Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Alla alla nasil calismiyolar ya aciklar :/
Kuzum benim doktorum var ama biraz uzakta ayrancilarda medifema hastanesinde cok tatli kadindir alev hanim cmrt calisiyolar yarim gun ama :/

canım ben çiğlide oturuyorum yetişemem ki öğlene kadar

Arkadaşlar bu progesteron testini yaptıran var mi ben yaptırdım sonucum 5.45 doktor normal yumurtlaman var dedi.ama kendi doktorumuz aradım şehir dışında olduğum için başka doktora yaptırmıştır testi o biraz düşük dedi kafam çok karisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben çiğlide oturuyorum yetişemem ki öğlene kadar

Aslinda metroyla gidebilirsinde oglene kadar yetisme olasiligin olmaz tatlim normal zamanda aklinda bulunsun o hastane cok uzak degil kadin harika bi kadin cok seker fiyatlarida izmirdeki butun ozellerin yarisi kadar ucuz valla :)

Kizlar ya cok fena yumurtaliklarim agrio hissediyrm. Belim de kopuyo. Acaba ??????
Umitlenip uzulmiyim diyrm ama bnim hic bole olmazdi

Tebrik ederim canim hamilesinnn allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh

Ciddi misinn?? ayy insaallah canm yaa bugn adet gunm adet olmadm bakalmm nolck daha test yapmaya korkuorm ya idrar testi yapmadm bugn sanirim bi kac gun daha beklicmm

💕✨

Gördum canım tebrıkler hamişsin Bızım ıcınde dua et canım hamılelerın duası kabul olurmus

Inanamiorum ki ya sizce cidden hamile miyim aaa bugn regl gunm ama yapmadm test regl de olmadm iki gun daha bekliycm sonra yapcm test hayirlisi olsunnn rabbim hepinize nasip etsin insaallah rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine acilan hic bi eli geri cevirmesnn

💕✨

Benide tutmadi kizlar yarin doktora gidicem kontrole cok heycanliyim insallah degerim artmistir dua edin bana nolurrr

İyi geceler senidemi uyku tutmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet testi 1.2 olup hamile çıkanlar varmış onları okuyorum ( reglime 9 gün varken test yaptırmıştım 1.2 ydi şimdi 4 gün kaldı reglime ve belim kasıklarımda sancı var regli olacam heraşde

Benide tutmadi kizlar yarin doktora gidicem kontrole cok heycanliyim insallah degerim artmistir dua edin bana nolurrr

Âmin canım inş artmıştır hayırlı haberlerini alırız

Üzülme ama üzülmeyelim birbirimize destek olalım inşallah hepimizin olacak çitlenbikleri burdada yazacaz çok yaramazlar diye:))))

Üzülme ama üzülmeyelim birbirimize destek olalım inşallah hepimizin olacak çitlenbikleri burdada yazacaz çok yaramazlar diye:))))

Of ağlattın beni canım çok duygulandım aminnn yazarız inş destek olalım doğru diyorsun herşey beyinde bitiyo moral moral moral

inşallah artmıştır. kendini sıkma rahat git canım.

benim 1 bile çıkmadı bi daha yaptır diyolar bi de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…