sağol canım inşallahhh
Baya bellı oluyr canım ıkıncı cızgı hadı baklm inş saglıkla kucagna alırsn yavrunu
Cnm gebelik testimi oo yaptığın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anaaa ilk baktım ovulasyon testi sandım yumurtluyosun dedim içimden. kızz başka türlü yumurtluyosun civciv geliyoooo Allah tamamına erdirsin canımharriikkaaa
Âmin canım biran önce hiç beklemediğin anda kalırsın inş çünkü öyle oluyo bir akrabamın 7 yıl olmamış eşinin sperm sayısı dediğin gibiymiş 23 yıl önce oluyo bu şimdi iki oğlu var kocaman o zaman tedavisi olduysa şimdi hayli hayli olur bide bol bol mesir macunu yedir eşine keçi boynuzu pekmezi felan anlatırdı o akrabam sütün içine bal felan koyarmış sende soğan kürü yap hemen kalırsın bence ben de beynimi rahat bırakacam soğan kürüne başlayacam
evett canımm..
KIZLAR BUGÜN REGL GÜNÜM HAFİFTEN KARNIMDA AĞRI DEĞİL DE BÖYLE RAHATSIZLIK HİSSİ VAROLMAK İSTEMİYORUMMM :18::18::18::18: RABBİM BU MÜBAREK AYDA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
gunaydin kizlar bugun cok kotuyum yaa karnimda agri ustumde bir agirlik gozumu acamiyom ise bile yeni geldim
Eki Görüntüle 1192547 kızlarrrakşam test yaptım ikinci çizgi şimdi baya belli. ilk yaptıgım zamaan testi çok az belli oluyordu. Değerimde artmıştır dimi hafta içi gidicem doktora. Allah'ıma şükürler olsun. Lütfen dua edin Müslüman birbirine dua ederse daha çok kabul olur. Dua edin hiç bir aksilik çıkmasın benide ekleyinn dualarınıza.sağlıklı sıhahtli hayırlı evlat olsun hepimizinki. Allah'ım nerede kim varsa isteyen herkese versin inşallah en kısa zamanda.
Düşükmüs canım evet ama Allahın bılcegı sey olmaz dıye bırsey yok
Ayyy canımmmm mevlam hayırlısıyla kucagına almak basıp etsın yarabbim olmayanlarada versin şu mubarek gunlerde
Cnm cok sevindim. Rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin.
Bizlerede bu mutlulugu tattirsin insallahhh (Amin)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden öyle cnm moralını bozma etkıleme kendını takma kafaya
çok sağol canımm duydulanıyorum sizleer böyle yazdıkça tek başıma korkularım var hissedemiyorum sanki ama sizlere yazınca iyi dileklerini duyunca mutlu ve huzurlu oluryurmm. Allah razı olsun hepinizden. Rabbim isteyen herkes en kısa zamanda versin inşallahhh (Aimn)
canim bursey taktigim yokki yaa canim agrimasinda baska birsey istememm 😥😥
Şu anda çok duygulandım inan testi görünce çok sevindim sanki ben hamileymişim gibi oldum mevlam kucağına alıp onun cennet kokusunu içine çekmeni nasıp etsın mevlam:)
Allah razı olsun canım.. Çok teşekkürler. Allah'ın izniyle sizlerden de en kısa zamanda duyucaz inşallhh. Rabbim herkese versin. Benim ilk bebeğim olcak. Doktora gitcem muayenehane de alttan bakıyorlar mı yada bakar mı
Yok cnm alttan bakmaz nıye baksın benimde oğluma hamıleyken gıtmıştım doktora alttan bakmak istemişti17 sene önce bende 16 yaşındaydım ama izin vermedin çıktım gıttım ordan baska doktora gotmıştım oda ultrasonla vaktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QU
t
teşekkür ederim ilk şimdi neler yapıcaklar testler falan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?