evet canım. İnşallah vardır seninde canımm![]()
İnşallah canım sağol 🙏
💕✨
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım. İnşallah vardır seninde canımm![]()
Hicc sormaa kuzum basimda bir koca var isim konusunda daha bebek ortada yokken beni strese sokuyo :/ senelerr once sevgiliuken begenmisiz ikimizde kizimi olursa devrim koyalim die hadi ona tamam diyorum :)) ama erkegi hic icim almiyo "mahir" istiyo cok agir bir isim ya oyle degil miben ruyamda gordum resmen isim fisildadi kulagima melekti sanirim ve ben hayatimda bu ismi hic duymadim "nilda" arastirdim cennetteki meleklerden birinin adiymis :)) zaten bu ruyayi gordukten bi kac gun sonrada cok guzel bir kiz cocugu girdi ruyama :))
Aynen cnm katılıyorum sana bebek rıskıyla gelir benimde 40 milyar borcum var ama bebek ön planda be olursa olsun valla hiç birsey içinde onu geri plana atmam arkadaşın yaşıda küçük değil normal 23 yas daha neyi bekliyecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canmm resim atym da cok belli olmuo fotoda ya dur bi dk :) gunduz cektigm foto duruo tlfnda gozleri yorarsan belki gorursunEki Görüntüle 1192273
💕✨
Sonuna kadar katılıorm cnm benm de 12 milyar borcm var amaaam napalım :) bebis gelsinn yeter kii Rabbim yardimcimiz olsn insallah :)
💕✨
oluyo oluyo devam bolee garagizz sana ozel mesaj atamiyom yahuuu
Haha topik mii :)) olsunda yeter ki topik mopik sevicez artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim erkek olursa ismi belli gokay. Ama kiz olursa ya goksu yada asli belli deil daha :)
Kizlar ikinci kan testi yaptim ilki 23.50 ydi 2 gun sonra yaptim 25.84 suan sonucu dusuk olcak galiba cok uzgunum
Artık her neydense cok canımı sıktı bu ay hamıle kalamazdım zaten 2 3 kez calısma ıle ımkansz gıbydı ondan umudum yoktuda bu kanama olmadı ısteTesekkur ederim canim sizde gorursunuz insallah bebislerinizle beraber bitanem denize girmisin oda etki yapmis olabilir ama sen genede cok gecmeden bi gorun doktora kuzum ihmal etme![]()
Hicc sormaa kuzum basimda bir koca var isim konusunda daha bebek ortada yokken beni strese sokuyo :/ senelerr once sevgiliuken begenmisiz ikimizde kizimi olursa devrim koyalim die hadi ona tamam diyorum :)) ama erkegi hic icim almiyo "mahir" istiyo cok agir bir isim ya oyle degil miben ruyamda gordum resmen isim fisildadi kulagima melekti sanirim ve ben hayatimda bu ismi hic duymadim "nilda" arastirdim cennetteki meleklerden birinin adiymis :)) zaten bu ruyayi gordukten bi kac gun sonrada cok guzel bir kiz cocugu girdi ruyama :))
Canmm resim atym da cok belli olmuo fotoda ya dur bi dk :) gunduz cektigm foto duruo tlfnda gozleri yorarsan belki gorursunEki Görüntüle 1192273
💕✨
selam bayanlar cok acil yardim istiyorum lutfen. hamilelik suphem var adetim gecikti ama henuz teste cikmadi. Yine de ben onlemimi almak istiyorum. gunlerdir belim kopacak gibi agriyor gunlerdir uyku falan haram oldu bana. bende.bel.fitigi var ve sanirim.bebis varsada ustune tuz biber oldu. Artik.ilac kullanmak.zorundayim kimildayamaz hale geldim. Parol gebelikte sakincasiz diye biliyorum. icsem zarari olurmu ki. bebegim varsa zarar vermek.istemiyorum :-(
selam bayanlar cok acil yardim istiyorum lutfen. hamilelik suphem var adetim gecikti ama henuz teste cikmadi. Yine de ben onlemimi almak istiyorum. gunlerdir belim kopacak gibi agriyor gunlerdir uyku falan haram oldu bana. bende.bel.fitigi var ve sanirim.bebis varsada ustune tuz biber oldu. Artik.ilac kullanmak.zorundayim kimildayamaz hale geldim. Parol gebelikte sakincasiz diye biliyorum. icsem zarari olurmu ki. bebegim varsa zarar vermek.istemiyorum :-(
icmemeye calisiyorum direniyorum. Allah guc.kuvet versin. idrar testi iki once yapmistim negatof cikti. yirmi temmuzu bekliyorum kizlar. cunku 3 temmuzda hastanye gttim 18mm yumurta var bugun yarin duser tam zamanlari dedi. ayin 3 unde dollenmr olmus olsa bile 15 gun gecmeden.biliyorsunuz hcg salgilanmiyor. O yuzden bekliyorum suan. insallah hamisimdirtum bu agriya siziya deger... Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.
Pofff ama ya alıntı kısmı olmamıs basaramamısım hayret bırseyım bu kadr becerıksız olabılr bı ınsan
Valla artık oyle bır hale geldık kı cırkın guzl kız erkek farketmz saglklı bır tane olsn yetr
Çok uyumlu bencede aslı koyma canım
Canım uzulme ama sanırım kımyasl gebelık yasıyorsun
Artık her neydense cok canımı sıktı bu ay hamıle kalamazdım zaten 2 3 kez calısma ıle ımkansz gıbydı ondan umudum yoktuda bu kanama olmadı ıste
Hahahah benım eşimde oglum olursa adı kubılay koycam dıyordu hadı bea dedım o ne bıcım ısım zaten soyadmz uzun ee ısımde uzun oldumu cok kotu oluyr kı eşim isim koymasın mumkunse aılece isim koyma yetenklerı sıfır eşimn adı da kız ısmıDevrım guzel ısım canım ama senın eşinin adınıda dusunduk mu azıcık dıkkat cekıcı olur gıbı yanı sakın yanls anlama U...... da Devrımde cok hosuma gıden ısımlerde ülke bu duruma gıderken ne bılım insan korkuyor hem rüyanda gordgun ısım daha da anlamlı bence sen melegıne bır melek ismi koymalısın
![]()
kubilay da güzel ama uzun evet. bir de çocuğa koyduğun isim çok önemli ya. o ismin ağırlığını taşıması lazım bence. sonra zorluk yaşıyor.
ya kızlar aklıma takıldı. bu hcg 15 günde çıkıyo deniyo ya. ben temmuzun 5 ine kadar çalışmıştım. yumurtlama günüm 30 uydu. acaba testi erken mi yaptım??
:44::44:
ya kızlar aklıma takıldı. bu hcg 15 günde çıkıyo deniyo ya. ben temmuzun 5 ine kadar çalışmıştım. yumurtlama günüm 30 uydu. acaba testi erken mi yaptım??
:44::44: