• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Hicc sormaa kuzum basimda bir koca var isim konusunda daha bebek ortada yokken beni strese sokuyo :/ senelerr once sevgiliuken begenmisiz ikimizde kizimi olursa devrim koyalim die hadi ona tamam diyorum :)) ama erkegi hic icim almiyo "mahir" istiyo cok agir bir isim ya oyle degil mi :( ben ruyamda gordum resmen isim fisildadi kulagima melekti sanirim ve ben hayatimda bu ismi hic duymadim "nilda" arastirdim cennetteki meleklerden birinin adiymis :)) zaten bu ruyayi gordukten bi kac gun sonrada cok guzel bir kiz cocugu girdi ruyama :))

Kesinlikle nilda koy. Benim kauimvalidemde esimin adini ruyasinda gormus. Bi melek gelmis ismini fisildamis. O ismi koymus onlarda. Esimin 2adi var biri om ben ilk ismini cok anlamli bulurum hep. Sizde olmadi 2isim koyun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm katılıyorum sana bebek rıskıyla gelir benimde 40 milyar borcum var ama bebek ön planda be olursa olsun valla hiç birsey içinde onu geri plana atmam arkadaşın yaşıda küçük değil normal 23 yas daha neyi bekliyecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonuna kadar katılıorm cnm benm de 12 milyar borcm var amaaam napalım :) bebis gelsinn yeter kii Rabbim yardimcimiz olsn insallah :)

💕✨

Silik cıktı ıse hamılesın dıyorlar canım hadı inş resım atsana

Canmm resim atym da cok belli olmuo fotoda ya dur bi dk :) gunduz cektigm foto duruo tlfnda gozleri yorarsan belki gorursun :D $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405628796.892677.jpg

💕✨

oluyo oluyo devam bolee garagizz sana ozel mesaj atamiyom yahuuu

Pofff ama ya alıntı kısmı olmamıs basaramamısım hayret bırseyım bu kadr becerıksız olabılr bı ınsan :9:

Haha topik mii :)) olsunda yeter ki topik mopik sevicez artik :)

Valla artık oyle bır hale geldık kı cırkın guzl kız erkek farketmz saglklı bır tane olsn yetr

Bizim erkek olursa ismi belli gokay. Ama kiz olursa ya goksu yada asli belli deil daha :)

Çok uyumlu bencede aslı koyma canım
Kizlar ikinci kan testi yaptim ilki 23.50 ydi 2 gun sonra yaptim 25.84 suan sonucu dusuk olcak galiba cok uzgunum :(

Canım uzulme ama sanırım kımyasl gebelık yasıyorsun :(

Tesekkur ederim canim sizde gorursunuz insallah bebislerinizle beraber bitanem denize girmisin oda etki yapmis olabilir ama sen genede cok gecmeden bi gorun doktora kuzum ihmal etme ;)
Artık her neydense cok canımı sıktı bu ay hamıle kalamazdım zaten 2 3 kez calısma ıle ımkansz gıbydı ondan umudum yoktuda bu kanama olmadı ıste

Hicc sormaa kuzum basimda bir koca var isim konusunda daha bebek ortada yokken beni strese sokuyo :/ senelerr once sevgiliuken begenmisiz ikimizde kizimi olursa devrim koyalim die hadi ona tamam diyorum :)) ama erkegi hic icim almiyo "mahir" istiyo cok agir bir isim ya oyle degil mi :( ben ruyamda gordum resmen isim fisildadi kulagima melekti sanirim ve ben hayatimda bu ismi hic duymadim "nilda" arastirdim cennetteki meleklerden birinin adiymis :)) zaten bu ruyayi gordukten bi kac gun sonrada cok guzel bir kiz cocugu girdi ruyama :))

Hahahah benım eşimde oglum olursa adı kubılay koycam dıyordu hadı bea dedım o ne bıcım ısım zaten soyadmz uzun ee ısımde uzun oldumu cok kotu oluyr kı eşim isim koymasın mumkunse aılece isim koyma yetenklerı sıfır eşimn adı da kız ısmı :9: Devrım guzel ısım canım ama senın eşinin adınıda dusunduk mu azıcık dıkkat cekıcı olur gıbı yanı sakın yanls anlama U...... da Devrımde cok hosuma gıden ısımlerde ülke bu duruma gıderken ne bılım insan korkuyor hem rüyanda gordgun ısım daha da anlamlı bence sen melegıne bır melek ismi koymalısın :9:

selam bayanlar cok acil yardim istiyorum lutfen. hamilelik suphem var adetim gecikti ama henuz teste cikmadi. Yine de ben onlemimi almak istiyorum. gunlerdir belim kopacak gibi agriyor gunlerdir uyku falan haram oldu bana. bende.bel.fitigi var ve sanirim.bebis varsada ustune tuz biber oldu. Artik.ilac kullanmak.zorundayim kimildayamaz hale geldim. Parol gebelikte sakincasiz diye biliyorum. icsem zarari olurmu ki. bebegim varsa zarar vermek.istemiyorum :-(

selam bayanlar cok acil yardim istiyorum lutfen. hamilelik suphem var adetim gecikti ama henuz teste cikmadi. Yine de ben onlemimi almak istiyorum. gunlerdir belim kopacak gibi agriyor gunlerdir uyku falan haram oldu bana. bende.bel.fitigi var ve sanirim.bebis varsada ustune tuz biber oldu. Artik.ilac kullanmak.zorundayim kimildayamaz hale geldim. Parol gebelikte sakincasiz diye biliyorum. icsem zarari olurmu ki. bebegim varsa zarar vermek.istemiyorum :-(

Bence içme canım önce ıdrarda bır test yap zaten gecıkmen varmıs kesın cıkar var yada yok kı ıns hamılesındr sonra yoksa emın olmk ıcın bırde kanda test yaptr canım bır kac saatck daha dayan bu agrıya ve bence yaptr testını

Minoset iciliyo cnm hamilelikte sanirim parolde. Cok gecmis olsun.

bence mahir de devrim de çok güzel mana olarak çok anlamlı isimler ama çok iddialı. :)

canım bi kan testi yaptır öyle al ilacı. tepki vermesin vücudun.

icmemeye calisiyorum direniyorum. Allah guc.kuvet versin. idrar testi iki once yapmistim negatof cikti. yirmi temmuzu bekliyorum kizlar. cunku 3 temmuzda hastanye gttim 18mm yumurta var bugun yarin duser tam zamanlari dedi. ayin 3 unde dollenmr olmus olsa bile 15 gun gecmeden.biliyorsunuz hcg salgilanmiyor. O yuzden bekliyorum suan. insallah hamisimdir :-) tum bu agriya siziya deger... Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.

icmemeye calisiyorum direniyorum. Allah guc.kuvet versin. idrar testi iki once yapmistim negatof cikti. yirmi temmuzu bekliyorum kizlar. cunku 3 temmuzda hastanye gttim 18mm yumurta var bugun yarin duser tam zamanlari dedi. ayin 3 unde dollenmr olmus olsa bile 15 gun gecmeden.biliyorsunuz hcg salgilanmiyor. O yuzden bekliyorum suan. insallah hamisimdir :-) tum bu agriya siziya deger... Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.

İnsallah canım amın

Pofff ama ya alıntı kısmı olmamıs basaramamısım hayret bırseyım bu kadr becerıksız olabılr bı ınsan :9:

Valla artık oyle bır hale geldık kı cırkın guzl kız erkek farketmz saglklı bır tane olsn yetr

Çok uyumlu bencede aslı koyma canım

Canım uzulme ama sanırım kımyasl gebelık yasıyorsun :(

Artık her neydense cok canımı sıktı bu ay hamıle kalamazdım zaten 2 3 kez calısma ıle ımkansz gıbydı ondan umudum yoktuda bu kanama olmadı ıste

Hahahah benım eşimde oglum olursa adı kubılay koycam dıyordu hadı bea dedım o ne bıcım ısım zaten soyadmz uzun ee ısımde uzun oldumu cok kotu oluyr kı eşim isim koymasın mumkunse aılece isim koyma yetenklerı sıfır eşimn adı da kız ısmı :9: Devrım guzel ısım canım ama senın eşinin adınıda dusunduk mu azıcık dıkkat cekıcı olur gıbı yanı sakın yanls anlama U...... da Devrımde cok hosuma gıden ısımlerde ülke bu duruma gıderken ne bılım insan korkuyor hem rüyanda gordgun ısım daha da anlamlı bence sen melegıne bır melek ismi koymalısın :9:

kubilay da güzel ama uzun evet. bir de çocuğa koyduğun isim çok önemli ya. o ismin ağırlığını taşıması lazım bence. sonra zorluk yaşıyor.

ya kızlar aklıma takıldı. bu hcg 15 günde çıkıyo deniyo ya. ben temmuzun 5 ine kadar çalışmıştım. yumurtlama günüm 30 uydu. acaba testi erken mi yaptım??
:44::44:

kubilay da güzel ama uzun evet. bir de çocuğa koyduğun isim çok önemli ya. o ismin ağırlığını taşıması lazım bence. sonra zorluk yaşıyor.

Aman aman canım kalsın ben koyarım ısımlerını bebişlerımn sonucta benım hakkım butun agrısını nazını gazını uykusuzlgnu ben cekıcem dımı ama:9:

ya kızlar aklıma takıldı. bu hcg 15 günde çıkıyo deniyo ya. ben temmuzun 5 ine kadar çalışmıştım. yumurtlama günüm 30 uydu. acaba testi erken mi yaptım??

Ama ben anlamadım ya hanı 6 gunde rahme ınıyordu bebek cok degıl mı 15 gun

canim simdi dollenme bebegin rahme ulasmasi yerlesmesi vs. bunlar.ortalama 15 gun suuryor. Yumurtlama gunu tam bilinemediginden bi oncesi bi sonrasi olarak hesapliyoruz onun uzerine 15 gun ekle. Eger belirti hissediyorsan adetin geciktiyse vs. testi tekrarla zaten. Birde 15 gunde kanda kendini belli ediyor hormonun idrara ulasmasi icinde belli bi sure geciyor gene tekrarlayabilirsin testi

Back