• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

canim simdi dollenme bebegin rahme ulasmasi yerlesmesi vs. bunlar.ortalama 15 gun suuryor. Yumurtlama gunu tam bilinemediginden bi oncesi bi sonrasi olarak hesapliyoruz onun uzerine 15 gun ekle. Eger belirti hissediyorsan adetin geciktiyse vs. testi tekrarla zaten. Birde 15 gunde kanda kendini belli ediyor hormonun idrara ulasmasi icinde belli bi sure geciyor gene tekrarlayabilirsin testi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya az önce facebookta 15 günde belli olur diye okudum. kafam karıştı iyice. ovulasyon testinde çift çizgi haziran 30 da çıkmıştı. ben temmuzun 5 ine kadar çalıştım. bat 15 temmuzdu. dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. regl olmazsam bir daha mı yaptırsam yani. kafam basmıyo şu an yeminle :26:

ya az önce facebookta 15 günde belli olur diye okudum. kafam karıştı iyice. ovulasyon testinde çift çizgi haziran 30 da çıkmıştı. ben temmuzun 5 ine kadar çalıştım. bat 15 temmuzdu. dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. regl olmazsam bir daha mı yaptırsam yani. kafam basmıyo şu an yeminle :26:

Sonucun degerı kactı canım

benimde bat 15 temmuzdu idrar testim.negatif cikti.kan yaptirmadim.. henuz. gecen ay 20sinde regl olmustum o yuzden tam bi.ay tamamlansin tekrar odrar yapayim diye bekliyorum. adet gecikmeniz devam ediyor.sanirim. bi iki gun icinde hala olmazsa.tekrar yaptirin bence. hemde bebis.degilse bile neden geciktigi de onemli doktor muayene eder hic.olmazsa

Sonucun degerı kactı canım

0,168 1 bile değil.

benimde bat 15 temmuzdu idrar testim.negatif cikti.kan yaptirmadim.. henuz. gecen ay 20sinde regl olmustum o yuzden tam bi.ay tamamlansin tekrar odrar yapayim diye bekliyorum. adet gecikmeniz devam ediyor.sanirim. bi iki gun icinde hala olmazsa.tekrar yaptirin bence. hemde bebis.degilse bile neden geciktigi de onemli doktor muayene eder hic.olmazsa

hiç adetim gecikmez benim. en çok 1 gün. doktor kan öncesi ultrasonla baktı kist filan olsa söylerdi herhalde. evet olmazsa tahlilleri de alıyım başka bi doktora gideyim. bi arıza çıkmasın gider ayak. varsa bişeyim tedavi olayım.

İdrarla Ypılan Hamilelik Testi İlişkiden Ne Kadar Sonra Sonuç Verir?
İdrarla Yapılan Hamilelik Testi ilişkiden hemen sonraki bir kaç günlerde sonuç veremez. İdrarla Yapılan Hamilelik Testi doğru sonuç verebilmesi için adet gecikmesi olana kadar beklemek vedaha sonra test yapmak gerekir.
Bunun nedeni, İdrarda gebelik testi gebeliğe bağlı oluşan HCG hormonunun anne kanından idrara geçmesi sonucu idrarda saptanması mantığına dayanır. Gebelik yumurtlama zamanına yakın günlerde veya yumurtlama günlerinde girilen ilişkiyle oluşabilir. Yumurtlama gününe yakın gerçekleşmiş bir ilişkiyle gebelik oluşsa bile bu gebeliğin rahime kadar ilerlemesi ve rahime yerleşmesi 6 – 10 gün kadar sürer. Rahime yerleştikten sonra salgılanan HCG hormonu anne kanına geçebilir. Hatta gebelik rahime yerleştikten sonra bu hormonun anne kanına ve oradan da annenin idrarına geçmesi de bir kaç gün alabilir. Bütün bunlardan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır.

0,168 1 bile değil.

hiç adetim gecikmez benim. en çok 1 gün. doktor kan öncesi ultrasonla baktı kist filan olsa söylerdi herhalde. evet olmazsa tahlilleri de alıyım başka bi doktora gideyim. bi arıza çıkmasın gider ayak. varsa bişeyim tedavi olayım.

Bende reglime 9 gün kala yaptırdım kanda çıkmadı 1.2 sonucum 5 gün kaldı reglime inş değişmiştir sonucum allahım sağlıklı bebişler nasip bize rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle nilda koy. Benim kauimvalidemde esimin adini ruyasinda gormus. Bi melek gelmis ismini fisildamis. O ismi koymus onlarda. Esimin 2adi var biri om ben ilk ismini cok anlamli bulurum hep. Sizde olmadi 2isim koyun :)

Cok guzel bir duygu boyle ruya yasamak koymayi cok istiyorum bakalim esimi ikna edicem o zaman gelsin hele dayanamaz bana o :9:

Bende reglime 9 gün kala yaptırdım kanda çıkmadı 1.2 sonucum 5 gün kaldı reglime inş değişmiştir sonucum allahım sağlıklı bebişler nasip bize rabbim

İnşallah canım. Allah kalbine göre versin.

of ne zor iş bunlar ya.

İnşallah canım. Allah kalbine göre versin.

of ne zor iş bunlar ya.

Canım yaa çok zor valla iki yıl Çocuk yapmaktan korktum korunmayı bıraktım gebe kaldım bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum içimde parça unuttular iki gün sonra tekrar kürtaj doktor rahmin kalp şeklinde dedi profösör e gittim hafif kavis var ameliyata gerek yok normal bu dedi genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı üç ay oldu korunmayı bıraktık hamile kalamadım çok korkuyorum bı sıkıntı olur diye off ama Allah dan gelene razıyız Rabbim hayırlısını nasip etsin

Aynen canim aynen biye yanlis anlayim bende aysini soyluyorum esime cocuk boyle bir dunyada ismi yuzunden anlamani bilmedigi halde yargilanicak boyle bisi cocuk o yuzden ben istemiyorum ya ben ruyamdakini istiyorum ya da en temizi en guzeli "deniz " bizim askimizda denizin yeri cok var anlamli :)))

0,168 1 bile değil.

Düşükmüs canım evet ama Allahın bılcegı sey olmaz dıye bırsey yok

Canım yaa çok zor valla iki yıl Çocuk yapmaktan korktum korunmayı bıraktım gebe kaldım bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum içimde parça unuttular iki gün sonra tekrar kürtaj doktor rahmin kalp şeklinde dedi profösör e gittim hafif kavis var ameliyata gerek yok normal bu dedi genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı üç ay oldu korunmayı bıraktık hamile kalamadım çok korkuyorum bı sıkıntı olur diye off ama Allah dan gelene razıyız Rabbim hayırlısını nasip etsin

Amin canım. Allah kolaylık versin. Ben de geç evlendiğim için hemen çocuk yapıcam diyodum ama eşim istemedi hemen. korunuyodu. sonradan korunmayı bıraktı ama bu sefer de hamilelik olmadı sperm sayısı ve hareketi yetersizmiş. ne iyi ne kötü yani. bu şekilde olur da olmaz da. ama yaş girince işin içine zorlaşıyo tabi. bir de işten güçten yoğunlaşamıyoruz da. gebelik ihtimali olan günler belli. o günler yatıyoruz diğer günler birliktelik oluyor. o da eşimin her gün hamile kalınır diye bilmesinden :) ovulasyona başlayınca anladı ne zaman şans olduğunu. Bu ay da normal olmazsa önümüzdeki ay doktora gideceğiz.
Rabbim hayırlısını versin.

$10526652_1435710660042306_237921975_n.jpg kızlarrr :24::24: akşam test yaptım ikinci çizgi şimdi baya belli. ilk yaptıgım zamaan testi çok az belli oluyordu. Değerimde artmıştır dimi hafta içi gidicem doktora. Allah'ıma şükürler olsun. Lütfen dua edin Müslüman birbirine dua ederse daha çok kabul olur. Dua edin hiç bir aksilik çıkmasın benide ekleyinn dualarınıza.sağlıklı sıhahtli hayırlı evlat olsun hepimizinki. Allah'ım nerede kim varsa isteyen herkese versin inşallah en kısa zamanda. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::16::21::24::24:

Cok guzel bir duygu boyle ruya yasamak koymayi cok istiyorum bakalim esimi ikna edicem o zaman gelsin hele dayanamaz bana o :9:

En olmadi kulagina okunsun esin kabul etmezse. Gobek adi olsun. Kimlige yazilmasa da. Isterse ilerdd kendisi o adi kullanir :)

Aynen canim aynen biye yanlis anlayim bende aysini soyluyorum esime cocuk boyle bir dunyada ismi yuzunden anlamani bilmedigi halde yargilanicak boyle bisi cocuk o yuzden ben istemiyorum ya ben ruyamdakini istiyorum ya da en temizi en guzeli "deniz " bizim askimizda denizin yeri cok var anlamli :)))

Su kadarını dıyım cok yakın dostlarmn cocuklarının adı eşinin adının aynısı ıdı sınıf ogretmenı ısım yuzunden cocuga yapmadgı kalmadı mudure denıldı o da bırsey yapmadı cocuk okul degstrmek zornda kaldı . Gerci İzmir bu konularda daha raht bır sehır ama canım artık orası bile bozulmaya basladı. Rüyanda gordgun ısım cok guzl ama Deniz de cok guzl ısım hem dedıgın gbı yaz aşıklarına uyacakta bır isim :9:

vuuuuuuuuu o a iyimiş bak

Eki Görüntüle 1192547 kızlarrr :24::24: akşam test yaptım ikinci çizgi şimdi baya belli. ilk yaptıgım zamaan testi çok az belli oluyordu. Değerimde artmıştır dimi hafta içi gidicem doktora. Allah'ıma şükürler olsun. Lütfen dua edin Müslüman birbirine dua ederse daha çok kabul olur. Dua edin hiç bir aksilik çıkmasın benide ekleyinn dualarınıza.sağlıklı sıhahtli hayırlı evlat olsun hepimizinki. Allah'ım nerede kim varsa isteyen herkese versin inşallah en kısa zamanda. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::16::21::24::24:

Baya bellı oluyr canım ıkıncı cızgı hadı baklm inş saglıkla kucagna alırsn yavrunu

Kizlaaarrr. Herkese gunaydinn.
Bakalim bugun kimlerden guzel haberler gelicek :))
Benim kendi adima pek umidim kalmadi. Belirtiler sifir :( bari sizin icin sevineyim...

Amin canım. Allah kolaylık versin. Ben de geç evlendiğim için hemen çocuk yapıcam diyodum ama eşim istemedi hemen. korunuyodu. sonradan korunmayı bıraktı ama bu sefer de hamilelik olmadı sperm sayısı ve hareketi yetersizmiş. ne iyi ne kötü yani. bu şekilde olur da olmaz da. ama yaş girince işin içine zorlaşıyo tabi. bir de işten güçten yoğunlaşamıyoruz da. gebelik ihtimali olan günler belli. o günler yatıyoruz diğer günler birliktelik oluyor. o da eşimin her gün hamile kalınır diye bilmesinden :) ovulasyona başlayınca anladı ne zaman şans olduğunu. Bu ay da normal olmazsa önümüzdeki ay doktora gideceğiz.
Rabbim hayırlısını versin.

Âmin canım biran önce hiç beklemediğin anda kalırsın inş çünkü öyle oluyo bir akrabamın 7 yıl olmamış eşinin sperm sayısı dediğin gibiymiş 23 yıl önce oluyo bu şimdi iki oğlu var kocaman o zaman tedavisi olduysa şimdi hayli hayli olur bide bol bol mesir macunu yedir eşine keçi boynuzu pekmezi felan anlatırdı o akrabam sütün içine bal felan koyarmış sende soğan kürü yap hemen kalırsın bence ben de beynimi rahat bırakacam soğan kürüne başlayacam

Back