• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Yok cnm alttan bakmaz nıye baksın benimde oğluma hamıleyken gıtmıştım doktora alttan bakmak istemişti17 sene önce bende 16 yaşındaydım ama izin vermedin çıktım gıttım ordan baska doktora gotmıştım oda ultrasonla vaktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QU
t
teşekkür ederim ilk şimdi neler yapıcaklar testler falan :26:

Ultrasonla bakar cnm sadece oda kese gorunurmu bılmem 4 haftada gorunuyor kese:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam ona çok küçük daha o annesi yaaaa

çok tuhaf Rabbim kandan bizler oluyuruz. şükürler olsun. İnsanın aklına binlerce soru gelıyor. Ben ilaç faalan kullandım grıp olmuştum bıde rahım agzı yaram vardı geçmişti sadce doktor şu fitili kullan kızarıklığın kalmış demişti. onu kullandım iki kere ilişkiye gırdıkten sonra sıkıntı olmaz dimi.

çok tuhaf Rabbim kandan bizler oluyuruz. şükürler olsun. İnsanın aklına binlerce soru gelıyor. Ben ilaç faalan kullandım grıp olmuştum bıde rahım agzı yaram vardı geçmişti sadce doktor şu fitili kullan kızarıklığın kalmış demişti. onu kullandım iki kere ilişkiye gırdıkten sonra sıkıntı olmaz dimi.

Aynen canım dıyorum ki allaha inanmayanın vay haline kandan insan oluyor dunyaya geliyor ve korkma fıtılden bırsey olmaz çogu fitilde hamıle bırakıyor cnm için rahat olsun benim kız kardesım verem olmustu ve hamile kalmıs haberı yok gunde 14 tane ilac alıyordu 1 ay kullandı röntgene girdı kaç kez ama sukur çok saglıklı dogdu 7 aylık dogdu ama saglıklıydı 3 bucuk klo doğdu:)

:52::52: sağol canımm.. İlk muayene alltan bakıyor mu biliyor musunuz. :49:

Aynen canım dıyorum ki allaha inanmayanın vay haline kandan insan oluyor dunyaya geliyor ve korkma fıtılden bırsey olmaz çogu fitilde hamıle bırakıyor cnm için rahat olsun benim kız kardesım verem olmustu ve hamile kalmıs haberı yok gunde 14 tane ilac alıyordu 1 ay kullandı röntgene girdı kaç kez ama sukur çok saglıklı dogdu 7 aylık dogdu ama saglıklıydı 3 bucuk klo doğdu:)

MAŞALLAHHH :nazar:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT

Allah'a inanmayan gerçekten yaşamasın yani yaşaması daha kötü. Maşallah canım Allah uzun hayırlı ömürler versin yiğenine. Kardeşinede sağlık sıhhat versin çok geçmiş olsun. Sağol canım herşey için :54:

Amin inşşallahhh canım... İnşallahh en kısa zamandaa seninde isteyen herkesinde yavrusu gelir. :24::3:

Oyyy oyyy kıyamam sana cnm benim ağırmaz inşallah hamilesindir mevlam su guzel ayların hurmetıne dualarımıZı kabul etsın once olmayanlara versın yarabbım

amin canimm insallah yaa hepimize bu duyguyu tattirsin evimize huzur gelsin

Gecen kuzenım doğum yaptı kadına sancılı dua ettırdım yeminle herkeze dua ettırdımm dogum sırasında bıle dua ettı allah razı olaun:)

Amin canım. Ediyorum etmezmiyim dün geceden başladım aklıma geldikçe isteyen herkese ver Rabbim diyorum. :24::54::16:

sagoll kuzum insaallah bu ay bizim topikte herkes hamileyimmmmmmm diye bagirir😁😁😁

Bende ediyorum cnm varya hele yatakt dua ederken allahım yaa göz yaşlarım nasıl akıyor çok duygulu mevlam verecek çok eminim ama sabrımızı deniyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
İnşallah canım ben olmadan önce bol bol dua ettim hayrlısı ise zamanı ise ver dedim ben istiyorum mevlam sende uygun gördüysen ver dedim.. 10 aylık evliyim korkularım var çünkü. ne kadar severek evlesem de insan 4 senede tanıyamaz. 1 sene evlilik sonuçta. Hayırlısını isteyin öyle dua edin Rabbim sizinkinide vericektir. :54::54::54::16:

Back