ben adini yazsamm varya :)) millet beni tanir ondan bebislerimin adi sir :)
Ayyy canım ya basın saolsunNe kadr anyalıslısın ama esının aılesının ısmını koyacaksın cocuklrna. Ben kendımı bıldım bılelı oglum olursa adı umut olcak derdım hayatta bır umudum olsun derdım ne zamn yorulsam pes etsem umudum benı yenıden ayaga kaldrsın. Eşimde bır dızı vardı severek ızledgmz adını demeyım belkı sorun olur karaktern adı cemre ıdı ıkımzde cok begenıyrduk kızı kızımız buna benzesın mı dedı bende keske dedım kızımızın adı cemre dedık asllında eşim bır melısa dıye tutturmustuda ben hıc sevmedım o ısmı dıye vazgectı
ben adini yazsamm varya :)) millet beni tanir ondan bebislerimin adi sir :)
bi ara modaydı o melisa offff
demek ki o kadar olayan bi isim. seni hemen bilecekler
özelden mesaj at ya çok merak ettim
demek ki o kadar olayan bi isim. seni hemen bilecekler
özelden mesaj at ya çok merak ettim
Kizlarrr yazdim dimi yazdim ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oluyo oluyo devam bolee garagizz sana ozel mesaj atamiyom yahuuuAlinti yapabildim mi smdi elegim sana yaptm alinti ama oldmu
oluyo oluyo devam bolee garagizz sana ozel mesaj atamiyom yahuuu
Pofff ya hepımz bı anda hamıle kalsk ya butun topıkcene bebeklerımzn adını topık koysakBu arada bebıslernze ısım dusundunuz mu hıc
niye kiiiiiiiii
at kız çok merak ettim valla
ooo sekerim bir kiz bir oglan ikizin olursa asliyi unut :)Bizim erkek olursa ismi belli gokay. Ama kiz olursa ya goksu yada asli belli deil daha :)
Kizlar ikinci kan testi yaptim ilki 23.50 ydi 2 gun sonra yaptim 25.84 suan sonucu dusuk olcak galiba cok uzgunum
Vayyyy beaa 8 yıl bız gorebılckmyz o yılları tebrıkler canım tam 1 ay sonrada bızım evlılık yıldonumu ben napsam kı
Galıba ya kur den yada denıze gırdgm ıcın tatlım bakalm gıtcm doktra
Aslında ara ara kasıklarmda batma oluyr ama cokta rahtsz etmyr benı kuzum ama gıdıcem mutlka doktra
ikigun sonra tekrar yapsam yine artmaz demi hep boyle az az artar yani
Pofff ya hepımz bı anda hamıle kalsk ya butun topıkcene bebeklerımzn adını topık koysakBu arada bebıslernze ısım dusundunuz mu hıc
ooo sekerim bir kiz bir oglan ikizin olursa asliyi unut :)
benceeeedee goksu koy :) asliyi unut hehehe gokay goksu super uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?