• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Çıkar cnm varsa kesın çıkar doktorda biriyle konustum 2 haftalık evli kan testı yaptırmıştı bır haftalık hamile çuktı kadın:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allaahh hadi bakalım hayırlısı :)
doktora gitmeden direk laboratuara gidip kan testi istiyorum desem yaparlar mı ?
gecikmedim ya doktorun gözünde amma meraklı imajı yaratmak istemiyorum :)

allaahh hadi bakalım hayırlısı :)
doktora gitmeden direk laboratuara gidip kan testi istiyorum desem yaparlar mı ?
gecikmedim ya doktorun gözünde amma meraklı imajı yaratmak istemiyorum :)

ay onu iyice bi sor da öyle git. doktorun bugünkü bakışını unutymıcam valla. çüş dedi resmen bakışlarıyla. gecikme 5 gün diyince :53::53:

kızlar ya bi yorum yapın. şimdi benim bat 14 ü ya. o günü de sayıcam mı gecikme günü için. yani bugün doktor sordu ya kaç gün gecikti diye. 14/15/16/17=4gün mü demeliyim yoksa 15/16/17=3 gün mi
:44::44:

3gün canım. çünkü 15 olmadan 1gün olmuyo

ay onu iyice bi sor da öyle git. doktorun bugünkü bakışını unutymıcam valla. çüş dedi resmen bakışlarıyla. gecikme 5 gün diyince :53::53:

işte sen öyle dedin diye çekindim bende. internette de bi doktorun videosunu izledim.

1hafta geciksin ondan sonra doktora gidin test yaptırın dedi.

onun için ben hemen doktora gdemem :26::26:

galiba. zaten muhasebe programı kullancz dediler ben girerken 4 ay oldu hala kullancaklar. Excellde işliyo muhasebeyi öğreneciğim bişe yok yanı benim ondan ha deftere yazmışsın ha excele aynı şey. Zaten içimdende gelmiyor burda bişey öğrenmekk bana asansör bakımlarını verdiler onu işliyorum telefona bakıyorum oturuyorum. yani adet olsam geçse söyliycek bi insan yok :36::36::36:

Kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff

aaa kuzum ara kanama mi oldu niyeki yaa bence hemn doktora git ben rahim filminden sonra 15 gun sonra adet oldum daha dogrusu ole sanmistim 20 gun kanamam olmustu sebebide enfeksiyon oluyordum kanamalar ciddiye alinmali belki erken adet olmussundur ama ihmal etme derim

Ay yok ya evlilik yildonumunde yaparim pasta buna degisik bisiler yapayim diyorum ama yok takinmisim artik 8 yilda neler neler yapmadim ki :9:

valla canim basbasa yemek hediye baskada birsey yapilmiyo ama ben allah izin verirse ilk defa hafta sonuna denk geliyo kocama haftasonu ucak bileti hediye edecem istedigi bir yer yada 2 gunluk otel gerci kis sayilir ama olsun ucuz olur biraz :)

Back