• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

ya walla çok garip bi duygu :) biraz korkuyorum sanırım. 9 aylık evliyim eşim çok istiyor benden daha çok 23 yasındayım normal diyorum. cocukları cok sevıyorum yigenlerimi ben buyuttum sayılır. Hazırım aslında ama annem erken dedı işte bazıları erken ev alsaydınız falan kafam karıştı. Korkularım var nedense maddiyat değilde ikimizde çalışıyoruz. Allah verir herkesin rızkını. İsteyerek kaldım eğer varsa ama heycanlanıyorum istiyorum korkularımda çıktı ama :44::36:

Aynen bebek gelince rızkıyla gelir canm iyi yapmışsn ben de 10 aylık evliyim :) inşaallah bu ay hamileyimdir ben de yarın adet günmm bakalmm

💕✨

eşimle konuştum az daha bekleyek diyor o zaman ben eczaneden test alimde yapim bir daha bu sefer nasıl çıkçak :34::34::34:

benim eşimde tam tersi. c.tesi eşim için doktora kontrole gidicez. başka bi şikayetinden dolayı. diyo gitmişken sana da test yaptıralım. benim bat 21temmuz. daha erken çıkmaz diyorum. yok ille de baktıralım :))

ama ben istemiyorum galiba olumsuz yanıt almaktan korkuyorum :50::50:

2gün önce kan testinde çıkar mı ki??? :18::18:

eşimle konuştum az daha bekleyek diyor o zaman ben eczaneden test alimde yapim bir daha bu sefer nasıl çıkçak :34::34::34:

öyle deme bunaldımm :27::27: muhasebe bi yerde bulabilseydim ama bulamadım deneyim deneyim :14::14: kız beni ezmeye çalışıyor ben 23 yasındayım o 36 yaşında benimle uğraşıyor ben girerken farklı ne güzel ikimiz sadece bayan güzel olur dedim ama nerede beni kötüleyerek iş yapıyo ama cayları beraber götürüz falan diyodu şimdi sadece ben keşke daha önce çıksaymışım şimdi çıkamamda :14::14::14::14::14:

Yazicam tabi canim yazmazmiyim aksam yine idrar testi yaptim bu sefer biraz daha netlesmisti bende kendimce degerim artmis olarak yorumladim :) :) testi de atiyim bak canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa evet belirginleşmişş :) hayırlı olsn tatlım kan testini de yaptır netleşsin sonucn iyice

💕✨

warsa banada gönder öyle iş tatlım :26::26: çok sıkıldım burda konuşcak kimse yok iş ıolmayınca öyle nette takılıyorum. Bir tane bayan var oda benle bir tutuyor kendini birde patronun akrabası sorma gitsin muhasebe mezunuyum iki senelik muhasebe diye aldılar sekreter olarak kaldımm. Şimdi çıksam hamileysem kimse almaz :18::18::18:
:) olsa canim bn bunu bulana kadar cok bekledim ins sanada ole bir is olur ya burasi cok garip sartlari var onlar biktiriyor insani calisma izni ile kaliyoz sigortam birgun yatmasa devlet hemen cezaya birakiyor ve cikis yapman gerkiyo yada ceza parasi odetiyolar ama mecbur iste o yonleri olmasa isim rahat cok sukur hamileysen sakin cikma isten vee karnin iyice cikana kadar deme kimseye zaten seni hamileyken cikartamaz cunku mahkemeye verirsen zararli cikarlar dogum izni dogum parasi almalisin dogumdan sonrada gidip baslarsin hemen skma canini sakin simdi cikma ama haklarin var senin

Canım sen 3 yıldır mı korunmuyrsun ben sandm 3 yıldr evlısın... Bıraz uzun bır sure tabı 3 yıl korunmamak ve bebek olmaması ama doktrn ıyı demıs ve btun tahlıllerın yapılms hıc sıkma canını gelıcek bebısın :9:

Bu telefn işi bana göre degıl hala basaramadım cevap vermeyı hayr onu bırak mesj kısmında yazınızı bıle acamyrum topıke gırıp tek tek bakyom nereye yazmıs dıye :9:

Deme oyle canım ya dur bakalım saat kacta cıkcak sonucun

Reglı donemınde atesın bıraz yuksek cıkar ona takılma reglı bıttıkten sonrakı atese gore dusun en azından ben reglıde yuksek cıkmıstı

Sagl canmm öyle yaparm adet olursam.sabah idrar testi yaptın batım yarın ama silik bişey çıktı sanki yaa yarın regl olmazsam ertesi gün tekrarlycm testi hayırlısı olsn....

💕✨

benim eşimde tam tersi. c.tesi eşim için doktora kontrole gidicez. başka bi şikayetinden dolayı. diyo gitmişken sana da test yaptıralım. benim bat 21temmuz. daha erken çıkmaz diyorum. yok ille de baktıralım :))

walla çıkarmı kuzum ben bilmiyorum. Bazıları çıkar diyor benim değerim yüksek çıktı ama tutmadı bekliyorum tekrr yaptrcam işte :34::34:

Aynen bebek gelince rızkıyla gelir canm iyi yapmışsn ben de 10 aylık evliyim :) inşaallah bu ay hamileyimdir ben de yarın adet günmm bakalmm

💕✨

Aynen cnm katılıyorum sana bebek rıskıyla gelir benimde 40 milyar borcum var ama bebek ön planda be olursa olsun valla hiç birsey içinde onu geri plana atmam arkadaşın yaşıda küçük değil normal 23 yas daha neyi bekliyecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstinye bize yakın cnm

Hadı ya :9: Bızım gıtcegımız yerede cok yakın 1 gun karsı tarafa gecıcez eşimn akrablrnı gormeye 1 gun dugun 1 gunde donus yolu gerıye 1 gunum kalıyr eger ıkımzde uygun olursak goruselım ablacım ya :9:

öyle deme bunaldımm :27::27: muhasebe bi yerde bulabilseydim ama bulamadım deneyim deneyim :14::14: kız beni ezmeye çalışıyor ben 23 yasındayım o 36 yaşında benimle uğraşıyor ben girerken farklı ne güzel ikimiz sadece bayan güzel olur dedim ama nerede beni kötüleyerek iş yapıyo ama cayları beraber götürüz falan diyodu şimdi sadece ben keşke daha önce çıksaymışım şimdi çıkamamda :14::14::14::14::14:

vayy terbiyesiz hamile olsan o hic rahat durmaz bak ne yap biliyonmu acigini yakala onun ve alttan alttan laf sok birsey istediginde bak yoksa cok ezilirsin diyim

Varsa kand bir haftalıkken çıkıyor cnm korkma yaptır bizede haber ver:)

:) olsa canim bn bunu bulana kadar cok bekledim ins sanada ole bir is olur ya burasi cok garip sartlari var onlar biktiriyor insani calisma izni ile kaliyoz sigortam birgun yatmasa devlet hemen cezaya birakiyor ve cikis yapman gerkiyo yada ceza parasi odetiyolar ama mecbur iste o yonleri olmasa isim rahat cok sukur hamileysen sakin cikma isten vee karnin iyice cikana kadar deme kimseye zaten seni hamileyken cikartamaz cunku mahkemeye verirsen zararli cikarlar dogum izni dogum parasi almalisin dogumdan sonrada gidip baslarsin hemen skma canini sakin simdi cikma ama haklarin var senin

aynen canım bebek yoksa çıkıcam. varsa bebiş çıkmıycam çalışcam canım nabalım. doktordan rapor alıcm bayramdan sonra 15 gün memleketime gidicem tatil yapcam eşimle ilk tatilimz soncta. o yüzden öğrenicekler hamile olduğumu.. izin istesem eh küm ederler sinirim bozulur kavga ederim. :47::47: benim rahim ağzı yaram vardı geçti şükürler olsun. sormuştum doktora raporu hamile kalırsan verebilirim demişti.

bırak boşver kendi başını yesin. sen işine bak. eleğimin dediği gibi işten çıkma. avantajı olacak sana ileride.

vayy terbiyesiz hamile olsan o hic rahat durmaz bak ne yap biliyonmu acigini yakala onun ve alttan alttan laf sok birsey istediginde bak yoksa cok ezilirsin diyim

patorunun akrabası bir şey diyemiyorsunki.. Yalaka kızım çok iş yapıyo bende hayatta yapamam yalakalık. bardak varsa patronun odasın bardagı alıyo benım masaya bırakıyo mutfaga goturmuyor sankı ona al dedik alma o zaman bende böyle seylere ayar oluyorum. Aklıma gelince yine sinilendim şimdi.:47::47::47::47:Çok tuhaf insanlar yemin ederim çalışmaktan soğudum eşim çık diyo da borcumuz var sabret dıyorum. :15::15::15:

aynen canım bebek yoksa çıkıcam. varsa bebiş çıkmıycam çalışcam canım nabalım. doktordan rapor alıcm bayramdan sonra 15 gün memleketime gidicem tatil yapcam eşimle ilk tatilimz soncta. o yüzden öğrenicekler hamile olduğumu.. izin istesem eh küm ederler sinirim bozulur kavga ederim. :47::47: benim rahim ağzı yaram vardı geçti şükürler olsun. sormuştum doktora raporu hamile kalırsan verebilirim demişti.
bende bu ay kalirssam insallahhh 😁 eger dusuk riskiim yoksa gelicem zaten agir deil isim oturuyom ya 3.ayda soylicem valla is yerine sadece milletede 5 aylik olunca gorenlere eveet varr anonsmu yapmaliydim dicem😀

Back