Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

canim dun aynisini ben esime dedim su tavana ip asmadin gitti ayagimi havada tutamiyom agriyor diye adamm saskin saskin yok yok sen delirdin dedi :)

bak ben sistemi de buldum

sünger tutan halkaya bilekleri geçir hoop aşağı. :1::1::9::9:

Eklentiler

• $-font-b-Contemporary-b-font-White-Soild-Brass-Bathrobe-Hat-Rack-Wall-Mount-Clothes-font.jpg
    $-font-b-Contemporary-b-font-White-Soild-Brass-Bathrobe-Hat-Rack-Wall-Mount-Clothes-font.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 30
Oooo ayıpsın ben dar giymiyorum dırek tayt gıyıyorum yururken bıle hamıle modunda yuruyorum:) ya varsa dıye bebeğime birsry olmasın:) eşim bile gülüyor benim hallerime

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay beni çok güldürdünüz yaa :) inşallah vardırda hepimiz mutlu oluruzz :16::16::16::16::16:

Oooo ayıpsın ben dar giymiyorum dırek tayt gıyıyorum yururken bıle hamıle modunda yuruyorum:) ya varsa dıye bebeğime birsry olmasın:) eşim bile gülüyor benim hallerime

haha en cokta arabayi sarstimi :) yaa bebegim tutunmaya calissa sen durdurmayacan diye adama parliyom :) ay ay ay oy oy oy tumsek var yavas diye :) acaba biz anormalmiyiz :)normalmi

canim dun aynisini ben esime dedim su tavana ip asmadin gitti ayagimi havada tutamiyom agriyor diye adamm saskin saskin yok yok sen delirdin dedi :)

Öyle ama cnm bacaklarım ağrıyor yukarda tutmaktan onlar için hava hoş yatıyorlar yan gel osman olan bize oluyor hanı bebeşlerimiz olsa hiç kalkmadan dururum ama yok yok olmuyor işte

walla dayanıyorum zararı yoksa tutmak istiyorum canımama son zamanlar daha çok acıkmaya başladım :27: bide miden yanıyor :33:

benimde bat a 4gün kaldı. valla ben tutuyorum. kızlar tutun allahın izniyle hiçbişey olmaz. benım arkadaşım 8buçuk aylık hamile daha hiç bırakmadı. o daha bizim kanımızdan besleniyo (varsa tabi) onun için orucun ona zararı yoktur bence. zaten kesinleşince doktor snn değerlerine göre tut, tutma der. ona göre ilaç verir.
inş bebeişler gelmiştir yaa :))

haha en cokta arabayi sarstimi :) yaa bebegim tutunmaya calissa sen durdurmayacan diye adama parliyom :) ay ay ay oy oy oy tumsek var yavas diye :) acaba biz anormalmiyiz :)normalmi

kız ben de dün tembihledim. benim eşim çok şakalar yapar korkutur beni. bi de arabayı bi acayip kullanır. dedim ki. bak beni bir süre en azından regl olana kadar korkutmak yasak. arabayı çılgınca kullanmak yasak. varsa bişey pıt diye gidiverir valla. yine sen yorulursun ovulasyon zamanı dedim. şimdi biraz sakin ve tedbirli. bişey değil onlarında psikolojisini bozuyoz :1::1:

ay beni çok güldürdünüz yaa :) inşallah vardırda hepimiz mutlu oluruzz :16::16::16::16::16:

Öyle ama cnm bacaklarım ağrıyor yukarda tutmaktan onlar için hava hoş yatıyorlar yan gel osman olan bize oluyor hanı bebeşlerimiz olsa hiç kalkmadan dururum ama yok yok olmuyor işte

ben diyorum vurdum duymaz gamsiz oh vur kafayi yat ben burda bebis icin ugrasim tek insan bir silkeler milletin kocaasi silkeliyor diyom seni asimde sabaha kadar kal oyle diyor :) ruhsuz herif😁

kız ben de dün tembihledim. benim eşim çok şakalar yapar korkutur beni. bi de arabayı bi acayip kullanır. dedim ki. bak beni bir süre en azından regl olana kadar korkutmak yasak. arabayı çılgınca kullanmak yasak. varsa bişey pıt diye gidiverir valla. yine sen yorulursun ovulasyon zamanı dedim. şimdi biraz sakin ve tedbirli. bişey değil onlarında psikolojisini bozuyoz :1::1:

duygu somurusu yapiyom hemen yapiyor :) okusa bunlari yandimm hahah

Şimdi tatile gidecez adama diyorum iptal mi etsek tatili bebek varsa denizde dalgadan düşerse saçmalama diyor adamda kafayı yedı benle bırlıkte:))) ben hirmem diyorum girme diyor regli olursan girmediğinle kalırsın diyor:)))

ben diyorum vurdum duymaz gamsiz oh vur kafayi yat ben burda bebis icin ugrasim tek insan bir silkeler milletin kocaasi silkeliyor diyom seni asimde sabaha kadar kal oyle diyor :) ruhsuz herif😁

Artık benimki alıştı hemen yastığı getirıyor bırde onun yattıgı yastıgı alıyorum adam yatıyor yastıksız yarım saat falan oyle duruyorum dıyor yeter yeterrr olacaksa varmıştır oo

benimde bat a 4gün kaldı. valla ben tutuyorum. kızlar tutun allahın izniyle hiçbişey olmaz. benım arkadaşım 8buçuk aylık hamile daha hiç bırakmadı. o daha bizim kanımızdan besleniyo (varsa tabi) onun için orucun ona zararı yoktur bence. zaten kesinleşince doktor snn değerlerine göre tut, tutma der. ona göre ilaç verir.
inş bebeişler gelmiştir yaa :))

sağol canımmm :54: İnşallahh gelmiştir inşallahhh yarın izin alıp gitsem diyorum doktora, bunlardan izin almaktaa sıkıntı ama maaşdan kesiyolar zaten hemen benim 1 günlük parama muhtaçlar ya :32::32::46::47:

Şimdi tatile gidecez adama diyorum iptal mi etsek tatili bebek varsa denizde dalgadan düşerse saçmalama diyor adamda kafayı yedı benle bırlıkte:))) ben hirmem diyorum girme diyor regli olursan girmediğinle kalırsın diyor:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
onların kafalarınıda bozduk :9::9::9: walla bende aynısı eşime diyorum hamileysem denize giremiycem diyorum girme ben senin yerine girerim diyo :27::27:

ucaga atlasam hop ordayim :) da sana guveniyorum basarirsin :)

Atla gel kuzumm :10: :10: :10:

Vallaha dun dedım duvara kancamı taksak dıye yemınle dusundum :9: Dıyorum ben normal degılız :9: Dun ayaklarımı dıkmedım altıma yastık koydum yattım tabıkı kocısımın yastgını koydm o da azcık ceksın cılesını. O tabı ısı bıttımı sak dusa rahatlıyr ben o halımle kalıyrum

Araba işi ıyımıs dur bak bende dıyım sarsma arabyı 10 la gıtcen artık dıyım :9:

kuzum valla sanirsin sokuluyorr icimden birseyler cip bide yuksek arac onunki daha cok sarsiyo benim arabam ciksa servisten bende 10 la degilde 40 50 tin tin gidecem aa bazen diyom bukadar sallanmaya kesin tutmaz :)

Back