canim dun aynisini ben esime dedim su tavana ip asmadin gitti ayagimi havada tutamiyom agriyor diye adamm saskin saskin yok yok sen delirdin dedi :)
Oooo ayıpsın ben dar giymiyorum dırek tayt gıyıyorum yururken bıle hamıle modunda yuruyorum:) ya varsa dıye bebeğime birsry olmasın:) eşim bile gülüyor benim hallerime
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oooo ayıpsın ben dar giymiyorum dırek tayt gıyıyorum yururken bıle hamıle modunda yuruyorum:) ya varsa dıye bebeğime birsry olmasın:) eşim bile gülüyor benim hallerime
bak ben sistemi de buldum
sünger tutan halkaya bilekleri geçir hoop aşağı.
canim dun aynisini ben esime dedim su tavana ip asmadin gitti ayagimi havada tutamiyom agriyor diye adamm saskin saskin yok yok sen delirdin dedi :)
ay beni çok güldürdünüz yaa :) inşallah vardırda hepimiz mutlu oluruzz
walla dayanıyorum zararı yoksa tutmak istiyorum canımama son zamanlar daha çok acıkmaya başladımbide miden yanıyor
haha en cokta arabayi sarstimi :) yaa bebegim tutunmaya calissa sen durdurmayacan diye adama parliyom :) ay ay ay oy oy oy tumsek var yavas diye :) acaba biz anormalmiyiz :)normalmi
Öyle ama cnm bacaklarım ağrıyor yukarda tutmaktan onlar için hava hoş yatıyorlar yan gel osman olan bize oluyor hanı bebeşlerimiz olsa hiç kalkmadan dururum ama yok yok olmuyor işte
kız ben de dün tembihledim. benim eşim çok şakalar yapar korkutur beni. bi de arabayı bi acayip kullanır. dedim ki. bak beni bir süre en azından regl olana kadar korkutmak yasak. arabayı çılgınca kullanmak yasak. varsa bişey pıt diye gidiverir valla. yine sen yorulursun ovulasyon zamanı dedim. şimdi biraz sakin ve tedbirli. bişey değil onlarında psikolojisini bozuyoz
haha en cokta arabayi sarstimi :) yaa bebegim tutunmaya calissa sen durdurmayacan diye adama parliyom :) ay ay ay oy oy oy tumsek var yavas diye :) acaba biz anormalmiyiz :)normalmi
amiin canim insaallah yakinda hepimizz burda hamilelik donemlerimizi konusuruz :) ay bugun midem bulandi canim sunu cekti kizim oluyor oglum oluyor :)diye
ben diyorum vurdum duymaz gamsiz oh vur kafayi yat ben burda bebis icin ugrasim tek insan bir silkeler milletin kocaasi silkeliyor diyom seni asimde sabaha kadar kal oyle diyor :) ruhsuz herif😁
benimde bat a 4gün kaldı. valla ben tutuyorum. kızlar tutun allahın izniyle hiçbişey olmaz. benım arkadaşım 8buçuk aylık hamile daha hiç bırakmadı. o daha bizim kanımızdan besleniyo (varsa tabi) onun için orucun ona zararı yoktur bence. zaten kesinleşince doktor snn değerlerine göre tut, tutma der. ona göre ilaç verir.
inş bebeişler gelmiştir yaa :))
ben diyorum vurdum duymaz gamsiz oh vur kafayi yat ben burda bebis icin ugrasim tek insan bir silkeler milletin kocaasi silkeliyor diyom seni asimde sabaha kadar kal oyle diyor :) ruhsuz herif😁
Şimdi tatile gidecez adama diyorum iptal mi etsek tatili bebek varsa denizde dalgadan düşerse saçmalama diyor adamda kafayı yedı benle bırlıkte:))) ben hirmem diyorum girme diyor regli olursan girmediğinle kalırsın diyor:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
onların kafalarınıda bozdukwalla bende aynısı eşime diyorum hamileysem denize giremiycem diyorum girme ben senin yerine girerim diyo
ucaga atlasam hop ordayim :) da sana guveniyorum basarirsin :)
Araba işi ıyımıs dur bak bende dıyım sarsma arabyı 10 la gıtcen artık dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?