Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Senin degerin yuksekmis canim yaa benimki 23.50 cikti adetim duzensiz o yuzden oncemi yaptirdim gecmi yaptirdim bilemiyorum testi :( bugun tekrar yaptiricam kan testi insallah yukselmistir degerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yükselmiştir umarım :) Eğer bebiş varsa ben oruç tutuyorum hala bırakmadım testten sonra kesin sonuç almayınca. Şimdi gidicem doktora o zaman 1 hafta kalcak ramazanın bitmesine tutsam sıkıntı olur mu acaba :44::44:

selam kızlar.
Kan verdim geldim. Iş yerindeyim. Doktor kaç gün gecikti dedi. 4 diyemedim 5 dedim şöyle bi yüzüme baktı :1: Erken değil mi der gibi. Vücudumun her yeri ağrıyo doktor bey ilaç alamıyorum dedim. Tamam dedi. Ultrasona geçirdi bi baktı. Kan vericeksin dedi. Sanırım bişey görmediği için kan istedi. Hepinizi öptümmm :16::16:

ay hadi inşşallah vardır :9::10::32:

yükselmiştir umarım :) Eğer bebiş varsa ben oruç tutuyorum hala bırakmadım testten sonra kesin sonuç almayınca. Şimdi gidicem doktora o zaman 1 hafta kalcak ramazanın bitmesine tutsam sıkıntı olur mu acaba :44::44:

Bilmiyorumki canim ben 2 gundur tutmuyorum zaten cok susuyorum belki zarari vardir diye

Ayyy cok heyecanlı inş hamılesındr canım ya :9:

Offff yarında olmak bilmez şimdiii yaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay hadi inşşallah vardır :9::10::32:

inşallahh kızlar çok sağolun ya. sizin desteğiniz acayip rahatlatıyo insanı.
bişey değil sürekli tuvalete gidiyorum. kontrol için. bizim elemanlar çişli diye dalga geçmeye başladılar :9:

bişey değil sürekli tuvalete gidiyorum. kontrol için. bizim elemanlar çişli diye dalga geçmeye başladılar :9:

walla sende çok sağol bende buraya sorarak rahatladım iyiki varsınız :) :) bende durmadan gidiyorum akıntı gelse adet oldum sanıyorum psikolojim bozulacak :36::36::35:

Offf yaaaa benımde yumurtlama dönemim çok heyecanliyım bırde kasıgımda bır çekme oluyor acaba neden bilmiyorum

Bu donemi cok iyi degerlendir canim bence

Heheheh ıc camasrımza kamermı yerlestrsek hanı geldımı kırmızılr dıye smdı vc ye gıt gel :9: hayır ben o gıttgım zamanlarda sankı test yaptmda sonuc beklıyr gbı heycnlı oluyrm :9:

o
Hazır uçakla geliyon banada uğra eleğim olurmu cnm benim

olur canim :) aa ayipsin :) bu arada bende de agri var hafif ve gulmeyin ama 😁😁😁😁😁 suan isteyim ve masada otururken pantolonun dugmesini aciyomm sanki bebis olcak kesin bu ay da ya zarar verirse diye paranoyaklastik :)

walla sende çok sağol bende buraya sorarak rahatladım iyiki varsınız :) :) bende durmadan gidiyorum akıntı gelse adet oldum sanıyorum psikolojim bozulacak :36::36::35:

sorma. altıma kaçırıyor gibiyim şu an. sinir geldi. beyaz çamaşır + etek giyip ayna koyucam takip için :47:

Heheheh ıc camasrımza kamermı yerlestrsek hanı geldımı kırmızılr dıye smdı vc ye gıt gel :9: hayır ben o gıttgım zamanlarda sankı test yaptmda sonuc beklıyr gbı heycnlı oluyrm :9:
kağıtla her kontrol bir merak :53: paranoyaya 5 var :27:

Değerlendiriyorum tatlım bir tavana ip asıp bacaklarımı asmadıgım kaldı inanki olmayınca olmuyor işte:)

haha canım sen de bendensin. neredeyse bağlıycam kendimi baş aşağı. eşim diyo sana bi çengel takıvereyim oraya böyle zor oluyo diye :1::1:

Son düzenleme:
Değerlendiriyorum tatlım bir tavana ip asıp bacaklarımı asmadıgım kaldı inanki olmayınca olmuyor işte:)

canim dun aynisini ben esime dedim su tavana ip asmadin gitti ayagimi havada tutamiyom agriyor diye adamm saskin saskin yok yok sen delirdin dedi :)

o

olur canim :) aa ayipsin :) bu arada bende de agri var hafif ve gulmeyin ama 😁😁😁😁😁 suan isteyim ve masada otururken pantolonun dugmesini aciyomm sanki bebis olcak kesin bu ay da ya zarar verirse diye paranoyaklastik :)

Oooo ayıpsın ben dar giymiyorum dırek tayt gıyıyorum yururken bıle hamıle modunda yuruyorum:) ya varsa dıye bebeğime birsry olmasın:) eşim bile gülüyor benim hallerime

Back