Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

canim adet olmadigina gore yukselmistir yoksa suana kadar adet olmaliydin bencee

Artmiştır tatlmm yazcksn di mi sonucu burdayız bekliyoruz

💕✨

Yazicam tabi canim yazmazmiyim aksam yine idrar testi yaptim bu sefer biraz daha netlesmisti bende kendimce degerim artmis olarak yorumladim :) :) testi de atiyim bak canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405580026032.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 24

inşallahh inşallahhh. Rabbim herkese versin inşallah. Bende gidim artık yarın o zaman :)

hayirli olsun canim ev alirsiniz gene rabbim saglik sihat versin bakma sen millete yarin eee hadi niye yapmiyorsunuz olmuyormu derler insallah bebegin saglikla dogar rabbim bizlerede tez zamanda nasip etsin

Amin inşallah. çok sağol canım çokk teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlündekileri ersin inşallah.

canim adet olmadigina gore yukselmistir yoksa suana kadar adet olmaliydin bencee

İnsallah canim yaa insallahhh zaten aksam tekrar idrar yaptim biraz daha belirgindi bende kendimce artmis demekki cizgi belirginlesmis diye yorumladim :) umut dunyasi iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlarrr
Regl ağrılarım başladı. Galiba boşuna teste gidiyorum Evham yaptım

gunaydin canimm hadi bakalim hepte boyle oluyor insallah degildir ya bebis haberlerini alalim :))

gunaydinn umarim regl olmazsin yaa 💜💜💜💜

selam kızlar.
Kan verdim geldim. Iş yerindeyim. Doktor kaç gün gecikti dedi. 4 diyemedim 5 dedim şöyle bi yüzüme baktı Erken değil mi der gibi. Vücudumun her yeri ağrıyo doktor bey ilaç alamıyorum dedim. Tamam dedi. Ultrasona geçirdi bi baktı. Kan vericeksin dedi. Sanırım bişey görmediği için kan istedi. Hepinizi öptümmm

hahaha :)mercimektir o daha nasil gorsun insallah bebisten gecikmistir😁😁

umarim canim umut olmazsa biz nasil yasariz dimi ama

Canım sen 3 yıldır mı korunmuyrsun ben sandm 3 yıldr evlısın... Bıraz uzun bır sure tabı 3 yıl korunmamak ve bebek olmaması ama doktrn ıyı demıs ve btun tahlıllerın yapılms hıc sıkma canını gelıcek bebısın

oyyss maymunn yerim seni yaa kiyamama 😁😁😁�😁

Bu telefn işi bana göre degıl hala basaramadım cevap vermeyı hayr onu bırak mesj kısmında yazınızı bıle acamyrum topıke gırıp tek tek bakyom nereye yazmıs dıye

günaydın kızlarrr
regl ağrılarım başladı. galiba boşuna teste gidiyorum evham yaptım

Deme oyle canım ya dur bakalım saat kacta cıkcak sonucun

Biraz geç bi dönüş oldu özür dilerimm :) tamm tatlm teşkkür edermm bu ay geçti artık ve hamile deilim sanırım :// bat ım yarın regl olursam bu ay dediğin gibi yapıcm

💕✨

Reglı donemınde atesın bıraz yuksek cıkar ona takılma reglı bıttıkten sonrakı atese gore dusun en azından ben reglıde yuksek cıkmıstı

cemreeeeeee sekerim yaa s4 le kullanmak cok basit zaten yonlendiriyor seni yaa kuzumm

Amaa ya oyle deme zor bak gercekten Bak smdı mesaj kısmına gırıyom alıntı yapıldı dıye ama mesja yonlendrme yapmıyr nereye bascam dırek cevabı gormk ıcın

yarın öğleden sonra 2 de

Son düzenleme:
Amaa ya oyle deme zor bak gercekten Bak smdı mesaj kısmına gırıyom alıntı yapıldı dıye ama mesja yonlendrme yapmıyr nereye bascam dırek cevabı gormk ıcın

bebisim mesaji yazip cevapla dedinmii yonlendirme yapiliyo yaxiyoya az bekle zaten msjin cevaplanmis oluuor oyomatikmen ok sonrada geri yap sayfaya gir bak mesajin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…