canim adet olmadigina gore yukselmistir yoksa suana kadar adet olmaliydin benceeSenin degerin yuksekmis canim yaa benimki 23.50 cikti adetim duzensiz o yuzden oncemi yaptirdim gecmi yaptirdim bilemiyorum testibugun tekrar yaptiricam kan testi insallah yukselmistir degerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artmiştır tatlmm yazcksn di mi sonucu burdayız bekliyoruz
💕✨
Senin degerin yuksekmis canim yaa benimki 23.50 cikti adetim duzensiz o yuzden oncemi yaptirdim gecmi yaptirdim bilemiyorum testibugun tekrar yaptiricam kan testi insallah yukselmistir degerim
günaydın kızlarrr
regl ağrılarım başladı. galiba boşuna teste gidiyorumevham yaptım
hayirli olsun canim ev alirsiniz gene rabbim saglik sihat versin bakma sen millete yarin eee hadi niye yapmiyorsunuz olmuyormu derler insallah bebegin saglikla dogar rabbim bizlerede tez zamanda nasip etsin
canim adet olmadigina gore yukselmistir yoksa suana kadar adet olmaliydin bencee
günaydın kızlarrr
Regl ağrılarım başladı. Galiba boşuna teste gidiyorumEvham yaptım
gunaydin canimm hadi bakalim hepte boyle oluyor insallah degildir ya bebis haberlerini alalim :))
gunaydinn umarim regl olmazsin yaa 💜💜💜💜
selam kızlar.
Kan verdim geldim. Iş yerindeyim. Doktor kaç gün gecikti dedi. 4 diyemedim 5 dedim şöyle bi yüzüme baktıErken değil mi der gibi. Vücudumun her yeri ağrıyo doktor bey ilaç alamıyorum dedim. Tamam dedi. Ultrasona geçirdi bi baktı. Kan vericeksin dedi. Sanırım bişey görmediği için kan istedi. Hepinizi öptümmm
umarim canim umut olmazsa biz nasil yasariz dimi amaİnsallah canim yaa insallahhh zaten aksam tekrar idrar yaptim biraz daha belirgindi bende kendimce artmis demekki cizgi belirginlesmis diye yorumladim :) umut dunyasi iste
umarim canim umut olmazsa biz nasil yasariz dimi ama
Saol canım.para istemedi hem de para için yapmadydi yine gel derdi korktu dikişlerin zarar veririm diye.haklisin canım ama doktora gidiyorum herşey iyi diyor tedavi bile vermiyor..eşim tahlil yaptırdı olur diyor.rahim filmine kadar cektirdim. O yüzden acaba mi dedim.iki gün sonra doktora yine gidicem bunu da sorucam..3yil az degil .iki ay klomen vermişti doktorum simdi onu bile biraktirdi yumurtan güzel büyüyor çatliyor diye.ama bebek yok iste
oyyss maymunn yerim seni yaa kiyamama 😁😁😁�😁
günaydın kızlarrr
regl ağrılarım başladı. galiba boşuna teste gidiyorumevham yaptım
Biraz geç bi dönüş oldu özür dilerimm :) tamm tatlm teşkkür edermm bu ay geçti artık ve hamile deilim sanırım :// bat ım yarın regl olursam bu ay dediğin gibi yapıcm
💕✨
cemreeeeeee sekerim yaa s4 le kullanmak cok basit zaten yonlendiriyor seni yaa kuzumm
canım sen 3 yıldır mı korunmuyrsun ben sandm 3 yıldr evlısın... Bıraz uzun bır sure tabı 3 yıl korunmamak ve bebek olmaması ama doktrn ıyı demıs ve btun tahlıllerın yapılms hıc sıkma canını gelıcek bebısın
Bu telefn işi bana göre degıl hala basaramadım cevap vermeyı hayr onu bırak mesj kısmında yazınızı bıle acamyrum topıke gırıp tek tek bakyom nereye yazmıs dıye
Deme oyle canım ya dur bakalım saat kacta cıkcak sonucun
reglı donemınde atesın bıraz yuksek cıkar ona takılma reglı bıttıkten sonrakı atese gore dusun en azından ben reglıde yuksek cıkmıstı
Amaa ya oyle deme zor bak gercektenBak smdı mesaj kısmına gırıyom alıntı yapıldı dıye ama mesja yonlendrme yapmıyr nereye bascam dırek cevabı gormk ıcın
Amaa ya oyle deme zor bak gercektenBak smdı mesaj kısmına gırıyom alıntı yapıldı dıye ama mesja yonlendrme yapmıyr nereye bascam dırek cevabı gormk ıcın
yarın öğleden sonra 2 de
bebisim mesaji yazip cevapla dedinmii yonlendirme yapiliyo yaxiyoya az bekle zaten msjin cevaplanmis oluuor oyomatikmen ok sonrada geri yap sayfaya gir bak mesajin orda
Ben hep tlden giriyorum cnm hiçte sorun yok çokta basıt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy cok heyecanlı inş hamılesındr canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?