Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Sorma kuzum ya siliyorum ertesi gün yine toz yine toz ::

Hayır benım evım butun gun kapalı eşimle işteyz aksama gelıom her yer toz bırı alıpta tozmu dokuyor acaba evıme bana ezıyt olsun dıye :9:

kızlar napıonuz bayadır gelemiyordum fırsatım olmadı.. unutmuşunuz beni yaa :) hamişlik varmı kızlarrr (::49:

Hıc unuturmuyz kuzum senı valla hepımz bıraktgn yerdeyız hala
gozum ustunuzde canim 😁aa keske dusse ama malesef suan ole bir durum yok bu arada sense benim gibisin
bende oleyimmhicde to kondurmam kendime7😆😆😆😆😆

Aaaa hıc kondurmam benım ne sucum var pc bozuk :9:

Internetim sikintili ablam yaa telden giriyorum burdanda takip etmek cok zor oluyo sikintilardayim :(
Ayy bende su telden gırme ısını beceremıyrm canm ya zor gelyr

Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elegımm bırsey dıcem ama gulme telefonum ace 4 degılmıs zaten oyle bır telde yokmu S 4 mus :9: Ayy o kadr teknljı ozurlusuyum kı daha telımn adını bılmıyom :9: Guleyım mı aglayım mı

Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir..

Ya canım sacmalama sen napcan bu usullerı doktrunu dınle bak bır sorun yok demıs bu ınsanlar cok bılıyr olsalardı doktrluk olmazdı amlyt olan bırını 6 ay sonra tekrar amlyt edıyrlar bırsey olmuyrda kadın sana dokununca ne olcak vucuduna elletme oyle ınsanlara snra yanlş bırsey yaprsa dha cok uzulursun

Ya canım sacmalama sen napcan bu usullerı doktrunu dınle bak bır sorun yok demıs bu ınsanlar cok bılıyr olsalardı doktrluk olmazdı amlyt olan bırını 6 ay sonra tekrar amlyt edıyrlar bırsey olmuyrda kadın sana dokununca ne olcak vucuduna elletme oyle ınsanlara snra yanlş bırsey yaprsa dha cok uzulursun

Canım mesajına cvp verdiğin için çok tesekkur ederim.kadına kim gittiyse hamile kalmis.bana kasigin düşük ama birşey yapamam dedi ya eve geldim saatlerce ağladım.çok saol moral verdin bana.ama iste moralim çok bozuldu.doktoruma soracagim bu durumu.ama işte doktorlar kaşık düşüklüğünü falan bilmiyorlarmis.allaha inancım sonsuz..ama içime öyle bir karamsarlık çöktü ki anlatamam

Canım mesajına cvp verdiğin için çok tesekkur ederim.kadına kim gittiyse hamile kalmis.bana kasigin düşük ama birşey yapamam dedi ya eve geldim saatlerce ağladım.çok saol moral verdin bana.ama iste moralim çok bozuldu.doktoruma soracagim bu durumu.ama işte doktorlar kaşık düşüklüğünü falan bilmiyorlarmis.allaha inancım sonsuz..ama içime öyle bir karamsarlık çöktü ki anlatamam

Aaaa ama yaa yok karamsarlık falan ne gelırse Allahtan kadınla ne alakası var bunun ona baglama. Çok özur dılerım ama hele bıde para ıle yapıyrsa kadın bu ısı hıc guvenme bence. Doktrna sor tabı herseyı daha smdıden bu yollara basvrma hanı 5 6 yıl olmaz btun yontemlerı denersın dersın kı bı umut ama daha senın ıcın bu erken

Aaaa ama yaa yok karamsarlık falan ne gelırse Allahtan kadınla ne alakası var bunun ona baglama. Çok özur dılerım ama hele bıde para ıle yapıyrsa kadın bu ısı hıc guvenme bence. Doktrna sor tabı herseyı daha smdıden bu yollara basvrma hanı 5 6 yıl olmaz btun yontemlerı denersın dersın kı bı umut ama daha senın ıcın bu erken

Saol canım.para istemedi hem de para için yapmadydi yine gel derdi korktu dikişlerin zarar veririm diye.haklisin canım ama doktora gidiyorum herşey iyi diyor tedavi bile vermiyor..eşim tahlil yaptırdı olur diyor.rahim filmine kadar cektirdim. O yüzden acaba mi dedim.iki gün sonra doktora yine gidicem bunu da sorucam..3yil az degil .iki ay klomen vermişti doktorum simdi onu bile biraktirdi yumurtan güzel büyüyor çatliyor diye.ama bebek yok iste

Merhaba bi sorum olacakti cvp verirmisiniz acaba kafam karisti gercektende ?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Zlem86) bi sogan kurunu uygulasan onla cok hamile kaalan olmus ..

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Himm belki gec döllenme olabilir bnm yengemi. 2gecikmisti yaptı çıkmadı 9.gün yaptı pozitif bekleyin azcik daha...

kan testi yapıyım diyorum. burada bir çok arkadaş gecikme için gitti idrar enfeksiyonu falan çıktı. belki bi arıza vardır.

Back