Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Doktora gidip öyle mi istiyceksin kan tahlili yapmasini. Hayirlisi cnm dualarimdasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne bileyim hastaneyi aradım. kan testi yapılıyo mu diye sordum. gelin randevu alın dediler ben de aldım :)

ne bileyim hastaneyi aradım. kan testi yapılıyo mu diye sordum. gelin randevu alın dediler ben de aldım :)

Saat kaçta. Merak ederim ben şimdi ona gore bekleyeyim.gerci sonuc hemen cikmaz

Son düzenleme:
Kızlar merhabalr biz üç aydır deniyoruz ama gecen ay reglım cok kotuydu sıyah ve pıhtı doktorum enfeksiyon var demişti ilaclarımı kullandım ama cuma ya da cumartesi batım ama uzayan krem rengi bi akıntım var bgün acaba enfeksiyon belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi yasayan var mı böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben dayanamıycam yarın kan vericem. Benim için dua edin nolurrr
:18::18::18:

sağlık olsun canım ya inşallah rabbim mubarek şu ayda dualarımızı kabul eder bayramda güzel haberler alırız

Elegımm bırsey dıcem ama gulme telefonum ace 4 degılmıs zaten oyle bır telde yokmu S 4 mus Ayy o kadr teknljı ozurlusuyum kı daha telımn adını bılmıyom Guleyım mı aglayım mı

oyyss maymunn yerim seni yaa kiyamama 😁😁😁�😁

Evde bi test yap derim canim

Canmm hayırlı olsn :) gebelik testinin fotoğrafnı attığn zamn internete giremediğim için cevap atamamştmm canı gönülden tebrik ederimm darısı bizleree

💕✨

Biraz geç bi dönüş oldu özür dilerimm :) tamm tatlm teşkkür edermm bu ay geçti artık ve hamile deilim sanırım :// bat ım yarın regl olursam bu ay dediğin gibi yapıcm

💕✨

Gecmis olsun ameliyatiniz izerinden ne kadar zaman gecti 1 yil beklemeniz oneriliyor zaten sakin oyle seyler yaptiemayin cok riskli ameliyat yerinin iyilesmesi icin bir kis bir yaz gevmesi gerek distan bisi gozukmuyordur ama ic dikisler zamanla yok oluyo

Canmm hayırlı olsn :) gebelik testinin fotoğrafnı attığn zamn internete giremediğim için cevap atamamştmm canı gönülden tebrik ederimm darısı bizleree

💕✨

Saoll canim ALlahim isteyen herkese versin insallah bugunde tekrar kan vericem bakalim degeri arttimi diye

Ben haziranın 14'ünde adet olmuştum. Bu ay olmadım hala ama ben hep olduğum tarihten 5 gün önce falan olurum. Göğüslerim ve kasıklarım arada sızlıyor normalde adet sancısı falan çekmem öyle göğüslerim de sızlamaz. Bu Ayın 14'ünde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşamda 10,30 falandı kan testi yaptırdım benim değerim 271, 2-3 haftalık gebelikte 335-392 yazıyor. Eşim doktor olmadığı için soramamış. Arkadaşım değerin yüksek testi erken yaptığın için çıkmamış olabilir dedi. Hala adet olmadım bekliyorum olurum diye sizce var mıdır bir şeyler. Eşim hayal kırıklığı yaşamak istemediği için 20 sine kadar bekle öyle git doktora diyor.. Biraz uzun oldu ama

Canm senin kan testi sonucun 271 mi çıktı ?? Sen kesin hamilesin 20sine de bişey kalmadı şurda ama ben olsam hemen giderim nasıl duruosn ://

💕✨

Canm senin kan testi sonucun 271 mi çıktı ?? Sen kesin hamilesin 20sine de bişey kalmadı şurda ama ben olsam hemen giderim nasıl duruosn ://

💕✨

ya walla çok garip bi duygu :) biraz korkuyorum sanırım. 9 aylık evliyim eşim çok istiyor benden daha çok 23 yasındayım normal diyorum. cocukları cok sevıyorum yigenlerimi ben buyuttum sayılır. Hazırım aslında ama annem erken dedı işte bazıları erken ev alsaydınız falan kafam karıştı. Korkularım var nedense maddiyat değilde ikimizde çalışıyoruz. Allah verir herkesin rızkını. İsteyerek kaldım eğer varsa ama heycanlanıyorum istiyorum korkularımda çıktı ama :44:

Kızlar merhaba size hikayemi anlatayım umut ışığı olsun istedim,1 senelik uğraşlarımız sonucunda bebeğimiz olmuyor ve dunyanın en mutsuz çifti bizdik,soran soranaydı bebek ndn yapmıyorsunuz diye ve nedenini bizde bilmiyorduk,en sonunda doktora gittik,yumurta takibi ve eşimin sperm testi yapıldı,herşey normaldi,ona rağmen bir 3 ay daha geçti,çıldırmanın eşiğindeydim artık doktorum rahim filmi istedi,tüplerin tıkalıolabileceğinden şüphelendik,en sonunda yumurta çatlamasına 3 gün kala rahim filmi yapıldı ve o ay hamile kaldım,size tavsiyem kesinlikle rahim filmi çektirin,yapışık olan tüp varsa açılıyormuş,bilginiz olsun istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin degerin yuksekmis canim yaa benimki 23.50 cikti adetim duzensiz o yuzden oncemi yaptirdim gecmi yaptirdim bilemiyorum testi bugun tekrar yaptiricam kan testi insallah yukselmistir degerim

hayirli olsun canim ev alirsiniz gene rabbim saglik sihat versin bakma sen millete yarin eee hadi niye yapmiyorsunuz olmuyormu derler insallah bebegin saglikla dogar rabbim bizlerede tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…