Doktora gidip öyle mi istiyceksin kan tahlili yapmasini. Hayirlisi cnm dualarimdasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kan testi yapıyım diyorum. burada bir çok arkadaş gecikme için gitti idrar enfeksiyonu falan çıktı. belki bi arıza vardır.
ne bileyim hastaneyi aradım. kan testi yapılıyo mu diye sordum. gelin randevu alın dediler ben de aldım :)
Hayirlisi canim yarin haber vermeyi unutma tm mi? Insallah pozitiftir .......
Saat kaçta. Merak ederim ben şimdi ona gore bekleyeyim.gerci sonuc hemen cikmaz
Kızlar ben dayanamıycam yarın kan vericem. Benim için dua edin nolurrr
:18::18::18:
sağlık olsun canım ya inşallah rabbim mubarek şu ayda dualarımızı kabul eder bayramda güzel haberler alırız
Elegımm bırsey dıcem ama gulme telefonum ace 4 degılmıs zaten oyle bır telde yokmu S 4 musAyy o kadr teknljı ozurlusuyum kı daha telımn adını bılmıyom Guleyım mı aglayım mı
ne bileyim hastaneyi aradım. kan testi yapılıyo mu diye sordum. gelin randevu alın dediler ben de aldım :)
canimm hayirlisi olsun :) ins vardir yegenimiz
Evde bi test yap derim canim
Gunaydın canım ateş ölcmeyı gecen ay yaptım ben gerckten dogru cıkıyr aynı anda ovulasyn testıde yaptım. Hergun aynı saatte atesımı ölctum ve aynı saatte ovulasyn testımı yaptım atesımın 0,5 arttıgı gun ovulasynda 2 cızgı koyu cıktı . Ama ateş ölcmeden once yorma kendını ve ayakta ölçme uzan
Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir..
günaydın kızlarrr
regl ağrılarım başladı. galiba boşuna teste gidiyorumevham yaptım
Canmm hayırlı olsn :) gebelik testinin fotoğrafnı attığn zamn internete giremediğim için cevap atamamştmm canı gönülden tebrik ederimm darısı bizleree
💕✨
Saoll canim ALlahim isteyen herkese versin insallah bugunde tekrar kan vericem bakalim degeri arttimi diye
Ben haziranın 14'ünde adet olmuştum. Bu ay olmadım hala ama ben hep olduğum tarihten 5 gün önce falan olurum. Göğüslerim ve kasıklarım arada sızlıyor normalde adet sancısı falan çekmem öyle göğüslerim de sızlamaz. Bu Ayın 14'ünde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşamda 10,30 falandı kan testi yaptırdım benim değerim 271, 2-3 haftalık gebelikte 335-392 yazıyor. Eşim doktor olmadığı için soramamış. Arkadaşım değerin yüksek testi erken yaptığın için çıkmamış olabilir dedi. Hala adet olmadım bekliyorum olurum diye sizce var mıdır bir şeyler. Eşim hayal kırıklığı yaşamak istemediği için 20 sine kadar bekle öyle git doktora diyor.. Biraz uzun oldu ama
Canm senin kan testi sonucun 271 mi çıktı ?? Sen kesin hamilesin 20sine de bişey kalmadı şurda ama ben olsam hemen giderim nasıl duruosn ://
💕✨
Ben haziranın 14'ünde adet olmuştum. Bu ay olmadım hala ama ben hep olduğum tarihten 5 gün önce falan olurum. Göğüslerim ve kasıklarım arada sızlıyor normalde adet sancısı falan çekmem öyle göğüslerim de sızlamaz. Bu Ayın 14'ünde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşamda 10,30 falandı kan testi yaptırdım benim değerim 271, 2-3 haftalık gebelikte 335-392 yazıyor. Eşim doktor olmadığı için soramamış. Arkadaşım değerin yüksek testi erken yaptığın için çıkmamış olabilir dedi. Hala adet olmadım bekliyorum olurum diye sizce var mıdır bir şeyler. Eşim hayal kırıklığı yaşamak istemediği için 20 sine kadar bekle öyle git doktora diyor.. Biraz uzun oldu ama
ya walla çok garip bi duygu :) biraz korkuyorum sanırım. 9 aylık evliyim eşim çok istiyor benden daha çok 23 yasındayım normal diyorum. cocukları cok sevıyorum yigenlerimi ben buyuttum sayılır. Hazırım aslında ama annem erken dedı işte bazıları erken ev alsaydınız falan kafam karıştı. Korkularım var nedense maddiyat değilde ikimizde çalışıyoruz. Allah verir herkesin rızkını. İsteyerek kaldım eğer varsa ama heycanlanıyorum istiyorum korkularımda çıktı ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?