Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Aneee o zamn sana abla demem gerek ben 25 yasındayım

Takıpteyım canım senı full hızla devamsın pastalara masallah :9: Valla neden oyle oldm anlamadım ama saldım gıttı amannnn olursa olur moduna gırdım :8: :8: :8:

Yaptın mı kuzum aldın mı sende

Yok alacam .Bu ara saçlarım dökülüyor diye kür yapacaktık annem almış gelmiş sağolsun .Hem burda okumuştum hem katalogda görünce alayım dedim .
Erkeklerde de çaksır otu cayı .
Sperm hareketliliğini arttırır hızlandırır cinsel istegi arttırır falan diyordu .

Yok alacam .Bu ara saçlarım dökülüyor diye kür yapacaktık annem almış gelmiş sağolsun .Hem burda okumuştum hem katalogda görünce alayım dedim .
Erkeklerde de çaksır otu cayı .
Sperm hareketliliğini arttırır hızlandırır cinsel istegi arttırır falan diyordu .

Valla ben artık kendıme kur falan yapmıcam kanamam gelıyr kur yaptgm ay garıp ama :44: Kırlenmeyen ev yapsalar ya dımı kuzum :9:

Merhaba kizlar bende araniza katilmak isterim..
4 aylik evliyim 2 aydir bebek icin ugrasiyoruz gecen ay suphelendim doktora gittim ama hamile degilmisim.. Ve doktor bebek dusunuyorsaniz folik asit kullanman lazim dedi 15 gundur onu kullaniyorum.. Bu ay umitliyiz insallah olur.. Beklemek cok zor onceleri hemen olacak sanirdim ama oyle degilmis.. Allah bekleyenlerin cabasini bosa cikarmasin..

Ayyy ya bızı bırakpta gıtme :10: :10: :10: Aydına yolun duserse mutlaka beklerım senı :9: Valla benkendım bozuyom zaten anlamam teknljden o kadr bozan benım fırca yıyen bılgsyrcımz adam yapmayı beceremıyormusta aslında ben napıp edıp bozmayı becerıyom butun konu burda :9:
gozum ustunuzde canim 😁aa keske dusse ama malesef suan ole bir durum yok bu arada sense benim gibisin
bende oleyimmhicde to kondurmam kendime7😆😆😆😆😆

Ayyy ya bızı bırakpta gıtme :10: :10: :10: Aydına yolun duserse mutlaka beklerım senı :9: Valla benkendım bozuyom zaten anlamam teknljden o kadr bozan benım fırca yıyen bılgsyrcımz adam yapmayı beceremıyormusta aslında ben napıp edıp bozmayı becerıyom butun konu burda :9:

sağlık ocağını aradım işte. nasibimde beklemek varmış demek ki negatif çıkcak :34:

bende kibris pahali derdim gecen sene 20 mi .neydi burda yuhhhh yuhhh soygunculR

Kızlar ben dayanamıycam yarın kan vericem. Benim için dua edin nolurrr
:18::18::18:

kızlaaaaaarr...acil yardım :53: 6 temmuzdaki adetimi hala sabırla beklemekteyim. gecikmenin 4.günü dr gittim herşeyin sağlıklı yumurtlamana da biriki gün var telaş yapma dedi.ama hala ne gelen var ne giden.idrarda da çıkmadı .kan yaptırmadım henüz.acaba dr keseyi görmeme olasılığı var mı.yoksa ben hayal mi kuruyom.noolur yardım yaaa:18:

kızlaaaaaarr...acil yardım :53: 6 temmuzdaki adetimi hala sabırla beklemekteyim. gecikmenin 4.günü dr gittim herşeyin sağlıklı yumurtlamana da biriki gün var telaş yapma dedi.ama hala ne gelen var ne giden.idrarda da çıkmadı .kan yaptırmadım henüz.acaba dr keseyi görmeme olasılığı var mı.yoksa ben hayal mi kuruyom.noolur yardım yaaa:18:

Batın 6 temmuzmuydu olmadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back