inşallah. ağrım arttı ama ya. bugüne kadar da öyle regl ağrısı gibi değil de ağır iş yapmış gibi ağrıdı. bi de göğüslerim şişerdi şişmedi. çok umutlanmıştım. regl belirtim yok diye.
benim üvey kardeşimin mayıs 16 da düğünü oldu haziran 5 te günü geçmiş dediler. anlamıyorum ya.
inşallah. ağrım arttı ama ya. bugüne kadar da öyle regl ağrısı gibi değil de ağır iş yapmış gibi ağrıdı. bi de göğüslerim şişerdi şişmedi. çok umutlanmıştım. regl belirtim yok diye.
benim üvey kardeşimin mayıs 16 da düğünü oldu haziran 5 te günü geçmiş dediler. anlamıyorum ya.
daha önce hiç ayakları yukarı kaldırmadım ama bu sefer yaptım allahımmm bayram uğur getirsin ne olur:18::18::18::18: yoksa varya hayatımın en kötü bayramı olacak
Millet şap diye kapıyor ben kıçımın altına yastık koymaktan bel fıtığı olacam uyuya kalıyorum öyle sabah bel ağrısından zor kalkıyom yataktan yok yokkk olmuyor işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaa bizde kadın değilmiyiz niye olmuyor bizim annelik bizim de hakkımız değil mi
Kadınız cnm olmayınca olmuyor yaa burda komsularım var ama ayak üstü konustugum kişi yeminle peş peşe 3 tane doğurdu durumlarıda hiç yokkk eşi zor bakıyor onlara çokta pis kadın görsen o bebeğin çamaşırlarını nasıl asıyor pis pasaklı dıyorum mevlam olmayanlarıda gör yarabbim
aynen ya. tavana halka asıp ip geçircem salıcam kendimi aşağı neredeyse. bizim ailenin kadınlarına ceket atsan hamile kalır. benim şansıma böyle oldu. eşimdençok da kötü değil durum ama napalım. herşey Allahtan
amin amin inşallah durmadan test yapasım var geçmiyor günler işin yok sa12 gün bekle
Arkadasları beklenen adet gunumdeyım sabah bır peceteye bellı belırsız acık pembemsı bır ız vardı ama devamı gelmedı.Evde olan testlerden yaptım cunku gogus hassasıyetım ve uyku halım mevcuttu .elımdekı teste bakarmısınız ben mı yanlıs goruyorum sılık bır cızgı daha var gıbı ne olur deneyımlemıs arkadaslarım bır cevap yazsınlar
Eki Görüntüle 1188660
Zaten o testlere verdığim parayla tüp bebek yapsaydım olurdu şimdiye bebek
Arkadasları beklenen adet gunumdeyım sabah bır peceteye bellı belırsız acık pembemsı bır ız vardı ama devamı gelmedı.Evde olan testlerden yaptım cunku gogus hassasıyetım ve uyku halım mevcuttu .elımdekı teste bakarmısınız ben mı yanlıs goruyorum sılık bır cızgı daha var gıbı ne olur deneyımlemıs arkadaslarım bır cevap yazsınlar
Eki Görüntüle 1188660
gabasin işteeeee ne güzel yaaaa
birgün hamile olursam sürekli yapacam inat değil mi
Beni çok güldürdün cnm yaaa allahta seni bebek sevincinle güldürür inşallah aynen bende öyle bu ayda önemsemiyorum ilişkiye bile girmedim gibi birsey birde öyle deneyecm belki oyle olur:)
Eki Görüntüle 1188660
gercekten mı arkadaslar su an elım ayagım buz kestı..ben yanlıs gormuyorum dımı
Bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar. Allah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olmasını nasip etsin inşallah.
Bizimde bu ay denemelerde 7. Ayımız. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 4 gün gecikti adetim ve öğrendiğim gün kanamam basladı düşük gerçekleşti. Bu ayda doktora gittik oda klomen ve ovitrelle igne verdi. Bat tarihim 22 Temmuz. İnşallah bu sefer bebeğim benimledir ve kaybetmem.
Bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar. Allah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olmasını nasip etsin inşallah.
Bizimde bu ay denemelerde 7. Ayımız. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 4 gün gecikti adetim ve öğrendiğim gün kanamam basladı düşük gerçekleşti. Bu ayda doktora gittik oda klomen ve ovitrelle igne verdi. Bat tarihim 22 Temmuz. İnşallah bu sefer bebeğim benimledir ve kaybetmem.
Eki Görüntüle 1188660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?