Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Temizlik yaptım dedin eşinle ağır kaldırmasaydın sakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa bizde kadın değilmiyiz niye olmuyor bizim annelik bizim de hakkımız değil mi

aynen ya. tavana halka asıp ip geçircem salıcam kendimi aşağı neredeyse. bizim ailenin kadınlarına ceket atsan hamile kalır. benim şansıma böyle oldu. eşimden çok da kötü değil durum ama napalım. herşey Allahtan

yaa bizde kadın değilmiyiz niye olmuyor bizim annelik bizim de hakkımız değil mi

Kadınız cnm olmayınca olmuyor yaa burda komsularım var ama ayak üstü konustugum kişi yeminle peş peşe 3 tane doğurdu durumlarıda hiç yokkk eşi zor bakıyor onlara çokta pis kadın görsen o bebeğin çamaşırlarını nasıl asıyor pis pasaklı dıyorum mevlam olmayanlarıda gör yarabbim

amin amin inşallah durmadan test yapasım var geçmiyor günler işin yok sa12 gün bekle

Beni çok güldürdün cnm yaaa allahta seni bebek sevincinle güldürür inşallah aynen bende öyle bu ayda önemsemiyorum ilişkiye bile girmedim gibi birsey birde öyle deneyecm belki oyle olur:)

Arkadasları beklenen adet gunumdeyım sabah bır peceteye bellı belırsız acık pembemsı bır ız vardı ama devamı gelmedı.Evde olan testlerden yaptım cunku gogus hassasıyetım ve uyku halım mevcuttu .elımdekı teste bakarmısınız ben mı yanlıs goruyorum sılık bır cızgı daha var gıbı ne olur deneyımlemıs arkadaslarım bır cevap yazsınlar

gabasin işteeeee ne güzel yaaaa

Cnm slık gıbı pozıtıf oluyor öyle gecende bır arkadasın öyleydı hamıle çıktı inşallah vardır

Bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar. Allah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olmasını nasip etsin inşallah.

Bizimde bu ay denemelerde 7. Ayımız. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 4 gün gecikti adetim ve öğrendiğim gün kanamam basladı düşük gerçekleşti. Bu ayda doktora gittik oda klomen ve ovitrelle igne verdi. Bat tarihim 22 Temmuz. İnşallah bu sefer bebeğim benimledir ve kaybetmem.

aminn hepimizi güldürsün inşallah.

ben görüyorum silik çizgiyi inşallahhh canım inşallahh

İnşallah cnm brbeğin seninle olur bende gecen ay klomen kullandım ama asla kullanmam daha

az kalmış inşallah seninledir dikkat et kendine bişeycik olmaz

valla bende görüyorum ikinci cizgiyi :)) insallah hamilesindir tatlım, bence hemen kan testi yaptir kesin sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…