• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy canım benim ŞenizŞeniz

evet kız valla h.g. canımbenim kaçgündür yoktum ben nasılsın bakalımŞeniz
bende öyle canım buaralar biraz yoğunum ondan bende doğru düzgün uğrayamıyorum
ama iyiyim şükürler olsun sen nasılsın canım özlemişim valla Şeniz

serra ve escales canım ama ikisinin tam kesin belli değil
anladım canım tsk kaydirigubbakcemile5

diloşum escalesle serra 84 hamiş ikisisninde silikmiş tatlım
Anladım tatlım her ikisinide tebrik ederim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:

bende bugün dr gittim dr 25 kadar adet görmezsen beta yapıcaz dediii bu hafta cumartesiye kadar fuulll ders çalış dediiii

ala ala karıştı hatlar :)
AYNEN ÖYLE OLDU GÜLÜM
anladım escalescimmm inş dua et canımmmm
ETMEZ OLURMUYUM GÜLÜM
serra ve escales canım ama ikisinin tam kesin belli değil
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
diloşum escalesle serra 84 hamiş ikisisninde silikmiş tatlım
AYNEN ÖYLE OLDU CANIM BENİM

niye öyle dedin kıı kaydirigubbakcemile3
KUŞUM BİZ ÇOK YAZDIK YA SENDE GENELDE GEÇMİŞİ OKUYORSUN YA OYÜZDEN YAZDIM BENDE KUŞUM

merhaba arkadaşlar ben ekim annesi olucağın inş. rabbim bekleyen isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı sıhhatli hamilelikleri inanın çok dua ediyorum isteyen herkese. rahmana emanetsniz:Saruboceq:

bende öyle canım buaralar biraz yoğunum ondan bende doğru düzgün uğrayamıyorum
ama iyiyim şükürler olsun sen nasılsın canım özlemişim valla Şeniz

anladım canım tsk kaydirigubbakcemile5

Anladım tatlım her ikisinide tebrik ederim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:

nasıl olsun tatlımya iyiyim işte dün asker kardeşimi istanbula uğurladım annemlere onunla ilgilendim bende uğrayamadım buaraya havalar ısındı bunalım geçiriyom sıcalaklardan bide bebişim gelse çok daha ii olacam işte bende özledim kız gelbakimŞeniz

bende bugün dr gittim dr 25 kadar adet görmezsen beta yapıcaz dediii bu hafta cumartesiye kadar fuulll ders çalış dediiii
hadi bakalım çalışmalara tam gaz devam ozaman
merhaba arkadaşlar ben ekim annesi olucağın inş. rabbim bekleyen isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı sıhhatli hamilelikleri inanın çok dua ediyorum isteyen herkese. rahmana emanetsniz:Saruboceq:

amin canım h.g.

AYNEN ÖYLE OLDU GÜLÜM

ETMEZ OLURMUYUM GÜLÜM

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
AYNEN ÖYLE OLDU CANIM BENİM

KUŞUM BİZ ÇOK YAZDIK YA SENDE GENELDE GEÇMİŞİ OKUYORSUN YA OYÜZDEN YAZDIM BENDE KUŞUM
evet okuyorum ama vaktim olursa şimdi çıkıcam oyüzden hemen aranıza katıldım
alkisalkisalkis

nasıl olsun tatlımya iyiyim işte dün asker kardeşimi istanbula uğurladım annemlere onunla ilgilendim bende uğrayamadım buaraya havalar ısındı bunalım geçiriyom sıcalaklardan bide bebişim gelse çok daha ii olacam işte bende özledim kız gelbakimŞeniz
inşallah en yakın zamanda gelir canım ya hepimize dua ediyom valla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

noliyiii burda hihoyyytescales tesmi yaptın silikmi çıktı kıs
hoşgeldin kanki gel senide bi öpem senide özledim valla ŞenizŞeniz

Back
X