- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
ala ala karıştı hatlar :)
azını yirim senin allah söylettiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ala ala karıştı hatlar :)
niye öyle dedin kıı kaydirigubbakcemile3dil_nur kolay kolay gelemez galiba buralara
bende öyle canım buaralar biraz yoğunum ondan bende doğru düzgün uğrayamıyorumayy canım benim ŞenizŞeniz
evet kız valla h.g. canımbenim kaçgündür yoktum ben nasılsın bakalımŞeniz
anladım canım tsk kaydirigubbakcemile5serra ve escales canım ama ikisinin tam kesin belli değil
Anladım tatlım her ikisinide tebrik ederim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:diloşum escalesle serra 84 hamiş ikisisninde silikmiş tatlım
AYNEN ÖYLE OLDU GÜLÜMala ala karıştı hatlar :)
ETMEZ OLURMUYUM GÜLÜManladım escalescimmm inş dua et canımmmm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytserra ve escales canım ama ikisinin tam kesin belli değil
AYNEN ÖYLE OLDU CANIM BENİMdiloşum escalesle serra 84 hamiş ikisisninde silikmiş tatlım
KUŞUM BİZ ÇOK YAZDIK YA SENDE GENELDE GEÇMİŞİ OKUYORSUN YA OYÜZDEN YAZDIM BENDE KUŞUMniye öyle dedin kıı kaydirigubbakcemile3
bende öyle canım buaralar biraz yoğunum ondan bende doğru düzgün uğrayamıyorum
ama iyiyim şükürler olsun sen nasılsın canım özlemişim valla Şeniz
anladım canım tsk kaydirigubbakcemile5
Anladım tatlım her ikisinide tebrik ederim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:
hadi bakalım çalışmalara tam gaz devam ozamanbende bugün dr gittim dr 25 kadar adet görmezsen beta yapıcaz dediii bu hafta cumartesiye kadar fuulll ders çalış dediiii
merhaba arkadaşlar ben ekim annesi olucağın inş. rabbim bekleyen isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı sıhhatli hamilelikleri inanın çok dua ediyorum isteyen herkese. rahmana emanetsniz:Saruboceq:
evet okuyorum ama vaktim olursa şimdi çıkıcam oyüzden hemen aranıza katıldımAYNEN ÖYLE OLDU GÜLÜM
ETMEZ OLURMUYUM GÜLÜM
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
AYNEN ÖYLE OLDU CANIM BENİM
KUŞUM BİZ ÇOK YAZDIK YA SENDE GENELDE GEÇMİŞİ OKUYORSUN YA OYÜZDEN YAZDIM BENDE KUŞUM
merhaba arkadaşlar ben ekim annesi olucağın inş. Rabbim bekleyen isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı sıhhatli hamilelikleri inanın çok dua ediyorum isteyen herkese. Rahmana emanetsniz:saruboceq:
inşallah en yakın zamanda gelir canım ya hepimize dua ediyom valla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nasıl olsun tatlımya iyiyim işte dün asker kardeşimi istanbula uğurladım annemlere onunla ilgilendim bende uğrayamadım buaraya havalar ısındı bunalım geçiriyom sıcalaklardan bide bebişim gelse çok daha ii olacam işte bende özledim kız gelbakimŞeniz
hoşgeldin kanki gel senide bi öpem senide özledim valla ŞenizŞeniznoliyiii burda hihoyyytescales tesmi yaptın silikmi çıktı kıs