• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales gulum sakin ol testi yenileyince çok sevincen bak ahanda buraya yazıyomm değerlerin yukselecek senin yazdım bilemm bizde halay çekicezz geç döllenmede olmus olabilir tatlım

gülüm neden darılayım darılacak bir şiey yokki tatlı kuşum ama çok güzel bir şey bu ya hiç değilse hamilelik belirtilerin nedir onları anladım vede eşimin halinin nasıl olacağına şahit oldum be gülüm

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

canım eşinin tepkisini anlatsana birazz bende hamiş kaldıgımda eşimin tepkisi ni merak ediyom ama o eve gelmeden ben ona sölerim sölemek istemem çünkü yuzunun halini görmek istiyom o yusden ağzımı sıkı tutcam karsısındaki insanın sevinci başka bi güzellik oluyo canım benim :1hug:

kızz gizee escales zaten suan hamiş ama değerleri yukselmezse dusuk olcak yukselirse normal gebelik olacak canım test yapsa çıkar sadece beta değerlerinden belli olcak anacımm

ee ozaman halaya takkılın bakim canımda halay çekmek istiyodu zaten :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: oh oh hadi bakim takılınhihoyyythihoyyyt

mrb arkadaşlar.bugün saat 6.30da okula gitmeden test yaptım.silik bir çizgi çıktı.eşim silik bu dedi.dur bakalım hemen heveslenme dedi.ben de kiti okula götürdüm.en samimi arkadaşıma gösterdim.tabi o bekar.henüz ilgi alanına girmiyor böyle silikti falandı diye.ben de mahsus ona gösterdim.gördüklerini anlat dedim.o da bir belirgin bir de daha az belirgin 2 çizgi var dedi.yani o da gördü.ama kanda baktırmadım bugün.bu arad adetimden 4 gün geçti.

ee ozaman halaya takkılın bakim canımda halay çekmek istiyodu zaten :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: oh oh hadi bakim takılınhihoyyythihoyyyt

AHADA BENDE ARANIZA GİRDİM KIZLAR OH OH YANDAN AŞAĞIDAN YUKARIDAN SALLAN SALLAN OH OH :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız escales bütün kalbimle diliyorum inşallah rabbim duyor sesimi deyerlerin yükselir ve normal gebeliğin devam eder tatlım

Back
X