Aramıza hoşgeldin canım :1hug:bende varım ve bu siteye yeni üye oldum benimde olmuyr:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoşgeldin canım :1hug:bende varım ve bu siteye yeni üye oldum benimde olmuyr:S
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım Allah sizi bir ömür böyle mutlu yaşatsın inşallah Şeniz
buarada ne almış merak ettim hee :jeyyar:
Allah mutluluğunuzu dai etsin bir bebeklede renklendirsin inşAllah canım telefonunuda gülegüle kullan hayırlı olsunselaaaaaaaaaaaam kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm tam bi sene olduuuuuuuuuuuuuuuu eşim hediye almış ben unutmustum yaaaa cok mutluyum
aramıza hoşgeldin senin sorunun neydi canımbende varım ve bu siteye yeni üye oldum benimde olmuyr:S
Allah mutluluğunuzu dai etsin bir bebeklede renklendirsin inşAllah canım telefonunuda gülegüle kullan hayırlı olsun
ayy saol canım benim bebekle pekişir inşallah.benim telefon eskiydi cok güzel bi telefon almış kısssssssskaydirigubbakcemile5
neyse kızlar ben kaçar
size iyi muhabbetler
Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor bu ay tedaviye başladık krem gibi bişi verdi dr vajinaya enjekte ediliyo kullanan varmı aranızda
selaaaaaaaaaaaam kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm tam bi sene olduuuuuuuuuuuuuuuu eşim hediye almış ben unutmustum yaaaa cok mutluyum
huhu kızlar ben geldim doktordan geliyorum yumurtalarım gayet iyi büyümüş ovitrelle iğnemi vuruldum ama rahim duvarım inceymiş ve yumurtamı tutamıyormuş bundan dolayı estrofem diye bir ilaç verdi sabah akşam 5gün kullanacağım doktor hamile kalmaman için hiçbir sorun yok sadece biraz uğraşacağız dedi inşallah tutar sizler ne yaptınız ben yokken ha bakemÇok üzgünüm çoook
bende varım ve bu siteye yeni üye oldum benimde olmuyr:S
çok sevindim canım ozaman çalışmalara devam rahim duvarının incemi kalınmı olması lazım banada doktor rahim duvarın kalın dedi ben anlamadım da ama sorunca bu iyiye işaret demişti. canım benim
kızlaaaaaaaaaar selaaaaaaaaaam
selam canım ne haberyerimseniben