• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım Allah sizi bir ömür böyle mutlu yaşatsın inşallah Şeniz
buarada ne almış merak ettim hee :jeyyar:

ayy saol canım benim bebekle pekişir inşallah.benim telefon eskiydi cok güzel bi telefon almış kısssssssskaydirigubbakcemile5

ayy saol canım benim bebekle pekişir inşallah.benim telefon eskiydi cok güzel bi telefon almış kısssssssskaydirigubbakcemile5

inşallah canım güzel bir bebekle şenlensin yuvanız :emir_bebek:

hediyeni güle güle kullan canım sende güzel bir bebiş verirsin inşallah hediye olarak :ecrin_bebek:

bende cok istediği bi saat vardı ama saati oldugu için almıyodu o saati alacam ama yarın çünkü süpriz olsun bide bu ay müjde verir bi bebiş olur insallah allahımın bize hediyesi olur

huhu kızlar ben geldim doktordan geliyorum yumurtalarım gayet iyi büyümüş ovitrelle iğnemi vuruldum ama rahim duvarım inceymiş ve yumurtamı tutamıyormuş bundan dolayı estrofem diye bir ilaç verdi sabah akşam 5gün kullanacağım doktor hamile kalmaman için hiçbir sorun yok sadece biraz uğraşacağız dedi inşallah tutar sizler ne yaptınız ben yokken ha bakemÇok üzgünüm çoook

huhu kızlar ben geldim doktordan geliyorum yumurtalarım gayet iyi büyümüş ovitrelle iğnemi vuruldum ama rahim duvarım inceymiş ve yumurtamı tutamıyormuş bundan dolayı estrofem diye bir ilaç verdi sabah akşam 5gün kullanacağım doktor hamile kalmaman için hiçbir sorun yok sadece biraz uğraşacağız dedi inşallah tutar sizler ne yaptınız ben yokken ha bakemÇok üzgünüm çoook

çok sevindim canım ozaman çalışmalara devam rahim duvarının incemi kalınmı olması lazım banada doktor rahim duvarın kalın dedi ben anlamadım da ama sorunca bu iyiye işaret demişti. canım benim

çok sevindim canım ozaman çalışmalara devam rahim duvarının incemi kalınmı olması lazım banada doktor rahim duvarın kalın dedi ben anlamadım da ama sorunca bu iyiye işaret demişti. canım benim

canım rahim duvarıince olunca yumoşlarım tutunamıyormuş evet canım bu ay hazırlıklıyım eşim polis olduğu için vardiye olmasın diye 2 gün rapor aldırtım :dance::utangac:::Saruboceq::Saruboceq:

Moskova'da düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye'yi ‘Düm Tek Tek’ isimli şarkısıyla temsil edecek olan Hadise ilk sınavını bu akşam verdi.

Yarı final mücadelesinde sahne alan Hadise gösterdiği performans ile izleyicilerden büyük alkış aldı.

FıNALDEYıZ

Finale kalan ülkeler açıklandığında ilk olarak Türkiye'nin adı okundu ve Hadise 16 Mayıs'taki finalde yarışmaya hak kazandı.

Finale kalan diğer ülkeler ise, ısveç, Ermenistan, ısrail, ızlanda, Romanya, Finlandiya, Portekiz, Malta ve Bosna-Hersek. Öte yandan 18 ülkenin katılacağı ikinci yarı final yarışması ise 14 Mayıs’ta yine Olimpiskiy Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Bu elemeden de ilk on arasına kalacak ekipler 16 Mayıs gecesi düzenlenecek finale katılacaklar.

HADıSE ıLE TESELLı BULDULAR

Türkiye ile birlikte sahneye çıktığı ilk yarı finalde elenen Belçika'nın tesellisi "yarı Belçikalı yarı Türk" Hadise'nin finale birinci sırada yükselmesi oldu.Gazeteler, "Belçika değil Hadise finalde", "Belçika takıldı Hadise hedefe ulaştı" şeklinde başlıklarla haberi verirken, televizyonlarda bol bol Hadise'nin yarışma görüntüleri ve röportajları yayımlandı. Eurovision'un ilk yarı finalinde elenmesi beklenen Portekiz dışında sürpriz yaşanmadığı konusunda birleşen Belçika basını, Hadise'nin "bulaşıcı Düm tek Tek şarkısıyla" temsil edilen Türkiye'nin zaten yarışmanın en büyük favorilerinden olduğuna dikkati çekti.

kızlar bilginiz olsunhihoyyyt

Back
X