- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
hoşgeldin sefalar getirdin rep veren ellerin dert görmesin ... daha çok verkaydirigubbakcemile3Uzun zaman girmedim ama dönüşüm muhteşem oldu hepinize rep verdim şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
efet yaa miniş kıs olsun ben kız bebiş istiyomevet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onu
bu arada 3 lü bursa kumaşlarını yerim ben teyzoş 3 ne de hastayım çaktırma bir yakalarsan dar sokakta fena öpecem onları dudaktan :jeyyar::jeyyar:
hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hee iyi yere kümes inşa etmişsin nohut ...burda bisürü tafık var her ay yımırtlıyoz kaydirigubbakcemile3
canım ne yapim ki benim nohut sanki pek uslu .benim kine çekti işte sahibi nohut olan balık nohut da öle kuduruk olur işte .sırnaşık şeysırnaşık şey
bende kız doğuracam arkadaş olacaklar minişle
sizde peşinden koşturun kızlarımızın kaydirigubbakcemile3 tabi yüz verirlerseyerimseniben
beryal oğlan bi çıkıyomuş efendimi efendi
kızlara bakmaya utanıyomuş :roflol::roflol: ne gülerim emmesırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3