Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Uzun zaman girmedim ama dönüşüm muhteşem oldu hepinize rep verdim şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin sefalar getirdin rep veren ellerin dert görmesin ... daha çok verkaydirigubbakcemile3
evet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onu
bu arada 3 lü bursa kumaşlarını yerim ben teyzoş 3 ne de hastayım çaktırma bir yakalarsan dar sokakta fena öpecem onları dudaktan :jeyyar::jeyyar:
hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hee iyi yere kümes inşa etmişsin nohut ...burda bisürü tafık var her ay yımırtlıyoz kaydirigubbakcemile3
canım ne yapim ki benim nohut sanki pek uslu .benim kine çekti işte sahibi nohut olan balık nohut da öle kuduruk olur işte .sırnaşık şeysırnaşık şey
efet yaa miniş kıs olsun ben kız bebiş istiyom
bende kız doğuracam arkadaş olacaklar minişle
sizde peşinden koşturun kızlarımızın kaydirigubbakcemile3 tabi yüz verirlerseyerimseniben

beryal oğlan bi çıkıyomuş efendimi efendi
kızlara bakmaya utanıyomuş :roflol::roflol: ne gülerim emmesırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

kız hamile kalırsa önce allah sonra senin sayende söyleye söyleye hamile bırakacan beni.allah sana ve bebeğine saglık versin insalla taltlım.
beryalcim eşim geldi biraz önce sancı artmazsa bekliyecegim bakalım hayılısı olsun

bimiyorum ki canım...benimki 400mg. günde 1 tane alıyorum..daha ucuzlarıda vardı 1.5 milyona mesela oda 5mg diye ben almamıştım...
ama şimdi doktorum bu hafta değiştirecek aslında..istersen ozaman yine ismini veririm sana...belki artık 4oomg. a gerek yok der...

ayyyyyy canım bi alemsin alınma ama bu topikte ben senin laflarına cok gülüyom cok hosuma gidiyoo Şeniz yine cok güldüm şu etüt işine :roflol::roflol:

yok cnm ne alınacam ben buyum yani içimden geldiği gibi konuşan biriyim-tatlicadiarzu-
sizde beni böyle kabul ettiniz kaydirigubbakcemile5

kıslar bende folbiol kullandım ginde 1 taneydi dr yazmıştı
sonra değiştirdi folic plus yazdı ondanda günde 3 taneydi
ben folbiolu sevmiştim çünkü 1 tane alıyodum tamam
3 tane almam gerekeni arada unutuyodum :roflol:

bende cıkıyorum ögleden sonra girerim yine yemek hazırlmam lazım öptüm byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kıslarr bende folıc plus kullanıyorum üçüncü ayda aldım ama gunde iki tane içebiliyom çünkü sabah içmeyi yani kalkıp ta içemiyom bi öğlen bide akşam alıyom inş bebişe yarar

folık plus önerdı ıstdakı dr cnm.
keseyı görduk teysesı ptesı gunu birde 10gun sonra gidicez kalp atısı içinnnn:asigim:

maşşallahh canım...kız sen keseyi bişiye benzetebildinmi biz hiçbişi anlamadık valla..doktor yalan söylemiyorudur demi kıııı:roflol::roflol:
bende hiçbi belirti yok valla inanamıyorum halaaa....varmı yokmu şakagibi...hala benimseyemdim yaa bebişimi....kendini gösterse ya ben buradayım annişşş diye)))
cuma günü dahada inanırım artık herhalde yada bende bi problem var galiba kafadan:roflol::roflol::roflol::roflol:
sende varmı bi belirti anacım?????

ben bi yandan kahvaltı hazırlıcam kendime gelmek isteyen varssa kapım açık herkese beklerim buyrunn
aç kapıyı geliyorum anacım
günaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım benim
gunaydın hemşom vildoss saol bacım
beryal sağol cnm benden ondan alıcam
escales kız sen hamişmisin
kızlarrrr burdakı dr kullanmana gerek yok hamile kaldıktan sonra fayda etmez dedı istyersen kullan dedı ist bayan drumu aradım kadınn kullan mutlaka dedı off.. kullanıyım demı kızlarrr.
birde kadın dedıkı hamiş kalmadan evvelkı kullandıgın ilçalar bişey yapmaz dedıııııı ..anacım her kafadan bir ses cıkyıorrrrrrrrrr
şuan için bilmiyorum tatlım
cnm allahtan ümit kesilmez
peki siz niye bu zamana kadar tüp bebek denemediniz

evet cnm beklemek çok zor gerçekten
ama allahtan bura varda biraz olsun zaman geçiyo

inşallah cnm valla seni üzmek için söylemedim....banada öyle olduğu zaman ben adet oluyorum ....yani hani soruna cevap vermiş oldum ....bide her bünye bir değilki cnm hiç belli olmaz

kıslar kahvaltı molası veriyomcokacimcoook
acıkan varsa gelsin litfen kapım herkeşe açıkalkisalkisalkis
valla güzelim deme gitsin oda beni buldu heralde valla hani hamileysen hamilesin bendeki öyle değil değilsem bile adet olsamda hiç değilse hamile değilim derim
sllm topiğin en guzel anneleri ve anne adayları nasılsınızz
hoşgeldin tatlı kuşum benim
canım üzülme allahtan ümit kesilmez.bizim bi komsu var ilk cocukları büyüdükten sonra ikinciyi düsünmüsler 7 sene olmamıs gitmedikleri dr kalmamıs kullanmadıgı ilaç kalmamıs hatta psikologa bile gitmiş sonra artık bigün demişki amaan olmuyo ne yapim allah kızımı bana bagıslasın artık ümiti kestigi anda hamile oldugu ögrenmiş üzülme iyi düsün iyi olsun eminim esinde sana destek veriyodur hepimiz aynı durumdayız üzülme canım

beklemek zor ama bence cok iyi olacak sonuc insallaah
inşallah canım ya
dinamit gibiyim bugün iğne vurmaya gidicamsavaşı ben kazanacağım artık bayrak elimde koşarak gelirim e artık kırmızı bayrak mı beyaz bayrak mı bilemiyicam herkes için herşeyin hayırlısı
hadi hayırlsı canım benim
öyle yapıcam sanırım canım

dogr valla benimkide ev ödevi gibi ya gündüz ödevimi ver calışayım aksam uygularım diyooooo deli benle ugrasıp duruyo:roflol:

canım günaydın gecen ay 15 de oldum ama düzensiz olduğu için 15 ile 19 arası bekliyom
canım bence bekle en az bir hafta daha.

evet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onu
bu arada 3 lü bursa kumaşlarını yerim ben teyzoş 3 ne de hastayım çaktırma bir yakalarsan dar sokakta fena öpecem onları dudaktan :jeyyar::jeyyar:

hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım ne yapim ki benim nohut sanki pek uslu .benim kine çekti işte sahibi nohut olan balık nohut da öle kuduruk olur işte .sırnaşık şeysırnaşık şey[/QUOTE]
aynen öyleler anacım kudurk şeyler valla
folık plus önerdı ıstdakı dr cnm.
keseyı görduk teysesı ptesı gunu birde 10gun sonra gidicez kalp atısı içinnnn:asigim:
gözün aydıon canım benim
h.b. canımm

canım ben kahvaltı hazılıyodum kendime valla aha şincik geldimm kıslarr cay içmeye gelinn
:kahve::kahve::kahve::kahve:

kıslarr bende folıc plus kullanıyorum üçüncü ayda aldım ama gunde iki tane içebiliyom çünkü sabah içmeyi yani kalkıp ta içemiyom bi öğlen bide akşam alıyom inş bebişe yarar
gülüm ben akşamları hepsini birden içiyorum bnim eczacı bir arkadaşım var sordum bir problem olurmu diye olmazmış benimde şuan 3 kutum oldu
maşşallahh canım...kız sen keseyi bişiye benzetebildinmi biz hiçbişi anlamadık valla..doktor yalan söylemiyorudur demi kıııı:roflol::roflol:
bende hiçbi belirti yok valla inanamıyorum halaaa....varmı yokmu şakagibi...hala benimseyemdim yaa bebişimi....kendini gösterse ya ben buradayım annişşş diye)))
cuma günü dahada inanırım artık herhalde yada bende bi problem var galiba kafadan:roflol::roflol::roflol::roflol:
sende varmı bi belirti anacım?????

kıZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlarrr rep istiyorum...günde bana 1 yada 2 kişi veriyor yaaa ben herkeze atmaya çalışıyorum bak son zamanlarda beni ihmal ettiniz anacım yaaasenağlamasenağlama

:sm_cool: kıslar bugün akşam maç var yuppiiiiiiiiiisüprizzzzz akşama girerim artık geyik yaparız sositososito

kızlarrr rep istiyorum...günde bana 1 yada 2 kişi veriyor yaaa ben herkeze atmaya çalışıyorum bak son zamanlarda beni ihmal ettiniz anacım yaaasenağlamasenağlama

canişim ben sağa veriyom her zaman
ama bugün dinlenmem lazım
akşama girince veririm heralde dinlenmiş olurum o zamana kadarŞeniz

kıslar annemlerden geliyimde benim kızın ultrason resimlerini ekleyim :))

vildoş ekle valla...kuzum ilk haftalarıda ekle tamammı canıkom...7 haftalık varsa mesela...
hehehe)))))7 haftalık tam benimkine denk geliyorda anlarsın))hihihi)))kız sen olmasan ben naparım anacım ...sana teşekkür hediyesi alcam kızzz))))nere gönderimmm yavruşş:roflol:

Back
X