I
istanbul_
Ziyaretçi
ya davetiye geliyor ama açılmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlama
açılmayan ne anlamadım. ben online durumdayım ama sen çevrimdışı görünüyorsun,oturum açmazsan ya da online olmazsan beni göremezsin bitanem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya davetiye geliyor ama açılmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlama
slm arkadaşlar nasılsınıza.s
selam topiğin gülleriiiiiiiii ne kayntıyosunuz bakalım
selam anım hoşgeldin nasılsın . şakkıdı
açılmayan ne anlamadım. ben online durumdayım ama sen çevrimdışı görünüyorsun,oturum açmazsan ya da online olmazsan beni göremezsin bitanem...
üzülmek yooooooook calışmak var calışmalara devam hadi bakem bigün bizimde tutar inşallah benim koca bile diyoki bugün yine ders varmı hangi konuya calışıyoruz:roflol: artık internet sitelerinde bakmadığımız yer kalmadı hayırlısı ALLAHTAN.senden ne haber tatlıma.s.hoşgeldin canım kaynatmaktan dualarımızın sitemlerimizin dibi tutu bi rahmimizde cenin tutmuyo senağlama senden ne haberCADIARZU
iyiyim canım sen nasılsına.s.slm canım nasılsına.s.a.s.a.s.a.s.
aslında ikiside aynı işe yarıyomuş ben araştırdım pregnly nadir bulunuyo çok aradık ama bulduk benim iğnelerim iki kutu fakat iki kullanımlık seninki nasıl ilk defa vurulucam da merak ediyorum
canım ben ovitrelle yarın vurulacağım senin dediginden vurulmadım hiç 2 aydır iğneyi yapıyorum kısmet :1no2:
kızlar yemek konusu konuşmayın ama ..geçmişi okuyan hamileler yazılarınız görecekler canları çeker .günah ama lütfen biraz daha dikkatli olalım .okey canlarım .kaydirigubbakcemile5
üzülmek yooooooook calışmak var calışmalara devam hadi bakem bigün bizimde tutar inşallah benim koca bile diyoki bugün yine ders varmı hangi konuya calışıyoruz:roflol: artık internet sitelerinde bakmadığımız yer kalmadı hayırlısı ALLAHTAN.senden ne haber tatlıma.s.
iyiyim canım sen nasılsına.s.
oturum açık
aslında ikiside aynı işe yarıyomuş ben araştırdım pregnly nadir bulunuyo çok aradık ama bulduk benim iğnelerim iki kutu fakat iki kullanımlık seninki nasıl ilk defa vurulucam da merak ediyorum
oturum açık
pişttttt hamişler var yemek konusu yokklava:
klava:
yoksa nohutumun canı çeker teyzesi. delikafadulden
canlarım benim sizleri yanıltmayım ama çatlatma iğnesi en iyi pregon ve ovitrelle .ben ovitrelle ,ile hamile kaldım .yani en iyiysi bu iki iğne diğerlerine göre bu iğneler daha etkil.ve iki iğnede olsa tek seferde vuruluyo unutmayın !!
hoş bulduk şekerler harikasınız benim sorum olacak benim adtlerim düzensiz geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım ama test negatif çıktı dr gittim progestan verdi ve adet oldum 6 nisanda bu ay karnımda kasılma var ama ümitlenmek istemiyom adet düzensizliği yaşayıpta ne kadar zamanda hamile kalınıyo yaşayan varsa lütfen yardımcı olun test yapmak istemiyom tek çizgiyi görmek istemiyom
canım pregnly zor bulunuyo ama ovitrelleyle aynı tedavi uygulanıyomuş benim umudum var şimdi eczacı iki kutu verdi bana bir kutu içinde biri toz diğeri sıvı ovitrellede öylemiydi
ben ovitrelle iğnemi raporla aldım 2 tane geçen ay nisanda adetin 3 günü yumurtalarım kontrol edildi ve klomen yazdı günde 2 tane tok karnına adetin 5.günü klomene başladım 10 gün sonra gittim 2 tane yumurtam oluşmuştu 1 tane iğneyi kolumdan vurdu karın veye kalçadanda vurulur ama ben kolu tercih ettim doktor ilişkiden sonra kalçamın altına krlent koymamı söyledi 10 dk bekledim 3 4 defa denedim ama mayısın 3 de adet oldum 3.günü tekrar gittim yumurtalarım ı kontrol etti klomen verdi ve yarın iğne vurulacağım eğer bu da tutmazsa rahim filmi çektireceğiz sana tavsiyem ilişki esnasında şartlanma ve eşine karşılık ver ve kayganlaştırmak için tüküürük krem v.s kullanma ilişkiden sonra lavobaya gitme ve hemen duş alma ve son olarak çok sıcak ortamda ilişkiye girme en önemlisi şartlanarak ilişkiye girme allah yar ve yardımcın olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy benim acı eşiğim çokdüşük canım yabana normal şartlar için 3ay daha beklememi istedi dr. sonra önce eşimin muayenesi sonrada benimle ilgili tedviye başlarız dedi.Şimdilik öyle böyle bişey yok ama tabiki bebiş için neler yapmıyoruz ki ben normal muayenede bile zıngır zıngır titriyorum birtürlü yenemedim.senağlama
hayır ovitrelle canlıbir iğne küçük bir iğne herşey içinde hazır yani şiringaya çekilmiş olarak pakette.aslında ovitrelle bulman daha iyi olurdu.