- 5 Ocak 2009
- 266
- 1
- 43
arkadaşlar adetleri düzensi olup hamile kalan varmı aranızda
adetleri düzenli olupta hamile kalamayanda var.. Düzensizlik olupta hamile kalanıda çok duydum ben arkadaşım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar adetleri düzensi olup hamile kalan varmı aranızda
aboww ben her ay o havaya giriyom:CüvCüv: sonunda fıs diye sönüyom :bbo:ama olsun
inşallah sende vardır bişeyler yaw:Saruboceq:
canım burda balık bulabilsek pişirir akşam gelince adamceğiz bide yemek yapcem diye uğraşıyookaydirigubbakcemile3
Ben Allahtan camları yeni sildim hem bu soğukta cammı silinirmiş boşver canım ya marta kalsın odelikafaduldencanım bende öle kaç gündür oturuyodum pasaklı pasaklı bugün canıma tak etti rahat edemedim kalktım yaptım aslında daha var iş camlar silincek tüller yıkancak vs ama o kadarını yapamam şimdi zaten martta bahar temizliği yapıcam laelaelaelaelae
hg okyanus cnm
Hoşgeldin lahin dualarımız anne olmak isteyen herkesle:Saruboceq::Saruboceq:bnde warım arkadaşlar dua edelim :ecrin_bebek:
:1shok: pimimi çekme patlarım elinde
şu avrupa yakasındaki burhan panik atağım panik atağım dedi.. sonunda mide gazı çıktı ya inşallah bizimki de ona benzemez -tatlicadiarzu-
benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
ne kız nooldu
gulüsü sen bişey yapmadın ben bugün böyleyim
valla fıkra falan okuyorum keyfim yerine gelsin diye ama gelmiyo
ayrıcada oturamıyorum... karnım davul gibi şişti gergin
adet oldum ben dünsüprizzzzz