kızlar gelen listeyi yenilesin güzel oldu be hamiş olamasakda birbirimize destek oluyoruz allahım bu listeden yazan bütün isimler en kısa zamanda listeden ayrılıp hamişler grubuna terfi etsin lütfeeeen hayırlısını diliyoruz hepimizde dimi kıslar amiiiiiiiiiiiin
kızlar bende varım henüz hamiş olamadım. (eski nicim esma büyük. )ama mevlam büyüktür her şeye gücü yeter.inşallah bigün bizlerde nasip eder buradan hamişiz diye bağırmayı.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.inşallah.
canım arkadaşlarım bütün dualarım sizlerle
umarım tez zamanda bebişlerinizi sağ salim
sağlıklı bir şekilde kucağınıza alır
anneliği doya doya yaşarsınız
umutlarınızı hiç bir zaman yitirmemeniz dileklerimle
erkek kardeşimin kızı dünya tatlısı bir görsen kardeşim evlenir evlenmez bebekleri oldu eşimin kardeşininde evlenir evlenmez oldu üstelik üçümüzün evlilikleri birer ay arayla ama biz hale bebiş sahibi olamadık tembeliz kızım biz tembeliz :roflol:gençler aldı yolu gitti biz yaya kaldık
Klomen yumurta geliştirici ilaç.Bende kullanıyorum ama sadece ayda 5 gün.Adetimin 5. günü başlayıp 5 gün kullanıp bırakıyorum.Adet döngün ortalama 28 gün sürüyorsa hamile kalabilmek için en uygun günler 12.13.14.15.16. günler diye biliyorum.
Kizlarrr Bende Varim Malesf Hamile Kalamiyorum Bugun Doktordayim Yine Bu Ayda Klomen Tarzi Bir Ilacla Deniycez Olmazsa önümüzdeki Ay Aşilama Yapicaz Benid Listeye Ekleyeblirsiniz Bendede Pko Vr Malesef