Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım görüşürz bizd senin için dua ediyoruz
ya arkadaşlar benım adetime 8-9 veya 10 gün var nese bugün merakımı gıdermek için test yaptım tek çizgi çıktı daha erken olduğu içinmi öle çıktı yoksa bebiş yok diemi bukadar erken belli olurmu lütfen cvp tek çizgiyi gördüğümden beri çok mutsuzum demekki bütün belirtiler iltihaptan dolayımış istifra etmemde midemi üşütmüşüm :çok üzgünüm:
saolun yaa inş öledir ama sanki hamileyim gibi gelmişti bana çünkü baya bi belirti vardı inş. bebiş vardır yaa en erken ne zaman test yapayım sizcemafoldumben
canım daha çok erken belli olmazz adetine 2-3 gün varken bile bazılarında belli oluyor genelde adetinden 4-5 ün geçmesi gerekir..ya arkadaşlar benım adetime 8-9 veya 10 gün var nese bugün merakımı gıdermek için test yaptım tek çizgi çıktı daha erken olduğu içinmi öle çıktı yoksa bebiş yok diemi bukadar erken belli olurmu lütfen cvp tek çizgiyi gördüğümden beri çok mutsuzum demekki bütün belirtiler iltihaptan dolayımış istifra etmemde midemi üşütmüşüm :çok üzgünüm:
şimdi kan testi yaptırsam belli olurmu canım yamafoldumben