- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
iyi akşamlar yavrular nasılsınız bakem
iyiyiz canımın içi sen nasılsın h.ga.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar yavrular nasılsınız bakem
benim eşim geldi de gitti bileeee..bizim pastanemiz var bursada gece 1e kadar açık..eşimin gelmesi 2 yi buluyor biliyor musunuz?
soğan suyu kaynatmıştım onu içiyorum şu an eşim henüz gelmedi o gelene kadar madem aç oturcam suyumu içeyim dedima.s
Oh ne güzel meslektaş sayılırız bizimde ekmek fırınlarımız var .benim eşim geldi de gitti bileeee..bizim pastanemiz var bursada gece 1e kadar açık..eşimin gelmesi 2 yi buluyor biliyor musunuz?
Bende sıcak ekmek simit vs.. gönderim bacım hihoyyytbana 1 dilim çikolatalı pasta göndersen çok severim de cokacimcoook
bana 1 dilim çikolatalı pasta göndersen çok severim de cokacimcoook
Oh ne güzel meslektaş sayılırız bizimde ekmek fırınlarımız var .
canım ben onu denedim tadı çok kötü öğürüyordum resmen
bi kür var ballı polenli bişey onu bi okusanaopuyorumnanaktan
aaaa senin eşinin de çalışma saatleri düzensizdir durucum ( yoksa siz de karadenizli misiniz?
yok canım çalışma saatleri düzenli benimkinin o daha çok idari işlerle ilgileniyor valla bir tarafımda karadenizlilik var ama o eşim tarafında değil annem karadenizli a.s
hımm anladımm karadenizliler ya müteahhit olur ya da pastacı fırıncı der de eşim ordan aklıma geldi:))
peki kızlar ben çıkıyorum artık birazcık ders çalışıyım..geçmiyr zaman(
slm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum kızıma isim bulduk mina sizce nasıl...