E
EU2
Ziyaretçi
ya kızlar burdan üyelik nasıl siliniyo çokkk acill
canım ben bilmniyorum ama anasayfadan öneriler sorular sorunlar var ilk basta onu ac uzmanlar hemen cevaplıyo nasıl oldugunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar burdan üyelik nasıl siliniyo çokkk acill
ben geldimmmmmmmmm
herkese slm
kızlar merhaba ne haber ya bişey sorucam tüplerin açık olup oladıgı ultrasonda belli olurmu.bide insan kendi anlayabilirmi
hoşgeldin canım a.s.
hoşgeldinnnnna.s.
çok bildiğim birşey değil ama rahim filmi hsg çektirmek gerekiyor diye biliyorum canım. yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir tabi
h.b. canımmmm
kızlar diğer topik ne oldu artık oraya yazan yokmu
kızlar merhaba ne haber ya bişey sorucam tüplerin açık olup oladıgı ultrasonda belli olurmu.bide insan kendi anlayabilirmi
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence kesinlikle hamilesin kan testini dr gittiğindede yaptıra bilirsin şuan çok dikkat et en kısa zamandada dr git keseyide görebilirsin canımkızlar eşim testi getirdi. yaptım şimdi. erken geldi oda dayanamadı. 5 dk. bile beklemedim. hemen 1 dakika içinde iki tane kırmızı çift çizgi çıktı hamilemiyim şimdi ben.
merhaba canım tüplerin açık olup olmadığı ultrasonda görünmez ve insan bunu hissedemez ya da anlayamaz... ancak rahime verilen ilaçla çekilen rahim filminde belli oluyor tüplerinin açık ya da kapalı olduğu ...a.s
burdayım canım hihoyyytdün kardeşimdeydim bu günde biraz temizlik yaptım yemek içmek derken anca a.s.duru nerelerdesin?
hoş geldin cnaım biz arada yazıyoruz orayada gel sende aradah.b. canımmmm
kızlar diğer topik ne oldu artık oraya yazan yokmu
canım çektirmeden anlaşılmıyor herhangi bir amleliyat veya ateşli bir hastalık geçirmediğin sürece kolay kolay tıkalı olmıyacağını düşünüyor doktorlar ama ilki hemen çektirmek istersende çektire bilirsin canım biraz maliyetli ve acı duyabilirsin diye erteliyorlarsaol canım ya ben dr gitmiştim dr görünürde bişe yok ama 6 ay daha deneyin olmazsa tüplerin acık olup olmadıgına bakalım demişti 3 ay oldu ama hala bişe yok acaba cektirsemmi diyorum