Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tebrik ederim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt kesin hamilesin başka açıklaması yok..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kaç gün geçmişti adetinkızlar ne olur cvp yazın ellerim titriyo heyecandan ikinci çizgi çok belirgin ama beş dakika beklemeden 1 dk içinde belirdi sonra daha koyulaştı lütfen yardım edin. bu testte bi yanlışlık yoktur demi.
ayyy sevinçten sormayı unuttum hiç ilaç kullanıyormusun gerçi kutudada yazar hangi maddelerin etkili olduğunu
canım tebrik ederim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt kesin hamilesin başka açıklaması yok..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kaç gün geçmişti adetin
canım ben günde 1 tane kullandım ki yumurtalarım normala göre aşırı büyüdü..2 tane kullansam yumurtalar değil..ben çatlayacaktım az kalsın..ilaçı kesitm 11. gün 21,3, 13.gün 27,8 oldu..norlade 18-20 olası yeterliymiş...2 tane içmiş olsaydım sonucunu sen düşün :roflol: :roflol:cnm bana dr 3. gun basla dedı basladım ve gunde 2 tane ıc dedı bı sabah bı aksam ıcıyorum
kız verdimya cevap verin dediğin mesajın üstünde
canım ben ne yaptığımı biliyomuyum ya inanamıyorum ki çift görüyom herşeyi ellerim titriyo
canım ben günde 1 tane kullandım ki yumurtalarım normala göre aşırı büyüdü..2 tane kullansam yumurtalar değil..ben çatlayacaktım az kalsın..ilaçı kesitm 11. gün 21,3, 13.gün 27,8 oldu..norlade 18-20 olası yeterliymiş...2 tane içmiş olsaydım sonucunu sen düşün :roflol: :roflol:
mümkünse sabahı bekleme şimdi git 1 saatte veriyorlar sonucu emin ol.
büyümüş olur canım 10. günü olacak..22 de..sen korkma benim yumurtalarım normal çalışıyormuş..onu öğrendik..ama eğer çatlama olmazsa yumurtalık kisti falan oluşuyor diye duydum ama zaten dr gideceğim..bişey olursa tedavi de edilir..kaydirigubbakcemile2korktum sımdı ya ya bı sorun olursa cok ıcıyorum dıye.bıde adetınden sonramı 11 gun ben 13 hazıranda adet oldum.22 hazıranda dr a gıdıcem buyumusmudur cok
süper harika ayyy bak bende heycanlandım şimdi. zemuszemus* inşallah sıkıntı çıkamzzz hayırlı our inşallah kızlar darısı hepimizn başına:CüvCüv::dance:kızlar eşim testi getirdi. yaptım şimdi. erken geldi oda dayanamadı. 5 dk. bile beklemedim. hemen 1 dakika içinde iki tane kırmızı çift çizgi çıktı hamilemiyim şimdi ben.
limon canım çok sevindim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinhihoyyyt
canım yaaa çok sevindim benimde 4 gün var..bakalım bende senin arkadan gelecekmiyim..:CüvCüv:bugün 4.gün arkadaşım bilmiyorum ki inanamıyorum.
süper harika ayyy bak bende heycanlandım şimdi. zemuszemus* inşallah sıkıntı çıkamzzz hayırlı our inşallah kızlar darısı hepimizn başına:CüvCüv::dance: