Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldimmm ay çok sıcakkkk scuba koş kız denize gir serinle neydiyon burdaaaa:))))))
teşekkür ederim scuba.
ne bilim sürekli düşünüyorum.Doktora gitmiştim bir sorun yok dedi.Kafama fazla takıyorum ama elimde değil.umarım hepimiz için hayırlısı olur.Burda o kadar çok bekleyen isteyen insan varki...Allah hepimize yardımcı olsun.
ayrı ayrı yerlerde yapıldı ama çıkmadı ve ben bunu çok duydum kanda bile çok sonra cıkan bi komşumuzda vardı kadın menepoz zannetti o kadar testten sonra adetten kesiliyorum zannetti taki çoçuk karnında oynayana kadar torunlarından küçük çocugu oldu kadının:1shok:
eğer hamileysem hiç inanamayacağım biliyomusunuz ?çünkü hiç bir belirti yok. bide ilk kez denedik bu ay. üye oladan önce hep araştırıyodum. bu siteye misafir olarak yazışmaları okuyodum. kışa doğru çalışmalara başlamayı düşünüyoduk. eşime dedim ki hamile kalmak hiç kolay değil biz yinne bu ay başalayalım. oda tamam dedi. geçen ay denedik ilk kez. ve hamileysem şok olacağım. ama çoooooooooooookkkkkkkk sevineceğim.
limoon bence çıkar canım her kişinin bünyesi farklıdır sende belirti vermeye bilir
kaydirigubbakcemile2
ne güzel kız işte hamişsen rahat bi hamilelik geçirin belirti yoksa
eşim saat 17:30-18:00 gibi işten geliyorr. o zaman ben o gelene kadar tuvalete gitmeyim. o gelirken test alcak o zaman yapayım. çok heyecenlandım şimdi ya. kalbim çıkacak yerinden .
eşim saat 17:30-18:00 gibi işten geliyorr. o zaman ben o gelene kadar tuvalete gitmeyim. o gelirken test alcak o zaman yapayım. çok heyecenlandım şimdi ya. kalbim çıkacak yerinden .
sabah yapsan daha iyi ama bekliyemiyceksen 2 tane alsın. birini akşam yaparsın çıkmazsa sabahta yaparsın.
vallaha kadının oğlu kızı evliydi kaç yere gitti varsa aldırırım diye oda çıkmadı
canım ya o kalp çarpıtısı o heyecen çok güzel inşallah sonunda çıkan sonucda daha mutlu eder hep birlikte kutlarız:sm_cool: