kızlar kantestinde en az kaç olması gerekiyo değerin???
3 ün üzeri şüphelidir 5in üzeri hamilelik olarak değerlendirilir. tabii en iyisini drun bilir verdiği ilaçlar etkileyebilir çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle birşey olması için 2 durumun üst üste gerçekleşmesi lazım. önce adetin gecikicek yani geç yumurtlıycaksın ve yumurtladığında döllenicek. sen tam bu sırada dr a gidiceksin oda test yapıcak henüz bebek rahme yerleşmediği için ki bu döllenmeden sonra 3-10 gün içinde gerçekleşir. oyüzden test negatif çıkabilir az da olsa böyle bir ihtimal vardır. sonra ilaç kullandığın için bebek tutunmayıp düşücek. ama senin durumunda değerin yüksek çıkmasının nedeni muhtemelen kullandığın ilaçtır. ama bu durumda kesin birşey söylenemez.
ilter görünmedi du bi sorayım beryalde sıcaklardan mayıştı girmedi galiba:))) arayıp rahatsız edem ben bu ıstıkları
eltimin oğlu 1.5 yaşında görümcemin ogluda 3 yaşında yani çok uzun zamanlar değil ve oluyo böyle şeyler
scuba cnm geldimmm
a.s anladım canım , sağolsun dr bu şekilde açıklama yapmıyorlaki cımbızla laf alıyorz ağızlarından
hamilelikten bahsediyorsun yanılmıyorsam hcg 5in üzerindeyse pozitif demektir gün sayısı geçtikçe bu değer inanılmaz yükseliyo aşılama yaptırdığın için 14. gün kan testini yaptırırsın 70 ile 100 arası garanti olur ama daha yükseğide olabilir tabi
bebişin tutunmuşa tabi inşallah öylede olur...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
evet guzelestim cnm az da da ayagim kaydi dusucektim korktum bebise bisi olcak diye