- 8 Haziran 2009
- 35
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
scuba hemsirem bide sunu sorcaktim maden suyu iciyom gazoz icmiyom sen bebeye yararli demistin dimi sade maden suyunu
evet hormonlar normal cıktı rahimde temiz
hangi soru canım ben görmedim gördüklerimi cevapladım
bilgecim cnm uzulme ne olur beim ikizimi olucak acaba bi yan kasigim bi obur kasigima agrilar giriyo skuba cnm iki bebis teyzesi olma beraber olmam cnm esimle esim benden uzaga kaciyo elimle falan bebeye vurmim diye iliskiye girmez hic ama ogrenmedimiz gece girmistik iliskiye ama cok az yani 4 gun once falan
scuba hemsirem bide sunu sorcaktim maden suyu iciyom gazoz icmiyom sen bebeye yararli demistin dimi sade maden suyunu
slm arkadaşlar bende bebiş isteyenlerdenim
dedim ki dün akşam alt karnımda sızı oldu sanki idrara çıkma isteği gibi hamilelik belirtilerinde böyle birşey varmı
olabilir tatlım ama bu biraz daha geç çıkan belirtilerden çoğunlukla sık idrara çıkma hamilelik testde çıktıktan sonra olur. bu dediğin bana idrar yollarıyla ilgili bir şey olabilirmi diye düşündürdü ama bilemem tabii
bide ade4te yakın şişlikler için iyi dedi ilaca hoş onuda kullanmak iştemiyorum yan etkileri ne olur bilmiyorumdaCADIARZU