- 11 Mayıs 2009
- 3.940
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
scuba cnm ya ariyom filim boyle bebeyin ilk gununden godana kadar gosteren bulamiyorum ama
scuba cnm ben kuafore gidicem az evin otesinde kaslarimi aldirim benim halim yok almaya cnm istemiyo sende bana filim ara bebeyin ilk gunden son gune kadar gelirsimini gosteren olurmu cnm ben bulamadim ugrastim deminden beri
limon gebelik testi yaptınmı canım
mrb hanımlar. nasılsınz? bu aralar çok giremiyorum. misafirler bastı. aranıza yeni katıldım. pek kimse beni hatırlamaz diye düşünüyodum ama geçmiş sayfalara baktım. beni konuşmuşsunuz test yaptımı diye. çok mutlu oldum valla. çok tşk ederim ilginiz için. daha yapamadım ki gelen giden evde misafirler var. yarında memlekete gideceğiz. ama hala adet olmadım. bakalım ne olacak. eczanedeki testlerde kaç gün geçmeli yardımcı olurmusunuz ?
scuba cnm bunu izledik esimle da 2 hafta obce
hiç belli olmaz öncedende çıkabilir. yola çıkmadan mutlaka yap. bugün al yarın sabah ilk idrarınla bak en az 4 saat çıkmamış olman lazım. gece tuv. kalkıyorsan sabah biraz bekle öyle yap
bende bende...yaa 4. denemede yine regl oldum neden böle oluyor
çok sık çıkıyorum tuv. bu günlerde. ama evde misafir var. eşim eve gelirken alcak bugün ama nasıl yapacam bilmiyom. ev çok kalabalık. bakalım bugün 4 gün oldu.
arkadaşlar size iki olay anlatacam biri eltim biri görümcem yaşadı ikiside adet günleri geçti iki ay sürekli test yaptırdılar gebelik çıkmadı ne idrarda ne kanda artık en sonunda hormon ve ultrasonda buldular gebeliği ve eltim depresan ve kalp ilaçları kullandıgı halde çoçuk sapasağlam maşallah bi yaşını geçti hiç bisey olmadı.yani ben kan testlerine bile güvenemiyorum artıkkafamçokkarıştı
gecedemi çıkıyorsun? yarın sabah mutlaka yap 4 günde kesin çıkar düzenliyse adetin.
arkadaşlar ya ben merak ediyorum. hamile kalıpta hiç bir belirti yaşamayan olabiliyor mu ? yani adeti geçmiş olupta başka hiç bir belirti yaşamayan ?