Merhaba şekerler ben de geldim , nasılsınız bakıyımm.
hoş geldin a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba şekerler ben de geldim , nasılsınız bakıyımm.
öyle yapayım eşime telefon edeyim şimdi 2 tane alsın .birinide sabah yaparım.
Canım benİm annemİn 2 aylıĞa kadar ulutrasonda bİle gÖrÜnmemİŞ annem Ölecem bennnn dİye aĞlıyomuŞ :))))
Denİze gİtmek İstİyooruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tmm canım için rahat eder.
Canım benİm annemİn 2 aylıĞa kadar ulutrasonda bİle gÖrÜnmemİŞ annem Ölecem bennnn dİye aĞlıyomuŞ :))))
ilgin için çok tşk ederim. çok sağol canım. inşallah pozitif çıkarda tümden rahat eder içim.
kekecbcim bak googleye kimyasal genelik yaz oku ne değişik şeyler var
kızlar kantestinde en az kaç olması gerekiyo değerin???
yolculuk falan dinlemem bizede sonucu yaz ona göre halay çekcez heeee :teytey::teytey:
çok enterasan gerçekten , başkalarında duyardım ama pek inandırıcı gelmezdi , hımmm şimdi böyle şeyler duyunca aklıma bişey geliyor ;mesela adet günümüz geçikiyor , dr gidiyoruz bakıyor bişey yok , kan testi yapıyor bişey yok, sonra adet olmak için ilaç veriyor , o anda görünmeyen gebelik varsa , o ilaç bebği düşürür değil mi?
benim iki ay önce 10 gün adet olmadım hiç bir yerde gebelik çıkmadı ilaç verdi yine 5-6 gün adet olmadım , sonra birdaha kan tesi istedi orda ufakda olsa değer yüksek çıktı sanki gebeymiş gibi oda şaşırdı ama üç gün geçmeden hastalandım acaba ben düşük mü yapmışdım .offff kafam karıştı uzun oldu biraz, sizce böyle birşey olabilrmi mantıklımı?
canım bena kalsa hemen gelcemdehem eşim yarın akşam ankaraya sınava gidiyo hemde şu aşılamanın sonucu belli olsun ona göre davrancam yoksa bu zamana kalmazdım