hayırlısı olsun cnm
sende benim gibiymişsin
bende bi pko yok
şeker ilacı bende alıyorum
selam hemşerim hoşgeldin Şeniz
cnm :teselli: üzülme napalım kısmet değilmiş
artık alışmış olman lazım bu gelmelere
aslında tam olarak ne için kullandığımı bilmiyorum dr açıklamadı ama içinde düşük engelleyici bebeği yerleştirici etkisinden bahsetmiş heralde bunlarla ilgili..sarı kafalara gelince onlar da birşey mi ben o kadar çok dua ediyorum elli tane :Saruboceq: yetmez sırnaşık şey ..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..Amin :Saruboceq:
a.s.
Osmanİye senİ Çok İyİ anlıyorum ÜzÜlme dİyemİyorum geÇer dİyorum bİdakİ aya İnŞallah ben oooo kırmızıdan nefret edİyorum Şu kırmızıyı testİn İkİncİ Çİzgİsİnde gÖrelİm hep bİrlİkte İİİnnnŞŞŞŞaaaallllaaahhhhh........
canım yaa napalım keşke hemen olsalaralıştığımı zannediyorum aslında yaaaaaaaaaaaa offff offfffff neyse hayırlısı ya böyle diyip diyip kendimiz avutuyoz mafoldumben
neyse benn cıkıyooooooooooooom kızlar byyyyyyyyyyy kib
h.b. vildancım nasılsın canım
bende bugün dr.gittim rahim inceliği düzelmiş çok şükür
hep benim stres yaptığımdan olmuyomuş
daha gitmiycem dr.a direk tüp bebek merkezine git dedi
canım benm sağol :) benim aslında başka sıkıntılarım,korkularım var.bilemiyorum hiç duydunuz mu ismini, çölyak hastası olduğumu öğrendim 3 ay önce..bebek çalışmalarına başlamadan önce check-up yaptırayım dedim kendimce bu hastalığı öğrendim..kan değerlerim düşük 3 aydır düzelmiyor.. bu yüzden stres yapıyorum biraz...
amin cnm inşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq:
ben progestanı yumurtam oluşmadığı için adet söktürücü olarak kullanıyorum cnm bana onun için verdi
ama kullanırken hamilede kalabilirsin dedi :bbo:
kalmazsam zaten 3. günü gidecekmişim :1closedeyes:
hiçte istemiyom
iyiyim cnm çok şükür
geçen ay bunalımdaydım galiba yavaş yavaş atlatıyorum
tüp bebeğe ne zaman gidecen cnm
Slm kızlar naber ben gİt gİde gerİldİm bİlmeyenler İÇİn sÖylÜyeyİm klomen kullandım bu ay ve Çatlatma İgnesİ ayrıca Şeker İlacına devam edİyorum 25İ son adet gÜnÜmdÜ az kaldı bakalım heycan artıo ayrıca adet dÜzensİzlİĞİm pkom var heralde bİde prolaktİnİm yÜksektİ 90lardaydı onuda İlÇla İndİrdİk 1bİle deĞİldİ geÇen ay tedavİde baya bİ İlerledİk ama kısmet bakalım dua edİn benİm İÇİnde....
şimdiye kadar farketmediysen çok ileri düzeyde değil heralde daha önce hiç kansayımı falan yaptırmadınmı ordan belli olmuyormuymuş. çok geçmiş olsun canım. diyetle düzelebiliyor benim bildiğim.ekmek falan bulabiliyormusun glutensiz
bende bol bol uyku yaptı bide baş dönmesiyani hamile kalmaya da etkisi var mıymış?Allaaaahhhhhh daha da bi sevindim şimdi..ohh ohhh :teytey: peki bişi sorcam: sende hamilelik belirtisi yaptı mı yan etki olarak..bağırsak düzeninde bozulma,gaz,gaz sancısı,şişkinlik,kasıklarda ağrı vs.bende hepsi varda..hiç birşeyim olmuyor üstüme daha 1 hafta olmadı başlayalı ne bu şimdi yaa? CADIARZU
6.7 ay sonra canım
senin tedavi ne durumda
Ahh kızlar ya bu arada ben gerİldİkÇe evde ortam gerİlİyo Çok mutlu yuvam bu gergİnlİklerle kırılıyo allahım bİran Önce yavrumuzu bİze versİn yoksa bu genÇ yaŞımda akıl hastası olcam eŞİmede yazık benİ Çekİyo hem ÜzÜlÜyo hem tesellİ edİo kıyamıyorumda ama nabım İÇİmdekİ volkan lavları kusuyo durmuyo İlaÇ İlaÇ stres bİde rreeeffffllÜÜÜ oldum ÖlÜcam ya ooff
Osmanİye senİ Çok İyİ anlıyorum ÜzÜlme dİyemİyorum geÇer dİyorum bİdakİ aya İnŞallah ben oooo kırmızıdan nefret edİyorum Şu kırmızıyı testİn İkİncİ Çİzgİsİnde gÖrelİm hep bİrlİkte İİİnnnŞŞŞŞaaaallllaaahhhhh........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?