Ben daha 20 yaŞındayım 2senelİk evlİyİm baŞta İstemİyodum olmadını anlayınca takıntı olduuuuu herkezzz hamİleeee bbbııkkkttıımm artık Çok Özenİyorum nabıyım elİmde deĞİl gÖrÜmcemde hamİle ablam benİm Çok sevİyorum ama baŞkasının yanİ kocamın kayınvalİdemİn kocasının ona bİŞİ demesİnİ bİle kıskanıyorum haset bİrİ oldum Çıktım bellİ etmİyorum onlara buda bende kasıntı yapıo daĞlara Çıkıp barmak İstİyorumm ÇÇÇoooocccuuukk İİİssstttİİİyyooorruuummm aaalllllaahhıımmm nnnoolllluurrr dİye
:teselli: cnm yaa daha yaşın çok gençmişBen daha 20 yaŞındayım 2senelİk evlİyİm baŞta İstemİyodum olmadını anlayınca takıntı olduuuuu herkezzz hamİleeee bbbııkkkttıımm artık Çok Özenİyorum nabıyım elİmde deĞİl gÖrÜmcemde hamİle ablam benİm Çok sevİyorum ama baŞkasının yanİ kocamın kayınvalİdemİn kocasının ona bİŞİ demesİnİ bİle kıskanıyorum haset bİrİ oldum Çıktım bellİ etmİyorum onlara buda bende kasıntı yapıo daĞlara Çıkıp barmak İstİyorumm ÇÇÇoooocccuuukk İİİssstttİİİyyooorruuummm aaalllllaahhıımmm nnnoolllluurrr dİye
EVET İLERİ DÜZEYDE DEĞİL.DAHA ÖNCE YAPTIRMIŞTIM DÜŞÜKTÜ AMA ÜSTÜNDE DURULUCAK KADAR DEĞİLDİ. yani ne olduysa 6-8 ay önce başlamış sanırım..ekmek gibi şeyleri kendim yapıyorum.ancak bu hastalık bebek olayını çok etkiliyormuş..düşük,ölü doğum,kısırlık falan yapıyormuş... aslında şanslıyım tesadüfen erkenden öğrendim,diyete başladım. ama yine de tedirgin oluyor insan,sanki hamile kalabilirsem bebeğimi yeterli besleyemiycekmişim gibi geliyor.. senağlama
hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun cnm allah kolaylık versin[/QUOTE .!.:çok teşekkürler..
bende bol bol uyku yaptı bide baş dönmesi
bağırsak düzeninde bozulma varda ben yediklerime bağlıyorum
bu aralar sindirimi kolay şeyler yiyorum
şişkinliğe neden olurmuş bu ilacı kullanırken tuzu azaltmak lazımmış cnm
valla benim dr bu ilacı kullanırkende hamile kalabilirsin dedi
olmasa heralde demez
benim umudum yok
daha doğrusu bu ay adet olmak istiyom -tatlicadiarzu-
bende bol bol uyku yaptı bide baş dönmesi
bağırsak düzeninde bozulma varda ben yediklerime bağlıyorum
bu aralar sindirimi kolay şeyler yiyorum
şişkinliğe neden olurmuş bu ilacı kullanırken tuzu azaltmak lazımmış cnm
valla benim dr bu ilacı kullanırkende hamile kalabilirsin dedi
olmasa heralde demez
benim umudum yok
daha doğrusu bu ay adet olmak istiyom -tatlicadiarzu-
hayırlısı olsun cnm
allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın
benim tedavi idare eder
geçen ay çok stres yaptım yumurta oluşmadı
önümüzdeki ay klomeni 2 ye çıkaracaz
klomenle hamile kalamazsam aşılamaya geçeriz dedi dr ama ben devam etmiycem klomen hakkım bitsin tedaviyi bırakacam yeter artık bıktım valla mafoldumben
EVET İLERİ DÜZEYDE DEĞİL.DAHA ÖNCE YAPTIRMIŞTIM DÜŞÜKTÜ AMA ÜSTÜNDE DURULUCAK KADAR DEĞİLDİ. yani ne olduysa 6-8 ay önce başlamış sanırım..ekmek gibi şeyleri kendim yapıyorum.ancak bu hastalık bebek olayını çok etkiliyormuş..düşük,ölü doğum,kısırlık falan yapıyormuş... aslında şanslıyım tesadüfen erkenden öğrendim,diyete başladım. ama yine de tedirgin oluyor insan,sanki hamile kalabilirsem bebeğimi yeterli besleyemiycekmişim gibi geliyor.. senağlama
kaydirigubbakcemile3 evet cnm aşırı uyku yapıyouyku mu aaa ondan mı uyuyorum ben..ayy derste bile uyuyakalıcamı zannediyorum bazen çok kötü..hep uykum var..
sen neden bu ay regl olmak istiyosun..bak ne kadar bunalırsak bunalalım pes etmek vazgeçmek yok dimi?birlikte çıktık b u yola birlikte sevincez Allahın izniyle tamam mı? :lepi:
cnm ben ilk hamileliğimde 5. klomende hamile kaldım 2 yumurtam oluşmuştu o zamanVİdangel ben İlk ayındaydım klomenİn ve İkİyle baŞladım 2 tane solda oluŞtu baŞta bİ taneydİ yumurtam sonra ÇocuĞum gİbİ besledİm bÜyÜttÜm İkİ oldu tedavİyİde bırakma bazı bırakanların kendİlİgİnden oluyo ama ya olmazsa baŞtan aynı Şeylerİ yapıp zaman kaybetceksİn benİm mİde İflas ettİ rahİm fİlmİ İlaÇlardan sonra ama umutluyum bırak mıyorum
hakkımızda hayırlısı canım rabbim yüzümüze baksın
kociş geldi kızlar şimdilik kaçtımŞenizŞeniz
Ben bursada anaokulundayım İsİm vermİİm Şİmdİ tanıyan olursa ayıp olur hem dİnİ hem kreŞ eĞİtİmİ verİlİyo ben kreŞ eĞİtİmİyle İlgİlenİyorum Şİmdİ tatİl 29 hazİranda yazlık dÖnem baŞlıcak anlıcan Çocuklardan kaÇamıyorum ama benİmde olsun İstİyorummmmmm
olurmu öyle şey bu hastalıkla doğan çocuklar var onlar bile normal devam ediyor hayatlarına. şeker hastalığı gibi düşün hayatın boyunca dikkat ediceksin yediklerine ama sağlıklı olmana engel değil bu. olumlu düşün sandığın gibi bebek beslenemiycek falan olsa söylerdi dr dimi rahat ol tatlım
kaydirigubbakcemile3 evet cnm aşırı uyku yapıyo
ben zaten çok uyurdum bu aralar hiç ayık gezmiyorum
dün mesela 14 saat uyudum halada uykum vardı yataktan zor kalktım sırnaşık şey
neden bırakmak istiyom söyleyim
19 ay boyunca içmediğim ilaç kalmadı
klomen
dostinex
parlodel
glifor-glukofen
gynell
progestan vb..vs ..ilaç içe içe bi hal oldum
bu arada rahim filmide çekindim temiz çıktı
1 sene dinlenmeye karar verdim klomen hakkım bittikten sonra
tabi bu arada yaşta gidiyo ama gitsin napıyım
Vİdangel senİn Çocugun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?