Orays kÜsmemİz 5dk sÜrmÜyo zatİ eŞİm İkİ maymunluk yapıyo henm aĞlıoz hem sarılıoz benİm tek destekÇİm herŞeyİmİ anlatıp rahatlıom ama o bİŞİ desİn alınıom hemen nabım ÇÜnkÜ sorun bende onoun test İyİ Çıktı ÇÜnkÜÜÜ
allah kabul etsin cnm :Saruboceq:İnŞallah bu ay olur ben tedavİyİ kaldıramıyorum yaa okul baŞlıyın ca kafam dalır belkİ Çaktırmayın bu ay Çok umutluyum allahın İznİyle Çok dua edİlİyo bu ay İstanbula zİyaretlere gİttİm Şİfalı sulardan İÇtİm kabİrlerde bÜyÜk zaatlardanda dua İstedİm hatİmler yapıldı pazartesİye kuran hatmİmİde hedİye edİcaz allahım kabul eder İnŞalllaahhhhh
evet bırak dinlendir biraz kendini..bi de kafandan sil at bak ilaçsız tedavisiz olur bu iş..zaten vardı galiba 1 tane kızın..Allah'ım onu bağışlasın sana..onu tedaviyle mi yaptın peki?
Bursalı narkadaŞ meslektaŞım sen hangİ doktora gİdİyosuuunn
doğru tabi ama zor bi durum işte.. sağol desteğin için,insan rahatlıyo birileriyle paylaşınca.. yerimseniben
demek ki yine olacaaakkkkkk :))evet cnm klomen tedavisiyle oldu oda şutarafagitti
canım allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarVİdangel olsun okula gÖtÜreceĞİn evlendİreceĞİn torunun olucak bİ Çocugun var yanlız kalmıcaksın eŞİm aİlenİn dokuz kız yenİnden tek erkeĞİ ve soyumuz bİze baĞlı kİmsenİn bunu dedİĞİ yokta ben bunuda dÜŞÜnÜyorum yanİ vİdangel senİn ÜzÜntÜn daha hafİf olsun takma ŞÜkÜr bİtane olmuŞ allah ÖmÜr versİn saĞlıkla....
inşallah cnmdemek ki yine olacaaakkkkkk :))
hanımlar benim çıkmam lazıım.. eşim mızmızlanmaya başladı internette çok kaldım diye :) görüşmek üzere..
ArkadaŞlar kaÇ yaŞlarındasınız kaÇ senedİr Çocuk İstİyosunuz
slm arkadaşlar ben 3 hafta önce düşük yaptım ve şimdi tekrardan bebek istiyorum en erken 1 kez adet gördükten sonra olması gerekirmiş ne diyorsunuz
Bİ lİste yapsakya kİm ne zaman adet gÜnÜnÜ yazıyolar falan vardı daha Önce bakalım kİmler hamİŞ olcak bakarız hem ben yapamam yapabİlen varsa yapsın
BurÇİn hheeepp İsstanbula mı gİdİosun benİm doktorumda mÜkemmel zor olmuyomu bursaada hangİ doktorlara gİİttİn
VİDANGEL ŞAKASINA DEDİM ZATİ SOY MUHABBETİNİ BENDE ÖNCE KIZ İSTERİM HAYIRLISI GÜZEL TOKALAR TAKARIM KARDEŞİNEDE BAKAR EV İŞLERİNEDE YARDIM EDERR OOOOOBEN KIZI YAPTIM KARDEŞTE YAPTIMDA İŞ BÖLÜMÜ BİLE YAPTIM AHH AHHH HAyaller olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?