Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sitede incir kürüyle ilgili bir topik varmı arkadaşlar bulamadımda
Bende yaptıımmmm
inşallah işe yarar kızlar..ben hiç yapmadım böyle şeyler. daha 2 ay oldu çalışmalara başlayalı :) ilerde denerim belki.
CNM BUNUNla ilgili ibrahim saraçoğlunun sitesina bak çok güzel açıklamış ayrıca bukürü yapıp hamile kalan çok kişi var yorumlarda gözlerim dolu dolu okudum valla
canım ben CRİNONE diye düşük önleyici jel kullandım çatlatma iğnem vurulunca kullanmaya başladım ve hamile kaldığımı öğrenincede devam ettim hemen hemen 2 ay kadar.selam beryalcım , sen nasılsın.
benim dr bana hamile kalırsam herhangi bir düşük tehlikesi olamsın diye purogestarın diye fitil verdi onu alıyorum her akşam attan, kullananız var mı acaba?
oyy ne güzel maşallah bebişine.beryalcim bebiş iyi şimdilik.sol tarafımda duruyor.en çok yumurta yediğimde kıpırdıyor:)))bulantılarım geçti bu hafta.rahatım artık çok şükür.tayinimiz de denizliye çıktı bu araada.geliyoruz o tarafa:)sen nasılsın canım.
inşallah canımbende bu ay incir kürünü yapmıştım bakalım sonuç ne olacak 2gün var daha ayy kısmet artıkk
merhaba tatlım nasılsınmerhaba kıslar:icecream:
geldim hihoyyyt bol bol yüzdüm :lepi:
hoşbuldum cnm seracettin nasıl kaydirigubbakcemile3
:kedi: nohut beryal naber
kıs alttan kopyalıyomya o zaman sen yoktun demekki kaydirigubbakcemile3
selam beryalcım , sen nasılsın.
benim dr bana hamile kalırsam herhangi bir düşük tehlikesi olamsın diye purogestarın diye fitil verdi onu alıyorum her akşam attan, kullananız var mı acaba?
canım aynı amaçla ben de progestan diye bir hap kullanıyorum..umarım olur mu ay..çünkü artık çok yoruldum ben..Allah hepimize yardımcı olsun inşallah..AMİİİİNNNNNN.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benim ilk ayım bi dahaki ay beraber yapalım zararsız birşey nasılsa
kemal hüseyin kim kıs :uhm:vildancımmm seracettin iyi inşallah artık kemal hüseyini sorarsın ha zemuszemusyerimseniben:CüvCüv:sırnaşık şey
ok nohut bidaha unutmam kaydirigubbakcemile3olşun sen biji göreceksin .nohutumun sana zaafı var sen onla ilgilenmeyince küsüyo kıskanıyo hemen kaydirigubbakcemile3
güle güle cnm yarın görüşürüz kaydirigubbakcemile5kıslaar ben çıkıyorum çok işim varrr yarın opuyorumnanaktan inş.gelirim kendinize iyi bakın öptümmm
selam cnm Şenizselam kızlar:))
canım aynı amaçla ben de progestan diye bir hap kullanıyorum..umarım olur mu ay..çünkü artık çok yoruldum ben..Allah hepimize yardımcı olsun inşallah..AMııııNNNNNN.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bende progestan kullanıyorum cnm sen ne için kullanıyodun
:1shok: bide bu ne kadar sarıkafa kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun cnmSlm kızlar naber ben gİt gİde gerİldİm bİlmeyenler İÇİn sÖylÜyeyİm klomen kullandım bu ay ve Çatlatma İgnesİ ayrıca Şeker İlacına devam edİyorum 25İ son adet gÜnÜmdÜ az kaldı bakalım heycan artıo ayrıca adet dÜzensİzlİĞİm pkom var heralde bİde prolaktİnİm yÜksektİ 90lardaydı onuda İlÇla İndİrdİk 1bİle deĞİldİ geÇen ay tedavİde baya bİ İlerledİk ama kısmet bakalım dua edİn benİm İÇİnde....
selam hemşerim hoşgeldin Şenizslm kızlar nasılsınız
kızlaaaaaaaaaaaaar adet oldum yaaaaaaaaaaa cok üzgünüm coooooooooooooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Slm dyd İyİ dİelİm İyİ olalım Ümİt topluluĞu İŞte oooff oofff