- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hoşgeldin arkadaşım.bende 1ay kullandım sadece klomen ama yumurtalar aşırı büyüdüğü için doktorum gerek görmemişti iğney.ama ALLAHIN izniyle o ay hamile kaldım.ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin...
ya seker kız hamileyim of ya esim gelmedi da mesaye bırakmıslar da soylemedim ona bisi
bu arada herkese selamlar.BERYALCİM kaçıncı haftada cinsiyet belli oluyo kıdemisin o açıdan başını şişiriyorum sorularla.kusuruma bakma..
evleneli 14 ay oldu hiç korunmadık ve hamile kalamıyorum
progesteron ve hormon testleri yapıldı.yumurtlama sayım 28 klomene başladım
amin canım sağol allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun çok sevindim
beryal cnm ben cuma doktora gidicem dedigin gibi ultrasonda bebegi ilk hangi ay goruyosun
hoşgeldin canımlisteye benide yazarmısınız ben aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptırdım bugün tahlil günümdü ama yine olmadı a.s.
merhaba kıslar nasılsınız bakalım meleksen hamile galiba çok sevindim ya darısı başımıza
kimse yokmuuuu
canım 3 buçuk ayda belli oluyo ama en kesin 5 aylıkken daha net oluyo .erken bakılınca yanılma payı oluyo tatlım.
sen hep allahım sağlıklı olsun bebeğim diye dua et.
merhaba hemşerim hoşgeldin aramıza
hoşgeldin canım
hemen ekliyorum
selam canım
merhaba hoşbulduk.nasılsınız