güle güle canım öpüldün opuyorumnanaktan
canım yumurtlama günlerine denk getiriyormusun ilşki günlerini.???
adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu gün başka işişkiye bir gün yapın bir gün yapmayın böyle devam bir dahaki adet gününe kadar .tamamı tatlım .
çünkü adetten 14 gün sonra sı deniliyo ama o herkeste geçerli değil yani herkesin vücudu bir değil sen adetin 10 uncu günü başla bir dahaki adet olana kadar çalışmalara devam .
ilşki sonrası hemen kalkma sırt üstü yat sabah duşunu al .
canım bende ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kaldım sen hangi iğneyi kullandın .bir kez daha aşılama deneyin bence .ama iğneni ovitrelle vurul tamamı o diğer iğnelerden daha etkili .
ve stres yapma canım kafana takma rahat ol .
merhaba kızlar gün sayıyorum kızlar ya 18 haziran iple cekiyorum bu ay cok umutluyum insallah bu ay hamile kalmışımdır dua edin bana
hg cnm hadı hayırlısı bakalım ıns olmustur cnm alkisalkisalkis
canım bende ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kaldım sen hangi iğneyi kullandın .bir kez daha aşılama deneyin bence .ama iğneni ovitrelle vurul tamamı o diğer iğnelerden daha etkili .
ve stres yapma canım kafana takma rahat ol .
kıslar ben gıdıyorum dua edın
kızlar gecen hafta c.tesı dr a gıttık bebısmı gordumcok guzeldı yaa ellerı yuzu kolları dr gosterdı her yerını ense kalınlığıda normal cıktı sımdı 4 temmuzu ıple cekıyorum
canım bence bir kez daha aşılama dene ama unutma ovitrelle vurul iğne olarakcanım ya aceba ben de en son çare olarak aşılama mı denesem
nasıl tutma olayı genelde aşılama yapma tüpe git direk diyorlar
aşılamayla uğraşma diyenler var sen ne önerirsin
gözün aydın tatlımkızlar gecen hafta c.tesı dr a gıttık bebısmı gordumcok guzeldı yaa ellerı yuzu kolları dr gosterdı her yerını ense kalınlığıda normal cıktı sımdı 4 temmuzu ıple cekıyorum
hayırlısı olsun canım çinşallah tutunmuştur annesinemerhaba kızlar gün sayıyorum kızlar ya 18 haziran iple cekiyorum bu ay cok umutluyum insallah bu ay hamile kalmışımdır dua edin bana
slm herkese kızlar :)
merhaba kızlar gün sayıyorum kızlar ya 18 haziran iple cekiyorum bu ay cok umutluyum insallah bu ay hamile kalmışımdır dua edin bana
kıslar ben gıdıyorum dua edın
puregon iğne kullanmıştım, doktordan çok memnun kalmıştım ama malesef doktor gitti,bende o yüzden bıraktım ve yaza inş yine memnun kalacağım bir doktor bulup devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?