Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazilar az gec geliyo bana hulencim korkuyom adet gelicek diye umutlı 16 bende de cift cikti ama adet oldum dedi gun beni korkutu
cnm ya benden sarı seklinde akinti geliyo 3 gundur iliskiye girmiyoruz esimle ama akıntı var koyu sarı renkte sende varmı memelerim zaten 4 guunden fazla oluyo cok aciyo uclari elleyemiyorum ben bile
cnm esim iste bende ozele yalniz gidemem anca persemde giderim komsula ondan kanka baktiramadim yoksa hic dururmudum cnm hisediyorum tabi bisiler ama yanilmim diye korkuyorum cok
merhaba scuba, vildangel, hoşgeldiniz.
hoşbulduk canım nasılsın bebiş nasıl
iyi geceler kızlar gece kuşlarım nasılsınız ben çok iyiyim gesmeden geldik size selam verip öyle yatiim dedim iyi geceler iyi uykular ALLAH rahatlık versin hepimize inş..
ilterçakır canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum tatlım iyiki doğdun
iyiyim canım sağol. bebişin de iyi olması için dua ediyorum çünkü henüz göremedim. perş yada cuma gideceğiz doktora, bakalım. ama büyüdüğünü hissediyorum. kasığımı mahvetti ve biraz daha çıkıntı oluştu delikafadulden
çok sevindim iyi olduğuna. ne tatlı sıkıntılar bunlar dimi