Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar nasılsınız bakalım bugÜn pazar hepİnİz galİba gezmedesİnİz benİ mazur bulun Şekerlerİm İŞten yrıldım anneme gelİnce gİrebİlİrİm anca
kızlar hepİnİzİ Çok ama Çok sevİyorum canlarım benİm
slm kıslar çok moralim bozuk bu ay tüp bebek yapçaktık ama acildeydim yine hastalandım 10 cm kistim var yarın onu alıcaklar yenı bi yöntewmmi bilmiyom şırıngayla içini çekçeklermiş kistin artık ondan sonra tüp bebek şuan evde oturuyom dr yat dedi ama korkudan napçamı şaşırdım ne olcak ne yapıcaklar bole kıstını aldıran sonrada tüp deneyen varmı aranısda
bu arada trakyalı bayanlar slm bende vize/saray ama ist bakırköy doğdum ...
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün pazar hepiniz galiba gezmedesiniz beni mazur bulun şekerlerim işten yrıldım anneme gelince girebilirim anca
kızlar hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım benim
şükür iyiyim canım benimiyisin dimi merak ettik seni iyi olda arada geldiğinde yazarsan idare ederiz artık
canım geçmiş oolsun valla bir bigim olsa yazardım canım benimslm kıslar çok moralim bozuk bu ay tüp bebek yapçaktık ama acildeydim yine hastalandım 10 cm kistim var yarın onu alıcaklar yenı bi yöntewmmi bilmiyom şırıngayla içini çekçeklermiş kistin artık ondan sonra tüp bebek şuan evde oturuyom dr yat dedi ama korkudan napçamı şaşırdım ne olcak ne yapıcaklar bole kıstını aldıran sonrada tüp deneyen varmı aranısda
biliyorum canım merak ettiğinizi o yüzden hemen girip yazayım dedim bebişim şükür iyi geçen salı tahlilleri verdim 10 gün sonra sonuçları alıcamcnm benım bende merak edıyodum nerde bu kıs dıe bebnasıl
Slm kıslar nasılsınız
Slm kıslar nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsınberyal nasılsın canım...
Slm kızlar nasılsınız bakalım bugÜn pazar hepİnİz galİba gezmedesİnİz benİ mazur bulun Şekerlerİm İŞten yrıldım anneme gelİnce gİrebİlİrİm anca
kızlar hepİnİzİ Çok ama Çok sevİyorum canlarım benİm
şükür iyiyim canım benim
canım geçmiş oolsun valla bir bigim olsa yazardım canım benim
biliyorum canım merak ettiğinizi o yüzden hemen girip yazayım dedim bebişim şükür iyi geçen salı tahlilleri verdim 10 gün sonra sonuçları alıcam
benim biraz ateşim var. Onun dışında çok iyiyim sen nasılsın?
slm kıslar çok moralim bozuk bu ay tüp bebek yapçaktık ama acildeydim yine hastalandım 10 cm kistim var yarın onu alıcaklar yenı bi yöntewmmi bilmiyom şırıngayla içini çekçeklermiş kistin artık ondan sonra tüp bebek şuan evde oturuyom dr yat dedi ama korkudan napçamı şaşırdım ne olcak ne yapıcaklar bole kıstını aldıran sonrada tüp deneyen varmı aranısda
Beryalım sen nasılsın
iyiyim şeker şey sen nasılsın .[/QUO
BOMBA GIYIM CNM .YA HALA ADET OLMADIM BEN NE OLUCAK BENIM BU HALIM CNM YA HAKKATEN HERYERIM BOMBA GIBI SISTIkaydirigubbakcemile3