Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben tombişim pko luydum ya boyum 1.80 ve 95 kilo da hamile kaldım şu an tam 100 kiloyum .canım ben dün senin için araştırdım .evet bu ilacı kullanıp hamile kalanlar varmış ama tabi şunu da unutmamalı ki herkesin bünyesi bir değil .
sen ilaçlarını devamlı kullan zamanında .eğer bir ay sonra yine hamile kalamazsan ya ilacı değiştir yada doktorundan başka ilaç iste yada doktorunun değiştir.
CNM KAÇ KILOYLA HAMIŞ KALMIŞSTIN
çok dikkat ediyorum ama ilk 5 ayda kilo almadım ama bu ay ister istemez alınıyo .hep yeme istiyom ama ben meyve ağırlıklı besleniyorum .
günaydın canımgunaydin tekrardan kızlar nasilsiniz
kızlar ben çıkıyorum 6 kişiyiz yinede yazmıyorsunuz küstüm işte çıkıyorum :umursamaz:
şaka bir yana bu gün işlerim toparlıyayım sonra gelirim belki yada işlerimi bitirir eve giderim opuyorumnanaktan
öpüyoruz tatlımopuyorumnanaktan
günaydınn kızlarr beryalciğim bu sayfadamıııı
resimlerime yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim .nohutum öpüyo sizi.
el sallıyodu göbişimden gördünüzmü :dance:
evet dün takvim yaptım sana burda ama geride kaldı biraz.
kaydirigubbakcemile
ok bakıyorumm canıım
kızlar ben çıkıyorum 6 kişiyiz yinede yazmıyorsunuz küstüm işte çıkıyorum :umursamaz:
şaka bir yana bu gün işlerim toparlıyayım sonra gelirim belki yada işlerimi bitirir eve giderim opuyorumnanaktan
selam kızlar hayırlı günler kahvaltımı edip gelicem
saol cnm iyim gibi sabah test te iki cizgi oldu ama biri pek belirgin cok dildi 17 adetimde yine yapcam acaba hamilemiyimdir diye az mutlu oluyom deminden beri
canım ben tombişim pko luydum ya boyum 1.80 ve 95 kilo da hamile kaldım şu an tam 100 kiloyum .
çok dikkat ediyorum ama ilk 5 ayda kilo almadım ama bu ay ister istemez alınıyo .hep yeme istiyom ama ben meyve ağırlıklı besleniyorum .
ANLADIM CNM BENIM DE 165BOY 85 KILODA OYUZDEN SORDUM DIETE BASLADIM BISORUN CIKMMAMSI IIN ILERDE AMA DIKKAT ET CNM
canım ben tombişim pko luydum ya boyum 1.80 ve 95 kilo da hamile kaldım şu an tam 100 kiloyum .
ANLADIM CNM BENIM DE 165BOY 85 KILODA OYUZDEN SORDUM DIETE BASLADIM BISORUN CIKMMAMSI IIN ILERDE AMA DIKKAT ET CNM
yok canım doktorum kontrol ediyo çok iyi gidiyorsun dedi
sende glukofen diye ilaç var onu kullan ve hamur işi yeme ekmek kepek ekmek ye ama günde 3 dilimi geçme .bol su iç 4 litre iç hergün .
hergün 1 tane maden suyu iç limonlu ve günde saat yürü .
bak göreceksin kilo vericen .
günaydın canım .kızlar bende adet oldum bu sabah malesef umut bı dahakı aya kaldı hayırlısı bakalım
bilmem cnm nasil ama bende tum hamilelik belirtileri cok vardi ama goze almiyodum piskolojiktir diye son 6 gundur goguslerimi tutamiyorum uclari yaniyo yara varmis gibi karnim 2 haftafan beri kotu hep sanci agri ama ben hep dikat etmedim