çok saolun kızlar eşimle kara aldık ilk 3 ay kimseye söylemiycez ilk 2 düşüğümde ben yıkıldım etrafımdakilerde çok üzüldü eşim nazar değiyor bide dedi ama size söylemeseydim çatlardım
çok saol burçin darısı bütün isteeyenlerin başına inşallah
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:tebrik ederim güzelim..allah tamamnına erdirsin inşallah allah bizlerede nasip etsin inşallah..:Saruboceq:çok saolun kızlar eşimle kara aldık ilk 3 ay kimseye söylemiycez ilk 2 düşüğümde ben yıkıldım etrafımdakilerde çok üzüldü eşim nazar değiyor bide dedi ama size söylemeseydim çatlardım
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:tebrik ederim güzelim..allah tamamnına erdirsin inşallah allah bizlerede nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
amin canım inşallah benim için bundan sonrası zor çünkü tutunamıyorlar bana
inşallah bu sefer bebişin tutunur sıkı sıkı sana güzelim..Şenizamin canım inşallah benim için bundan sonrası zor çünkü tutunamıyorlar bana
inanamıyorum hala ama betahcg 72 çıktı doktorum hamilesin dedi salı tekrar gidicem yüsseecekmi diye bakıcaz heyecandan ölücem kaydirigubbakcemile2
beryal, chen, dyd, selvinur kızlar hoşçakalın..
canım hayırlı olsun çok sevindim hemen hemen aynı dönem doğum yapıcaz rabbim meleklerimizi yolladı çok şükür darısı olmayanlara:)
canım sen hamilemiydin yeni duydum hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
bizede dua edin
güle güle tatlım opuyorumnanaktanberyal, chen, dyd, selvinur kızlar hoşçakalın..
bilgen 35 tebrikler canım
allah tamamına erdirsin
sağ salim kucağına alırsın inşallah
darısı başımıza
evet canım mercimek 1aylık hamişlerin duası kabul olurmuş zaten bol bol dua ediyorum ben karnımı ovuyordum sürekli allahım yüzümü kara çıkartma ne olur bu ay bebeğimi ver lütfen adak adayın bide hani mesela kurbana gücü yetmeyen bi çocuk giydiricem ne bileyim bi eve yardım edicem felan deyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?