Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanamıyorum hala ama betahcg 72 çıktı doktorum hamilesin dedi salı tekrar gidicem yüsseecekmi diye bakıcaz heyecandan ölücem kaydirigubbakcemile2
canlar ben çıkıyorum anca giderim görüşürüzzzzz
inanamıyorum hala ama betahcg 72 çıktı doktorum hamilesin dedi salı tekrar gidicem yüsseecekmi diye bakıcaz heyecandan ölücem kaydirigubbakcemile2
13 mayıs son adet tarihim
inşallah burçin yaa çatlatma iğnesini nezaman oldun benim iğnem dün bitti şimdi vururmu
HAYDE HALAYA BİLGEN35 İÇİN :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bilgeeeennnnn çok sevindim canımmmmm allahıma şükür inşallah bizede nasip eder canım beniiimmmmmm
alkisalkisalkis :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyyt zemuszemuszemuszemus kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy daha napıcamı şaşırdım..süper bi haber bu..parandeler atasım geldi..çok çok sevindim.inşallah allah tamamına erdirsin..:Saruboceq: