- 11 Mayıs 2009
- 3.940
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende haftaya carsamba bekliyorum mutlu haber de bugun cok temizlik yaptim cam hali banyo fircaladim cok kotu belim agriyo bebis varsa bisi olmasin ona diye korkuyom ama annemler geliyo londradan temizlik yapmasam olmazdimafoldumben
ekledim tatlım hayırlı olsunberyal arkadaşım benide umut listesine ekle inşallah en kısa zamanda hepimizin umutları gerçekleşir chen arkadaşım mutluluğunu tam yaşa bu senin sabrının azminin mükafatıdır doya doya yaşa
canımmmmmmmmmmm hamilemisin tebrikler.ya 5inde adet olmam gerekiyordu olmadım sonra dedim yara yaktırma işlemi olduya onunla alakalı bişey herhalde gecikicek ama benim hiç 5gün geciktiği olmamıştı işte rüyamda gördüm test yaıyordum çift çizgi çıkıyordu hep görmüş oldupum tek çizgi değil sonra rüyaların tersi çıkar deyimiyle dedim yok hamile değilim ama sabah geldim buraya yazdım acaba varsa gözükürmü felan diye dayanamadım ha doktora görünüp üzülücem ha testle en azından test yapınca doktorada gitmem eşimide üzmem dedim bi baktım hamişim şimdi eşim geldi kızlar doktora gidiyorum dua edin hepinizi öptüm bye
çok sevindim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:teytey::teytey::teytey:kızlar hamileyimmmmmmmmm
canım sağlıklı olsunda kız erkek faretmez .canım 19+3 olduk cinsiyetini göstermedi cuma tekrar kontrolumüz var inşallah sağlıkla göreyim bebeğimi inşallah...
eklendin canım .benide ekleyin bende warım off......
hemen ekliyorum canım aramıza hoşgeldinkızlar arnıza yeni katıldım ama beni de yazın bende istiyooom
canım benim tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhernekadar çok sık siteye giremesem de sizi çok iyi tanımasam da hepimizin derdi aynı olduğu için sizleri kendime çok yakın gördüm ve size haber vermeden yapamadım.. hepinize ayrı ayrı teşekkürlerr.. benim kardeşimde hamile son ayı artık doğuracak.. ona derdim hep bana dua et ablacım diye.. o da ben doğurmadan hamile kalcaksın derdi.. ve şimdi hamileyimm dualarım sizinle.. allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın ve herkese nasip etsin:Saruboceq:
merhabaa... uzun zamandır katılamıyordum aranıza..
sizee mutlu bi haberim varr.. HAMİLEYİMMM...
18 nisan dı sat ım. 2 hafta geçtikten sonra test yaptım ve sonuç pozitif..sizlerle de paylaşmak istedim..allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahh..
şimdi okudum ve ekledim tatlımberyalcığım bugünkü mesajımı okumadın galiba gerçi bugün yeni katıldım aranıza benide eklersen umut listesine sevinirim tüm umutların gerçeğe dönüşmesi gerçeklerinde mutluluğa erişmesi dileğiyleeeeeeevereliniortak
eklerim tatlım hemen .beryalcim chen de hamile bugün öğrendik onuda eklersin dimi canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba beryal nasılsın nohut nasıl gelmiyorsunuz artık biz her iki tarafta nöbet bekliyoruz bundan sonra kendime yeni tpikler arayacam eğer gelmiyeceksneiz :)
canım öncelikle acil şifalararkadaşlar merhaba , bugün doktor randevum vardı.. sol yumurtalığımda çok küçük bir çikolata kisti göründü ama gebeliğe engel olmazmış.. yalnız rahim içinde de et parçası yani polip var... 6 ay deneyin , gebelik olmazsa operasyon uygulanacak dedi.... bu konuda bilgisi olan var mı ? polip gebeliğe engel olmayabilir ama takip şartmış... sizce parçayı almadan gebelik şansım var mı ? bilgi verirseniz çok sevinirim... öğlende başka bir sayfada sordum ama kimse zahmet edip cevap vermior(
Soru:Uzun zamandır korunmadığım halde bebek sahibi olamadım.Yumurta rezervimin çok iyi olduğu fakat yumurta gelişim problemi olduğu söylendi.Şimdi polip olduğu saptandı ve histeroskopi yöntemiyle aldırmaya karar verdim.Polip gebeliğe engel olur ve olmaz şeklinde bir çok yorum okudum internette.Düşük riskini arttırdığını doktorumda söyledi.Bilmek istediğim polip gerçekten gebelik oluşumana engelmidir evet ise ne şekilde etki eder?Polip yumurta gelişimini engellermi?Polipim alındıktan sonra doğal yolla gebe kalma oranı nedir?arkadaşlar merhaba , bugün doktor randevum vardı.. sol yumurtalığımda çok küçük bir çikolata kisti göründü ama gebeliğe engel olmazmış.. yalnız rahim içinde de et parçası yani polip var... 6 ay deneyin , gebelik olmazsa operasyon uygulanacak dedi.... bu konuda bilgisi olan var mı ? polip gebeliğe engel olmayabilir ama takip şartmış... sizce parçayı almadan gebelik şansım var mı ? bilgi verirseniz çok sevinirim... öğlende başka bir sayfada sordum ama kimse zahmet edip cevap vermior(
günaydın kızlar
kızlarrrr herkese günaydın