- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
selam kızlar hayırlı günler
saol anada sekerım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar hayırlı günler
hoş geldin aramıza canım sana testmi yaptılarda prolaktinim yüksek yazmışsın ne kadardır tedavi görüyosun soruyorum çünkü bana hiç test yaptırmadılar ona göre öğreneyimde doktorumla konuşacagım
hoşgeldin aramıza güzelim..nasılsın?vereliniortakkaydirigubbakcemile5günaydın canım hihoyyyt geç cevap verdiysem kusura bakma henüz yeniyim yazdıklarımı bile zor buluyorum ama çok beğendim bu kulübü:lepi:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım mercanayşe nasılsın canım inşallah topik eski günlerine döner dönmesede olsun sonuçta bu kızlar bebek istiyorlar ya bi ayakları burda olacak bu cadıların:lepi:
ben sıkı bir rejime girdim kızlar bebeğim gelmeden biraz daha verebilirsem iyi olacak ilk hamileliğimden önce 10 kilo vermiştim hemen hamile kalmıştım bakalım yine verebilirsem temmuzuda iple çekiyorum temmuzda yasak bitiyor gönlüm şimdiden bırak korunmayı diyor ama doktorun söylediğini yapmak lazım bakalım neler olacak asker gün sayar gibi bizde bebek günü sayıyoruzallahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım mercanayşe nasılsın canım inşallah topik eski günlerine döner dönmesede olsun sonuçta bu kızlar bebek istiyorlar ya bi ayakları burda olacak bu cadıların:lepi:
ben sıkı bir rejime girdim kızlar bebeğim gelmeden biraz daha verebilirsem iyi olacak ilk hamileliğimden önce 10 kilo vermiştim hemen hamile kalmıştım bakalım yine verebilirsem temmuzuda iple çekiyorum temmuzda yasak bitiyor gönlüm şimdiden bırak korunmayı diyor ama doktorun söylediğini yapmak lazım bakalım neler olacak asker gün sayar gibi bizde bebek günü sayıyoruzallahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
sağol canım benim allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimiz bu sevinci yaşayalım ve birbirimize yaşatalım sizlerden gelen hamiş haberleri beni inanın çok mutlu ediyor sanki kendim hamiş kalmışım gibi seviniyorum canımsın sağolcanım benim ilk göz agrım bura ilk burada paylastım üzüntümüğ derdime kimse ortak olmazken burda attım bütün stresimi buradan kopmayacaz allah gönlüne göre versin insallah hepimiz amaçlarımıza hemen ulasırız rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
sağol canım benim olsun herşeyde bir hayır vardır oda lazım buda dimi ama herkesin gönlü olsun sende dua et bizlere hamişlerin duası kabul olurmuşopuyorumnanaktanslm belany ablacım inan bende üzülüyorum buranın böyle olmasına hayatta düşünsem bu şekilde olacağımız aklımın ucundan bile geçmezdi bu arada sende inşallah istediğin gibi olur ve hemen hamiş kalırsın canım benim kaydirigubbakcemile3
canım rufeydacım bu kadar takmayın orasıda bizim burasıda hem bizim kızlar bebk istediği sürece buraya gelecekler onlar burdan kopamaz ben biliyorum burası onların ilk mekanı allahım hepimizi bebek sahibi yapsında varsın bu topike girmesinler herkesin gönlü olsun hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamin canım ya
Allah hepimizin gönlüne göre versin
aman ne farkederki o topik bu topik
tabiki burasının yeri hepimiz içinn ayrı
uyarı olmasa kimse bi yere gitmezdi
idareten topik açtı dilnurcum
çenemizi tutamadık pek ama nasıl olsa birbirimizi buluruz biz dimi:enbuyukkk:
sağol canım benim allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimiz bu sevinci yaşayalım ve birbirimize yaşatalım sizlerden gelen hamiş haberleri beni inanın çok mutlu ediyor sanki kendim hamiş kalmışım gibi seviniyorum canımsın sağol
sağol canım benim olsun herşeyde bir hayır vardır oda lazım buda dimi ama herkesin gönlü olsun sende dua et bizlere hamişlerin duası kabul olurmuşopuyorumnanaktan
canım rufeydacım bu kadar takmayın orasıda bizim burasıda hem bizim kızlar bebk istediği sürece buraya gelecekler onlar burdan kopamaz ben biliyorum burası onların ilk mekanı allahım hepimizi bebek sahibi yapsında varsın bu topike girmesinler herkesin gönlü olsun hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bizde seni çok seviyoruz ya ben bu ara sapıttım yine çok üzüldüm bu ay da olmadı diye hiçççççççççç keyfim yok canım hiç bişey yapmak istemiyorya depresyona girdim resmen(-tatlicadiarzu-