Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın canımmm çok sevindim ..inşaallah sorunsuz bi hamilelik geçiriirsin....bu mutluluğu rabbim bizlerede tattırsınnn..:CüvCüv:kızlar bebişimin kalp atışlarını duydum çok allahım süper bir şey ya
allah razı olsun canım ama inan dün neye uğradığımı şaşırdım duyunca resmen insan kalbi gibi atıyor allahım diğer arkadaşlarımada nasip etsin banada sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmemi nasip etsin canım bu arada sanada canım benimtamam canım geliyorum
canım benim ne mutlu sana
allahım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah
saolasın canım benim elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum bu arada dediğin gibiescales canım gözün aydın. hep sağlıkla gör bebişini inşallah. kendine iyi bak. darısı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına.
inşallah canım benim allah sizlerede yaşatsın bu mutluluğugözünaydın canımmm çok sevindim ..inşaallah sorunsuz bi hamilelik geçiriirsin....bu mutluluğu rabbim bizlerede tattırsınnn..:CüvCüv:
gunaydııınnn
günaydın iltercakir beryal..nasılsınız kızlar?
günaydınn güzelim..nasılsın?hihoyyythihoyyytgunaydııınnn
günaydınhihoyyyt hihoyyyt hihoyyytallah razı olsun canım ama inan dün neye uğradığımı şaşırdım duyunca resmen insan kalbi gibi atıyor allahım diğer arkadaşlarımada nasip etsin banada sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmemi nasip etsin canım bu arada sanada canım benim
saolasın canım benim elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum bu arada dediğin gibi
inşallah canım benim allah sizlerede yaşatsın bu mutluluğu
günaydın canım nasılsın bakem
günaydın beryal..nasılsın..hihoyyyt hihoyyytgünaydın tatlı kuşlar
bende iyiyim güzelim doktora gideceğim öğlen yumoşa bakacak yine 2 gün önce 21,3 du..şimdi nasıl?iyiyiz canım sen nasılsın
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytgünaydın kızlar benim ismim yok....:çok üzgünüm:beklenilen adet tarihim 19 haziran
hoşgeldin canım aramıza canım daha çok erken hapın etkisi biraz devam edebilir kafana takma bebişin olacaktır canımbendede tık yok doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu sizce ne zaman olur
merhaba hoş geldin aramıza arkadaşımmerhaba arkadaşlar. bende yeni üyeyim. hamilelikle ilgili bilgi almak için girdim üye oldum:))))) bende nerdeyse 2yıllık evliyim. ilk zamanlar düşünmemiştik. ama şimdi istiyoruz bebiş. inşallah allahım o güzel duyguyu bana ve tüm isteyen arkadaşlara tattırır. umarım herkesin gönlüne göre olur.
canım adetin geçtikten 3 gün sonra diye biliyorum acele etme ne olurİdrar testİ ne zaman sonuÇ verİr
canım ben kullanmadım o iğneyi ama mercan ayşe diye arkadaşımıza vermiş dr oda dün başladı işallah bebişleriniz gelir canım baya etkili bir iyne gibi geldi banakızlar hiç gonal f diye bir iğne duydunuz mu?ya da oldunuz mu?veya olup da hamile kalan biliyor musunuz?dr verdi bu ay klomen de işe yaramadı malesef( 1 hafta hergün karnımdan eşim yapıyor iğnemi..lütfen birileri işe yaradığını yazsın..iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var(
saol canım iyiyiz sen nasılsıngünaydın iltercakir beryal..nasılsınız kızlar?
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
canım belli olur ama kanda daha net belli olur geç döllenme olduysa belki belide olmaya bilir inşallah hamilesindir canım düzenlimi adetlerinnKıslar yenı topıktemısınız burdamısınız anlamadım neyse ben burdan yazıyım nasılsınız .ben cok heyecanlıyım bır an once yarın sabah olsun ıstıyorum 4 gun gecınce bellı olurmu kıslar ıdrar testınde
canım belli olur ama kanda daha net belli olur geç döllenme olduysa belki belide olmaya bilir inşallah hamilesindir canım düzenlimi adetlerinn