Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çıkıyorum .herkese iyi akşamlar.bu arada bu akşam yaprak dökümü var unutmayın klava:
öptüm hepinizi ŞenizŞeniz
kac gun kaldı ogrenmene ıysallah kalırsında bende dun cektırdım senden 15 gun sonrada ben kalırım hamişler cogalır ıysallah:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
Ben inegöldeyim canım özel doktora gidiyorum memnunum çok ilgileniyo zaten tavsiye üzerine gitmiştimsanalem dilnur rufeyda serra siz hangi hastaneye gidiyonuz
ewet canım benimde ağrıyor normal ama bu ağrılar merak etme kendini fazla yorma ayaklarını havaya kaldır uzan birazsositosositoçitos benim bel ve sırt ağrım var felaket iş yzpınca oluyo normalmi sendede oluyomu...
Ben inegöldeyim canım özel doktora gidiyorum memnunum çok ilgileniyo zaten tavsiye üzerine gitmiştim
sanalem dilnur rufeyda serra siz hangi hastaneye gidiyonuz
yakinmis o zaman bizim ilceler
Ben inegöldeyim canım özel doktora gidiyorum memnunum çok ilgileniyo zaten tavsiye üzerine gitmiştim
ama ben bursaya gidiyorum bahara
canım ben zübeydehanımda sühendan benderli ye gittim 3 ay kadar düzenli olarak kasımda da doruk tıpta hsg çekildim kasımdan beri gitmiyorum dokora beklemedeyiz şimdi bakalım bu arada
mantar enfeksiyonu arada bir tekrarlıyor onun için gitmeyi düşünüyorum
şimdilik doktor araştırmasındayım haziran gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah gerek kalmaz hamiş olur da giderim
sağolasın canımbenim Şenizgozun aydin citos sevindim hamileler bol bol dinlenin yormayin kendinizi
Canım doruk tıptan memnun kaldın mı eşim orda lazer burun eti yaktırdı ama hiç işe yaramadı:sm_confused:canım ben zübeydehanımda sühendan benderli ye gittim 3 ay kadar düzenli olarak kasımda da doruk tıpta hsg çekildim kasımdan beri gitmiyorum dokora beklemedeyiz şimdi bakalım bu arada
mantar enfeksiyonu arada bir tekrarlıyor onun için gitmeyi düşünüyorum
şimdilik doktor araştırmasındayım haziran gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah gerek kalmaz hamiş olur da giderim
Canım doruk tıptan memnun kaldın mı eşim orda lazer burun eti yaktırdı ama hiç işe yaramadı:sm_confused: